Written by serenity | October 24th, 2018

Memang benar ada video pemuda mirip Ammar Alfian ‘beraksi nakal’ sebelum ini tetapi di Twitter satu lagi video pemuda mirip Ammar Alfian telah tersebar.

Video kali ini menunjukan pemuda itu di atas katil sebelum kamera digerakkan ‘terlajak ke bawah’ dan menunjukkan yang tidak sepatutnya.

Video ini tersebar di kalangan pengguna Twitter ini mendapat perhatian ramai yang merasa hairan bagaimana video ini boleh dibocorkan dan sama ada ia video yang asli.

Berikut ialah video tersebut yang telah disensor untuk tayangan umum:


Apa pun Ammar masih belum memberi sebarang komen mengenai video ini dan juga video sebelum ini. Memang bahaya sungguh teknologi zaman sekarang jika ini memang hanya video yang disunting. Semoga semua lebih berhati-hati. beautifulnara.com

24 responses to Lagi Video Nakal Pemuda Mirip Ammar Alfian Tersebar?

  1. blackpink dududududu says:

    tak dak gosip lain ka mamat ni?isu yang sama ja.meluat aku.geli wey

    8

    0
  2. ammarah over lak aku ni pesal says:

    seseorang yang mirip saya saja. ia bukan saya. ha… ye la. yg mirip tu pun bikin tatu sebijik cam tatu yg ada kt badan lu. bangdol… g jual cendol la dey…. bangla lain kt mesia byk lg yg semenggah.

    7

    0
  3. xsuka org xde maruah! says:

    xmalu betul jantan ni!!

    1

    0
  4. ongmarah says:

    kalau betullah artis , pemain bola sepak, anak artis ni diorang ni lepas habis berlakon / lawan bola/ lepas belajar memang gersang ke? takde kerja lain ke nak buat selain tunjuk bebird? peliklah
    ke macam mana sebenarnya ni? banyak sangat pengaruh iklan berbaur lucah agaknya? alahaiiiiii
    muka buruk , perangai buruk nak tunjuk pulak bebird yang buruk! why lah?

    9

    0
    • janji kita happy.. says:

      ikut budaya mat saleh gamaknya.. western lifestyle.. tu kan happy moment.. apa nak heran mereka nak kocok-kocok bebird pun.. tayang dalam webcam ke.. happy-happy life bujang gitu.. bachelor’s party di negara orang puteh lagi liar parti diorang.. tapi diorang dah biasa kot.. waktu happy, memang happy puaspuas.. bila study, study pandai-pandai.. bila kerja, kerja bagus-bagus.. disiplin tetap kena ada.

      0

      0
  5. ae says:

    rasanya tak perlu kot upload cerita artis gambar/video nakal ne. dah macam porn website dah *facepalm*

    1

    0
  6. Anonymous says:

    KO TAK PAYAH NAK MIRIP SANGAT LAH. MMG DIA PON. DUHHHHH!!!!!

    15

    0
  7. WAKLU says:

    KO TAK PAYAH NAK MIRIP SANGAT LAH. MMG DIA PON. DUHHHHH!!!!!

    0

    0
  8. Human Right says:

    Baca kisah hidup dia jd kesian.. Makin teruk dia ni.
    Harap2 remaja2 yg cintan cintun nak melekat memanjang, jgn beranak anak tak sah taraf. Sian kat budak tu. Korang yg berzina, anak tu yg menanggung sengsara atas dunia. Anak tu jg akan ikut jejak langkah korang yg lampau…ingat!! Akan ada “cermin” yg mengikuti kita sampai hujung hayat.

    1

    0
    • gelora di dalam jiwaku.. klimaks says:

      it’s about self control.. banyak bintang hollywood yang tak dapat kawal nafsu telah terjebak making love out of wedlock, tup tup sperma melekat dan berhasil melahirkan bastard ataupun anak tak sah taraf.. antaranya jude law, arnold schwarzenegger, tom brady, steven tyler dan banyak lagi.. masalahnya jantan touch, climax and go blahh letih mengantuk tapi betina ler yang bersusah payah mengandungi benih sperma jantan setelah ditiduri.. ada jantan yang sanggup jadi bapa angkat kepada anak biologis mereka itu.. ada yang tak mengaku walaupun terbukti mereka ayah biologis dengan ujian dna dan paterniti..

      0

      0
  9. Anonymous says:

    banyaknya tattoo kat badan…..

    0

    0
  10. BUAT MALU KALANGAN LELAKI AJE

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Biasanya orang suka tayang body nak perhatian…..tak habis- habis Artis nak tayang body……

    2

    0
  12. sakit mata says:

    Tak yah nak deny sangat la..google je Ammar Alfian Tattoo haa kuar je gambar dia ngan tattoo yg sama kat badan dia tu..tak habis-habis..

    0

    0
  13. senahbawangputih says:

    memang amar pon.. dekat dada die blah kanan memang bertatoo pon

    0

    0
  14. misskepoh says:

    confirm dier pun…hensem lagi Fikri Ibrahim!!!

    1

    0
  15. Kiah Desperate says:

    Besar jugak bebird dia…..

    4

    0
  16. aku suka kau says:

    hahhahaaa………… nape laa guna website mcm nie yee… gi la cari social escort byr jee…. duk diam2 …ni buat malu jeee

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Kalau betullh tu ammar..bertaubatlh ammar..moga2 mati kau dlm Iman…Amin .

    2

    0

Leave a Comment

Optional