Written by AbangNara | August 18th, 2009

waheeda akhil hayy

Sebelum anda layan lagi gambar-gambar pernikahan Akhil Hayy dan Waheeda nie, kami nak ajak anda semua berfikir tentang sesuatu. Ingat lagi tak Akhil cakap yang Waheeda kena sihir? Ala yang sampai meroyan tak tentu pasal tue. Kami ada dengar gak konon Wawa meroyan sampai habis pinggan satu rumah kena baling ngan dia. Memang betul la agaknya kot si Wawa nie kena sihir ngan orang yang dengki ngan dia.

Jadi nak citernya kat sini bukan pasal siapa yang sihir Waheeda. Tapi nak kongsi pendapat kitorang kenapa Akhil dan Waheeda kawin cepat sangat. Disebabkan Waheeda dah kena sihir, kesihatan pun dah makin teruk, meroyan pun dah agak melampau, jadi ustat rock nie pun amik keputusan nak kawin seberapa cepat yang boleh. Kenapa? Sebab ubatnya hanya ada pada Akhil. Ubatnya tak lain tak bukan ubat malam-malam dari seorang suami kepada seorang isteri.

Tue yang tengok gambar masa perkahwinan Akhil ngan Waheeda nie, si Wawa tue tersenyum sampai ke telinga. Sebab dia dah tau malam tue sakit dia akan baik. Dia nak sihat dah. Abang Akhil nak bagi “ubat” baik punya. Terus tak meroyan dah pas tue. Si Akhil plak dah kesian sangat kat Waheeda asyik meroyan jer tue yang dia pun bersemangat waja jer nak menikah cepat.

Logik tak kitorang punya pendapat? Kiranya murni jugaklah niat si Ustaz Akhil nie. Nak membantu hilangkan sihir di badan Wawa nie. Memang terharu lah kalau betul. Tak sangka Ustaz Akhil sanggup berkorban untuk Wawa. Eh, tapi tak tau lagi “ubat” tue menjadi ke tak. Almaklumlah, maybe “ubat” dah expired. Hehehe.

Lagi 19 gambar sekitar perkahwinan Waheeda dan Akhil Hayy dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Apa pendapat korang? Logik tak pendapat BeautifulNara pasal sebab diorang kawin cepat sangat? Kalau tak logik meh la kongsi teori korang gak. Nak gak tau apa korang semua fikir.

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

waheeda akhil hayy

591 responses to (LAGI GAMBAR)Akhil Hayy Dan Waheeda

  1. eclipse says:

    dia lagi..

    1

    0
    • violet says:

      ko lg…
      huhuhuhuhuhu…

      0

      0
    • lea says:

      tak berseri la muke waheeda tu..

      0

      0
      • ko tu berseri sangat ke?..zzz
        wawa kena sihir ye? ok aku try comment
        aku berfikiran jauh lagi baik dari kau orang
        mungkin sihir tu nak menjatuhkan akhil hayy?
        yg menyokong bodo2 mcm korg ne la..
        hahahaks
        ada orang alim nak sokong?..aku x rasa
        aku mintak maaf buat kali terakhir
        yg btol daripada Allah yg salah dari aku..
        tapi allah yg tergerakan aku untuk tulis semua ne

        from,hamba ALLAH

        0

        0
    • manis says:

      aku yg beno2nye mls nk komen….. tapi tetibe teringat aritu akhil ade bagi statement pasal x wife dia “kalau isteri yg baik, walau cmne jahat laki dia pun dia x kan citer ngan org…” abis tu kalau akhil tu baik sangat yg dia tinggalkan bini dia tanpa kbr berita, pastu cerita keburukan ex wife kat waheda sampai waheda pun bg statement (pls refer pautan lama) tu ape ke he nye yeop? ade otak pakai ar.. jgn main boh jer…. eeeiiiiii sengal!!!!

      0

      0
      • rezab says:

        kalu suami yg baik plak camne jahat pon isteri dia x kan citer gak kat org kan…betul la the very sengal akhil ni….ustaz akhil yg akhir zaman…

        0

        0
        • lala says:

          bak kata ustadddd…mashaallah…:)) ada kebenaran dalam kata2 u ols tu… orang tak berpangkat (sendiri letak pangkat, more like) ustad dan ustazah/pendakwah/blabla pun faham bende simple macam ni.

          Apa boleh buat… ustad ustazah ni ada “immuniti” kot. hukum jatuh kat org lain je. kat diri sendiri tarak. semua pun baik punyaaaa

          0

          0
  2. violet says:

    x sesuaiiiiiiiiiii
    benciiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  3. ricky says:

    tahniah..

    0

    0
  4. aries_april says:

    NK KMEN APA G AR?

    0

    0
    • Delimasaraa says:

      komen jerk spt berikut :-

      a) :- menyampah

      b) :- ntah peapa, nak termuntah

      c) :- cantiknyer baju, sempat plak tailor jahitkan ikut konsep if kawen tetiba

      d) :- hebattttt

      0

      0
  5. eclipse says:

    btl tue kak nara…
    wawa bkl dpt ubat kuat…hahaha…

    0

    0
  6. syamiza says:

    Asyik citer pasal akhil dgn wawa jerrr….

    0

    0
  7. Akak Leen says:

    tu la…akak baca komen2 kt post yg lepas2 ckp wawa nih kena sihir…pastu akil tuduh x wife dia…betul ke? kt mana korang baca? kt paper ke?…..bkn apa….x kan la dia berani nk tuduh bini dia….mende2 camni kita x tau betul ke kena sihir…ntah2 sakit biasa…. wallahualam..

    0

    0
    • aries_april says:

      tu la akak…
      aries pn nk caya ngan tk sma bnyk ja….

      0

      0
    • eclipse says:

      hanya dorang dgn tuhan jer tau..
      dpt gading br tanduk tdk bguna lg…
      i hate them!!!!!!!!!

      0

      0
      • aries_april says:

        dont hate them eclipse…
        dia orng x bt slh ngan kita…
        kta kna bnci pda orng yg bt tahi kat kita ja…
        tul x anne?

        0

        0
      • Delimasaraa says:

        alahai, kekadang artis ni cirit birit tersalah makan jeruk masam pun dikatanya kena sihir….sikit2 sihir…..

        kalulah negara kita ni ada bukti, cam suntik ke untuk tgk betul ke kena sihir, mesti takdek dah kenyataan tu

        0

        0
        • mm.. says:

          tul tu.. dia kan sememangnya dah sakit, bila tention lagila banyak penyakit… alih2 kata kne sihir.. klu hati tak bersih, suka putar belit cerita, buat hidup org porak peranda.. mcm ni la jadinya… sakit buatan sendiri, kata kne sihir… nak pancing simpati si akil supaya cepat masuk pinang… klu lambat, takut akil balik pada bini yg sekarang makin solid… takut lak kne tinggal lagi mcm sebelum2 tu…

          0

          0
        • jane says:

          hehehe betul betul betul…. orang dah meluat dgn dia…dia takut la jadi kata la kena sihir nak mintak simpati… sebernarnyekan aku pernah bergambar ngan si wasini tu dlm satu jamuan anak2 yatim dulu…aku pon simpan la gambar kami 2org dlm fon… ye la dulu dia macam muslimah sangat tak sangka mulut dia tu bisa jugak perangai plak ish ish memang tak sangka macam ni sekali…..jadi aku pon delete le gambar dia… takut perangai macam tu jadi virussss rosak plak fon aku…hihihi

          0

          0
  8. Penari Poco2 says:

    tp pikir2 kan…nikah sebulan pas cerai…
    tp suasana majlis tue cam dah setahun jer diplan…ish…x tau ah…

    0

    0
    • violet says:

      b4 tu kan maiza ckp akil x lik bln2..
      ms tu la p urus semua…
      wat hantaran cntik2 tuuu

      0

      0
    • BumBLeBee says:

      duit dier byk kot…zaman skang asal ade duit…dalam masa sehari dua pun boleyh siap… :)

      0

      0
      • mm.. says:

        mmmm…berdasarkan pengalaman, paper beg, baju nikah, kne tempah awal2.. xtau la klu dia ada special service kot..

        0

        0
  9. syamiza says:

    Asyik citer pasal akhil dgn wawa jerrr….

    Tak tau nak komen apa dahhh…. Dah jodoh dorang…..

    Yang statement kena sihir ke apa ke tu betul kerrr???

    Ntah2 saje jee……

    0

    0
  10. eclipse says:

    ppuan xlaku mmg mcm tue…
    jntn lak xsdr dr…
    e…benci la…
    mmg tannnnnnnnnnnnnnnnnnnn…………..

    0

    0
  11. hantupensil says:

    dia lagi….
    adeh makin panas la BN ni kang…

    0

    0
  12. hanie says:

    huhuhukkk

    0

    0
    • Penari Poco2 says:

      kejap lg berapi blog nie…
      tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu……………

      0

      0
      • Delimasaraa says:

        auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww…………………..panggil bomba, wing wong wing wong…………

        0

        0
        • Penari Poco2 says:

          lagi2 lar ceta nie kan saraa…
          mmg hangat tul ar…

          0

          0
        • Delimasaraa says:

          ntahlar, aku igt kak nara ni peminat setia si wawa ni kot…ejas2 tak dapt…punyerlah ejas, last2 si akhil ni gak yg dapat….tu yg kak nara hot tuuu

          0

          0
      • syamiza says:

        Jodoh…….

        Apa nak dikata……. Tapi kalau dorang tu buka web BN nieeee… Baca lak komen2 yang mana ada niee…. agak2 dorang bleh terima kerrrrr?

        Ntah2 dorang lagi suka tak…. yer laaa… pahala kita yang banyak2 gi kat dorangg….. heheheh… ;)

        0

        0
  13. Akak Leen says:

    cantik jgk brg hantaran dia….

    0

    0
  14. baek punyaa says:

    nape tgk anak2 akhil hai muke x gembire je..

    0

    0
    • Penari Poco2 says:

      tepuk dada tanya selera…

      0

      0
    • Delimasaraa says:

      gembira kot…..ntahlah…dapat mak tiri penyanyi terhebat….

      0

      0
    • mm.. says:

      haah.. xde satu pun gmbr senyum.. muka sedih aje… cian betul… sampai hati betul wahida… banyak betul hati terluka kerana kebahagian dia.. sakit tul hati klu duk kat tmpt budak2 tu…

      lagi satu pasal statement dia, xnak gi bulan madu.. tapi nak gi melawat saudara mara.. aku rasa, ada gak kaum keluarga diaorg yg xsuka dgn perhubungan tu..

      0

      0
  15. eclipse says:

    lepas jer cerai…
    kuar mahkamah si akhil trs kol wawa srh bt psiapan kawen….

    0

    0
  16. Penari Poco2 says:

    ish…boring ah ceta nie lg…
    nambah dosa jer…

    0

    0
    • eclipse says:

      dh tau dosa ko tercegat kt ctu lg wtpe??hik…

      0

      0
    • aries_april says:

      XMAU + DOSA…
      KO P BT KEJA LAIN LA…
      XYAH DDK SNI POCO…
      @ KO STIL NK DDK SNI COZ NK DPT HADIAH TU?
      :-)
      (LWAK JA K?)

      0

      0
      • Penari Poco2 says:

        wlupun aku duk kat sini tp aku ttp kontrol kutukan aku…huhuhu…bab bln pose dah nak dkt…

        0

        0
        • Delimasaraa says:

          layan jer memana yg dihidang………………

          0

          0
        • violet says:

          xper..
          at least ad n3 br…

          0

          0
        • aries_april says:

          XKAN BLN NI NGAN BLN POSE JER NK SLOW?
          BLN LAIN LEH BT DOSA KER POCO?

          0

          0
        • Penari Poco2 says:

          DOSA KECIK NGAN DOSA BESAR X SAMA…TP TMPTNYER DI AKHIRAT TETAP SAMA…NERAKA…
          YA ALLAH…MINTA JAUH…SUBHANALLAH…

          0

          0
        • mm.. says:

          asyik puji diri sendiri je poco2… kang kne chop ss lak… hikhik jgn mare ar…

          0

          0
        • lipton says:

          rasanya kalau kutuk bende yang nyata salah tu… tak salah. sebabnya hadis kata kalau nampak bende salah, betulkan dengan tangan. kalau tak boleh, betulkan dengan lidah (berkata-kata). kalau tak boleh jugak, nafikan dalam hati. dan yang ketiga tu ialah selemah2 iman. so kita kutuk la sebab bende yg berlaku ni bende salah, bende tak baik. supaya boleh jadi iktibar pada masyarakat yg budaya menipu dan memusnah rumahtangga ni satu budaya yang tidak patut dicontohi. kalau kita senyap je atau ignore je, generasi akan datang akan anggap bende ni perkara biasa dan takpe kalau kita ikut contoh. sebab tu kita kene kutuk perbuatan minum arak, isap dadah dll contohnya. panjang pulak komen aku nihhh

          0

          0
    • nUrUl'zzz says:

      hahahah…btl2 blk2 cta dpa ni..huh mluat

      0

      0
  17. ANneDeSilva says:

    patotla senyap..
    sume kat sni..
    asyk gambar dia..
    nara mang suka kasi aku panas…
    maleh nk komen..
    tggu next page la..

    0

    0
  18. Jojio says:

    Sama cantik, sama padan….huhuhu

    0

    0
  19. Penari Poco2 says:

    wassini wassana…
    aku bagi ko kena…huhuhu…

    0

    0
  20. ANneDeSilva says:

    MARHABAN YAA RAMADHAN

    Assalaamu’alaikum wr.wb..

    Marhaban ya Ramadhan,
    Bulan dimana nafas kita menjadi tasbih, tidur kita menjadi ibadah, amal kita diterima dan do’a kita di ijabah,

    Sungguh cantik kain plekat, dipakai orang pergi ke pekan.
    Puasa Ramadhan semakin dekat, silap dan salah mohon dimaafkan

    Berharap padi dalam lesung, yang ada cuma rumpun jerami,
    harapan hati bertatap langsung, cuma terlayang e-mail ini.

    Sebelum cahaya surga padam, Sebelum hidup berakhir,
    Sebelum pintu tobat tertutup, Sebelum Ramadhan datang,
    saya mohon maaf lahir dan bathin….

    Taqqobalahu Minna Waminkum, Taqoballahu Ya Karim,

    Marhaban Ya Ramadhan

    Allaahumma baariklanaa fi Sya’ban wa ballighnaa Ramadhan
    Aminn.

    ” Do’a Malaikat Zibril Menjelang Ramadhan ”
    “Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut:

    * Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
    * Tidak berma’afan terlebih dahulu antara suami istri;
    * Tidak berma’afan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya.
    Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapat kita bayangkan, yang berdo’a adalah Malaikat dan yang meng-amiinkan adalah Rasullullah dan para sahabat, dan dilakukan pada hari Jum’at.

    SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA

    SEMOGA KITA DAPAT MENJALANKAN IBADAH PUASA DENGAN OPTIMAL, AAMIN.

    Wassalamu’alaikum Wr Wb,

    0

    0
  21. eclipse says:

    best raya dpt cium tgn suami…
    bju sedondon…
    blk kg sesame…
    isk2…sedih ati ku….huhuhu..

    0

    0
  22. tOmEii says:

    hai sume…morng….
    uiii anne panjgny ltih nk bc tp bc jgk…huhu

    0

    0
  23. Si_Molek says:

    suka sgt si Wahida ni dapat kawin dgn suami orang…
    ceh…
    tak tau malu betul….
    macam tak pk perasaan orang lain….

    0

    0
    • nUrUl'zzz says:

      huhuhu,dia wt kt org nnt org wt kt dia plak.zmn skunk ni tuhan byr cash n carry pnya

      0

      0
    • aries_april says:

      DIA ORNG KATA, DH JDOH….
      XPA LAH…
      NK BT CAM NA…
      KITA TNGGU LA SKIT HRI G…
      CAM NA ENDING CNTA DIA ORNG.
      :-)

      0

      0
    • jernih says:

      bukan suami org la. bekas suami orang.. hehe

      0

      0
    • perantau says:

      betul tu..lama dah cita2 tu agaknya..nyampah!!muka bkn lawa pun bibir lebar.nasib baik mekup..pasni ni x leh mekup lg..mesti mcm nenek2

      0

      0
      • lipton says:

        yang takleh mekap cuma maiza je… waheeda takpe. org pangkat ustazah ni lain sikit hukumnya. ada keistimewaan sikit. kekekeke yg aku nak tau… caner la ghupa wahidoh ni lepas dapat anak… anak2 yang berderet lah hendaknya.

        0

        0
  24. eclipse says:

    wawa nangis terharu..
    dpat laki baru..
    perangai mcm hantu..
    nak kawen terburu2…huhuhu…

    0

    0
  25. Penari Poco2 says:

    untung wasini dpt cium tgn suami raya nie…
    aku gak yg kesepian…
    cium tgn nenek aku pon jadi lar bab aku nak korek duit lam tabung nenek tuk beli bju raya…
    isk…isk…isk…

    0

    0
  26. hantupensil says:

    Lirik Wassini – Waheeda

    Arina maza tara
    Hakaza wakaza
    Mafi ayadeena

    Kemana saja, wassini
    Tak kira masa, wassini
    Apa pun jua, wassini
    Segalanya, wassini

    Tak kira siapa, wassini
    Tiada sepertinya, wassini
    Apa padanya, wassomo
    Segalanya, wassini

    Intizar ya leil…
    Imtihan ya lein….
    Intizar ya leil…
    Imtihan ya leil…

    Lihat dirimu dalam kesamaran cuba berlari
    tanpa ada pengertian…tanpa ada pengertian

    0

    0
  27. Jojio says:

    Yg best last day puasa…bakar lemang, main mercun…bestttt…..

    0

    0
  28. kg nak bagi pendapat ler….

    memang musykil tul cite dorang ni…mcm2 cite lah yg dengar…tak tau ler mana satu betul ni…tapi kg tau perngkomen kat sini blh tau…mana betul dan salah..betul tak????kg bc pun mcm nak muntah ler dgr alasan yg dah basi ni….” kami kawan jer…just kerja…xde pape…wawa sakit ler….akhil jer pengubatnya….’ aduh…tolong ler skit….budak 1 tahun pun tau byk tul cite korang….

    pelik tapi benar; korang kawan dah 2 tahun..masa tu korang denied hubungan korang…awal tahun akhil minta izin Maiza nak kawin then she agreed. after that plak akhil buat hal, x balik rumah berbulan. ni kira amik advantage ni dah dpt permission bini…ish ish x patut. at the end Maiza dah tak tahan dgn karenah korang…yelah dah dgr cite korang selama 2 tahun…bini mana leh tahan…

    ko plak wawa pandai plak warning Maiza…kononnya lubang tebuan jgn ditebuk…pesal ko terasa plak? kalo x betul xde deh ko nak melenting…agaknya tu pasal ko suruh akhil tu cerai Maizakan…

    sebulan jer dorang cerai..tup tup korang kawin…oklah…kg doakan jelah korang bahagia padahal sakit hati dgn cara korang berdua ni menganiaya pihak2 lain…Maiza dgn anak2 dia…alasan korang kawin ni sbb wawa sakit then akil ni pengubatnya…mmg bertambah pelik…pesal tunggu pas cerai????lagi bertambah pelik pesal si akhil plak??orang lain xle ker????ustaz2 lain byk kat Malaysia ni….pak imam pun ada…

    Wawa: tolong jgn salahkan Maiza dlm kes cerai dia.kalo betul pun dia ada buat salah..kat akhil jer..ko sapa nak bg statement dia x perfect?

    Akhil: kalo betul le ko nak tolong ubat wawa tu…awat tak story betul2 niat ko nak kawin dgn wawa…takkan sampai ceraikan bini ko….

    Memang pelik kes korang ni….kg dah fed up dgn statement korang ni…..orang yg banyak alasan mmg byk bagi masalah…

    PIKIR LER SENDIRI!

    0

    0
  29. gosipgurlfea says:

    baling pinggan mangkuk tu sebab nak bagitau kat abang akhil dia ” abg, cepatlah !!!wawa nak kawen, nak kawen nak kawennnnnnnnnn ” hehe -shrug!

    0

    0
  30. Penari Poco2 says:

    cakap pasal raya kan, korang fikir ader x kerajaan bagi bonus raya tahun nie…???
    sampai skrg aku xdgr lg bila pak najib nak umumkan bajet 2010…

    0

    0
  31. tOmEii says:

    aduhaiii xtau dh nk tlis pe psl diorg ni cz asyik kua n3 psl diorg jek….
    dh bsn tgk mke diorg ni nk munth plak aq dbtny…kui3x

    0

    0
  32. bebygaox says:

    ada udikkkk !!!

    0

    0
  33. eclipse says:

    e………..xsbrnya nak pose n raya…
    seronok xterkata…
    weh kwn2 aku nak raya umah korg leh x?
    bg la add…
    yg jauh drptkan…yg dkt ddktkn….hehehe…
    aku nak raya umah anne…psl dkt sket…hik..

    0

    0
  34. dgn ini..Kg berikar dan berjanji dah takmo bagi komen pape pasal dorang lagi.kg berjanji akan taat setia kepada raja dan negara…

    ni mesti trick kak nara nak tgk tahap mana kami blh sabar bg komen kan…huhuu…

    0

    0
  35. hantupensil says:

    Mari kita sama-sama mencuba. Jika diizin oleh Allah SWT, maka akan ada hasilnya. Cara mereka mengubati penyakit selsema babi.
    bahan2nya adalah:

    1. air kelapa
    2. kurma
    3. mangkuk

    cara2nya

    1. masukkan kurma ke dalam mangkuk
    2. tuang air kelapa
    3. biar sejam dua
    4. minum air kelapa bersama makan kurma

    Dicatat oleh DRS. KHALIL IDHAM LIM

    0

    0
  36. mamawani says:

    rasa2 nape ye wawa xmo brada dlm bidang seni dh?…tatut kna kutuk erk? atau dh xde org nk tawar dia berlakon ngan mnyanyi?…erm…. 8->

    0

    0
  37. Penari Poco2 says:

    trus trang cakap, aku xpnh tgk filem lakonan wawa bab x minat…dier xsesuai berlakon…
    kalo nyanyi ok lar…

    0

    0
  38. kumie says:

    sy sokong pndpt beuti nara tu… sakit kene sihir panah asmaradana..ubtnye kawen je…

    0

    0
  39. nUrUl'zzz says:

    kta mrncng tuhan tntukan…

    0

    0
  40. jernih says:

    hehehe… nara ni pandai tul wat hangat…

    0

    0
  41. jed hijau says:

    e eh…aku ingat dah abis dah kenduri AH ngan Waheda ni….

    semalam bukan ke masing2 bertungkus lumus basuh pinggan mangkuk ngan periuk kuali sume….

    ada lagi rupanya…..

    nak sedekah ke AH ni duit sumbangan tuuuu….

    udah2 le tu NARA…..nyampah dah aku niiiii….

    0

    0
  42. jenna says:

    haa…dah plak menikah…btoi la hari dok jd laki org lg p one utama tgk wayang…mati2 x ngku…hmmm ostaz ckp pemohong…..

    0

    0
    • violet says:

      artis kan mmg cmtu..
      kawan la..bis partner la…
      jup lg kwen…

      nth2 si memey norman pn same kot…
      tguuuuuuuuuuuu

      0

      0
      • jenna says:

        simemeh kan dah ngaku…cayer hanya tunggu abg norman …cayer dah cedia,,,,huh gaaaataaaai

        0

        0
  43. syamiza says:

    K la….kawan2…. out dulu yerrr….. nak g skolah……
    Bye semua…… Jumpa lagi k…..Teruskan lah bergosip dengan cara yang berhemah…..
    Assalammualaikum….

    0

    0
  44. jed hijau says:

    boleh caya ke mak tiri ni…boleh jaga anak2 suaminya…

    harap2 bolehlah ye….

    0

    0
  45. eclipse says:

    poco bisnes kek ko cmne?

    0

    0
  46. pingkypanthers says:

    keh keh keh gelak ar baca paper arini…
    leh dia kata “KATALAH APA SAJA”..
    eksen tullah minah ni..

    0

    0
  47. Penari Poco2 says:

    “Kalau orang di luar sana mahu terus cakap kami berdua menipu, itu terpulanglah pada pandangan masing-masing. Saya sudah tidak kisah dan tidak mahu membebankan fikiran dengan benda yang tidak berfaedah.”…ustaz Akhil…UTUSAN MALAYSIA ONLINE…

    0

    0