March 21st, 2019

Berita gembira buat peminat kumpulan pop popular, Westlife, selepas tujuh tahun menyepi akhirnya mereka membuat kemunculan semula dan mengadakan konsert reunion mereka di Kuala Lumpur pada tahun ini. Kali terakhir Westlife mengadakan persembahan di Malaysia adalah pada tahun 2012.

Bersempena dengan siri jelajah The Twenty Tour, kumpulan yang dianggotai oleh Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily dan Shane Filan akan mengegarkan pentas Malaysia pada 8 dan 9 Ogos depan di Stadium Malawati.

Sudahkan anda bersedia untuk hidupkan semula zaman kanak-kanak dan memori ketika sekolah menengah dengan lagu popular Westlife seperti Uptown Girl dan I Lay My Love on You? Memang teruja betul kan?


20 responses to “Kumpulan Popular Westlife Bakal Gegarkan Pentas Malaysia Ogos Depan”

  1. wekkkkkkk says:

    8 & 9 Ogos..knapa time ni, time bekerja, sesakan jalan federal arah ke s.alam je dan time ni byk pnternak bawa lembu dn kambing utk korban dri desa ke kota..bolehkah buat lepas Qurban Aidil Adha..ha..

  2. wekkkkkkk says:

    malaysia ni pilihan artis luar negara yg dh tua…terutama omputeh, yg muda tak ndok nye deme..

  3. Anonymous says:

    huh…dh sendu kat sana, baru nk dtg sini.

  4. Anonymous says:

    like this group…better than kpop

  5. faraj says:

    Aduiiii nanti awek melayu yg Selfie dgn mereka ni anggap mereka ni Tuhan mereka, mcm sebelom ni kumpulan BLUE..pompuan2 melayu yg bergambar dgn anggota kumpulan BLUE mesti sembah kumpulan BLUE tu…..

Loading...