Lamborghini Aventador Milik Jabatan Polis Dubai (8 GAMBAR)

Trending

Lamborghini Aventador Milik Jabatan Polis Dubai (8 GAMBAR)

Dubai sangat terkenal dengan kekayaan mereka, semua nak nampak mewah kalau boleh basikal pun nak nampak mewah. Lamborghini Aventador dijual pada harga RM2.8 juta di malaysia dan didatangkan bersama jaminan tiga tahun. Polis malaysia pun pakai Mitsubishi Lancer je lepas tu yang lain klon(Inspira). Tapi still dapat kejar kereta lain yang laju kan, bukan nak tunjuk mewah pun asal dapat guna sudah. Tak baik bazir duit ni.

1

Advertisement

New Dubai police Lamborghini Aventador

New Dubai police Lamborghini Aventador

New Dubai police Lamborghini Aventador

5

6

7

8

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.