Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Lagi Video Nakal Pemuda Mirip Ammar Alfian Tersebar?

Memang benar ada video pemuda mirip Ammar Alfian ‘beraksi nakal’ sebelum ini tetapi di Twitter satu lagi video pemuda mirip Ammar Alfian telah tersebar.

Video kali ini menunjukan pemuda itu di atas katil sebelum kamera digerakkan ‘terlajak ke bawah’ dan menunjukkan yang tidak sepatutnya.

Video ini tersebar di kalangan pengguna Twitter ini mendapat perhatian ramai yang merasa hairan bagaimana video ini boleh dibocorkan dan sama ada ia video yang asli.

Advertisement

Berikut ialah video tersebut yang telah disensor untuk tayangan umum:


Apa pun Ammar masih belum memberi sebarang komen mengenai video ini dan juga video sebelum ini. Memang bahaya sungguh teknologi zaman sekarang jika ini memang hanya video yang disunting. Semoga semua lebih berhati-hati. beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. Kiah Desperate

    October 25, 2018 at 10:42 am

    Besar jugak bebird dia…..

  2. misskepoh

    October 25, 2018 at 10:26 am

    confirm dier pun…hensem lagi Fikri Ibrahim!!!

  3. senahbawangputih

    October 25, 2018 at 8:40 am

    memang amar pon.. dekat dada die blah kanan memang bertatoo pon

  4. sakit mata

    October 24, 2018 at 11:25 pm

    Tak yah nak deny sangat la..google je Ammar Alfian Tattoo haa kuar je gambar dia ngan tattoo yg sama kat badan dia tu..tak habis-habis..

  5. Anonymous

    October 24, 2018 at 9:20 pm

    Biasanya orang suka tayang body nak perhatian…..tak habis- habis Artis nak tayang body……

Loading...
To Top