Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Laki Bini Gaduh Paling Lama 6 Bulan Je, Lepas Tu Rujuk Balik”

dr erin nasihat kaum hawa

Bertindak menasihati kaum hawa supaya tidak hanya melihat pengorbanan isteri lebih besar dalam rumah tangga sebaliknya cuba bersikap sama rata, nama bekas isteri pendakwah bebas, Da’i Farhan yang dikenali sebagai Dr. Erin kini kembali menjadi perhatian netizen.

dr erin dai farhan

Advertisement

Menurut Dr. Erin, tanpa kewujudhan lelaki, seseorang wanita itu tidak boleh menjadi seorang isteri dan ibu kepada anak-anak.

dr erin dai farhan

“Tanpa Adam yang sudi memperisterikan kita belum tentu kita menjadi permaisuri dan tanpa suami belum tentu kita merasa menjadi seorang Ummi (Ibu). Suami atau isteri masing-masing ada pengorbanan dalam rumahtangga ni.”

Ujarnya lagi, pasangan suami isteri kebiasaaanya tidak akan mengambil masa yang lama untuk bergaduh dan paling lama hanya enam bulan sahaja.

“Laki bini yang dok gaduh ni paling lama 6 bulan je, ada yang dah rujuk balik dah pun tapi netizen yang dok maki hamun kutuk sampai lebam tu bawak dosa sampai liang lahad.”

Tambah Dr Erin, beralah bukan bereti mengalah malah mengalah pula bukan bererti kalah.

Advertisement

dr erin dai farhan

Untuk rekod, Dr Erin sebelum ini mendedahkan kepada umum bahawa hubungan suami isteri antara dirinya dengan  Farhan telah berakhir pada 27 April lalu.

Kisah hubungan pasangan tersebut mula mencuri tumpuan apabila Farhan mengakui membuat keputusan untuk berkahwin dengan janda anak lapan di Makkah selepas didatangi 18 wanita.

Lebih perit, terlalu yakin bahawa perkahwinan yang dibina dengan Dr Erin adalah yang terbaik buat dirinya, Farhan bagaiamanapun dilaporkan sanggup menceraikan isteri pertamanya, Fatin Nurul Ain.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    August 4, 2020 at 11:59 am

    penulis beautiful nara ni sama level otaknya dengan Dr erin, sebab tu lah dia duk panggil erin tu Dr…shame on you media, janganlah samakan otakmu dengan otak orang yang mengaku Dr.

  2. Anonymous

    August 3, 2020 at 9:58 pm

    Stop addressing her as Dr, she is NOT!!!! Orang tipu cert pun, media macam hang la dok bagi chance

    • antiscammer

      September 3, 2020 at 3:40 pm

      setuju sangat2..media keep writing the same stupid stuff and keep addressing her as Dr..please laaa..shes just another scammer scamming peoples money..fake fake fake 100% scammer & fake.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top