Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Lan Banyak Sangat Skandal!” – Dedah Mengapa Kahwin Lewat, Isteri Kata Lan Solo Banyak Teman Wanita

Lan Solo

Nur Sheila Hassim yang merupakan isteri kepada penyanyi Lan Solo mendedahkan bahawa punca utama impian dirinya untuk mendirikan rumah tangga bersama penyanyi itu secepat mungkin adalah kerana Lan mempunyai banyak teman wanita dan skandal.

Lan SoloSumber : Instagram Lan Solo  

Sekadar berseloroh, Sheila mengimbau kembali kisah percintaan antara dia dan Lan sewaktu masih menuntut di bangku persekolahan dan sedang menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Advertisement

Menurut Sheila lagi, impiannya itu tidak kesampaian kerana Lan mempunyai ramai kekasih dan peminat wanita ketika di zaman sekolah dulu.

“SPM eh? OMG…paper yang penuh debaran sebab tak sabar nak tunggu last paper kerana nak kahwin. Sudahnya lima tahun kemudian baru kahwin sebab Lan banyak sangat skandal masa tu! Malas la nak senaraikan, nanti orang cakap macam hot naw laki kau! Tapi memang hot pun..kan gelap-gelap eksotik tu..”

Perkara itu dikongsikan Sheila menerusi akaun Instagram sekadar hiburan bersama peminat dan pengikut media sosialnya.

Terdahulu, Lan dan Sheila telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2009 yang lalu dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Nur Amna Qaleesya,9, Nur Amna Qaesyara,6, Muhammad Akid Qassyaff,5, dan Nur Amna Quxandra yang kini berusia 3 tahun.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top