Kumpulan Popular Westlife Bakal Gegarkan Pentas Malaysia Ogos Depan

Hiburan

Kumpulan Popular Westlife Bakal Gegarkan Pentas Malaysia Ogos Depan

Berita gembira buat peminat kumpulan pop popular, Westlife, selepas tujuh tahun menyepi akhirnya mereka membuat kemunculan semula dan mengadakan konsert reunion mereka di Kuala Lumpur pada tahun ini. Kali terakhir Westlife mengadakan persembahan di Malaysia adalah pada tahun 2012.

Advertisement

Bersempena dengan siri jelajah The Twenty Tour, kumpulan yang dianggotai oleh Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily dan Shane Filan akan mengegarkan pentas Malaysia pada 8 dan 9 Ogos depan di Stadium Malawati.

Sudahkan anda bersedia untuk hidupkan semula zaman kanak-kanak dan memori ketika sekolah menengah dengan lagu popular Westlife seperti Uptown Girl dan I Lay My Love on You? Memang teruja betul kan?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

20 Comments

  1. wekkkkkkk

    March 21, 2019 at 1:52 pm

    8 & 9 Ogos..knapa time ni, time bekerja, sesakan jalan federal arah ke s.alam je dan time ni byk pnternak bawa lembu dn kambing utk korban dri desa ke kota..bolehkah buat lepas Qurban Aidil Adha..ha..

  2. wekkkkkkk

    March 21, 2019 at 1:43 pm

    malaysia ni pilihan artis luar negara yg dh tua…terutama omputeh, yg muda tak ndok nye deme..

  3. Anonymous

    March 21, 2019 at 1:22 pm

    huh…dh sendu kat sana, baru nk dtg sini.

    • LawakLaKauNi

      March 23, 2019 at 12:25 pm

      hhahaha, diorg tgh ada tour kt uk sana, and full house.

  4. Anonymous

    March 21, 2019 at 1:00 pm

    like this group…better than kpop

  5. faraj

    March 21, 2019 at 12:57 pm

    Aduiiii nanti awek melayu yg Selfie dgn mereka ni anggap mereka ni Tuhan mereka, mcm sebelom ni kumpulan BLUE..pompuan2 melayu yg bergambar dgn anggota kumpulan BLUE mesti sembah kumpulan BLUE tu…..

    • Anonymous

      March 21, 2019 at 1:00 pm

      habis nama ko tu islamik sgt ke…

    • Anonymous

      March 21, 2019 at 1:03 pm

      annoying betol faraj ni. nara tolong block.

    • faraj

      March 21, 2019 at 2:02 pm

      anon.March21.2019 at1:03. sekurang2 nya saya ader namer ..awak tu jenis sembunyi nama..mesti manusia ” kalau umah terbakar mesti dis tinggalkan Emak dia ..janji dia selamat..huhuhu

    • faraj

      March 21, 2019 at 2:10 pm

      Anon March 21, 2019 at 1:03 p.m… sepatutnya kerajaan hapuskan org2 Anon ni…berani bersuara suruh orgh segala tapi sembunyi nama..!!! golongan2 Anon ni selalu nya Khinzir lagi Mulia sebab Khinzir ada nama…!!! kikiki

    • Anonymous

      March 21, 2019 at 2:12 pm

      jantan yg x ada telor mmg mcm tu…suka sembunyi2

    • Anonymous

      March 21, 2019 at 1:02 pm

      mcm la ko boleh baca niat org…
      habis niat ko apa? berfaraj?

Loading...