Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kumpulan Popular Westlife Bakal Gegarkan Pentas Malaysia Ogos Depan

Berita gembira buat peminat kumpulan pop popular, Westlife, selepas tujuh tahun menyepi akhirnya mereka membuat kemunculan semula dan mengadakan konsert reunion mereka di Kuala Lumpur pada tahun ini. Kali terakhir Westlife mengadakan persembahan di Malaysia adalah pada tahun 2012.

Advertisement

Bersempena dengan siri jelajah The Twenty Tour, kumpulan yang dianggotai oleh Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily dan Shane Filan akan mengegarkan pentas Malaysia pada 8 dan 9 Ogos depan di Stadium Malawati.

Sudahkan anda bersedia untuk hidupkan semula zaman kanak-kanak dan memori ketika sekolah menengah dengan lagu popular Westlife seperti Uptown Girl dan I Lay My Love on You? Memang teruja betul kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Harrierty yusof

    March 22, 2019 at 7:18 am

    Nk bli ticket mcm mn ni

  2. Melody

    March 22, 2019 at 12:31 am

    Jangan Fazura duet dengan mereka dah lah. Rosak lagu-lagu Westlife.

  3. Anonymous

    March 21, 2019 at 6:30 pm

    Dah tua2 baru sebok nk dtg.. Dulu masa fofuler tanya malaysia dok celah mana pn diorg x tau..

    • SayaFirstTimeKomenDekatNara

      March 21, 2019 at 7:54 pm

      First oversea concert dorang dulu-dulu dkt Malaysia lah.. aduss ada je benda nak complaint.. dalam video clip dorang masa tgh famous dulu pun ada je tunjuk part tgh nyanyi dkt Malaysia..

    • Shane Fan

      March 22, 2019 at 8:20 am

      entahnye… berapa kali dah Westlife ni datang Malaysia. Tapi zaman tu kebanyakan boy band buat concert kat Sunway Amphiteater la. Belum tahap buat kat stadium. Aku siap pergi jumpa diorang kat Tower Records kot. Korang tau tak Tower Records? haha

    • Anonymous

      March 30, 2019 at 1:21 pm

      kasihan nye…westlife dah brp kali datang malaysia. even masa populariti diorg tgh dkt melonjak. malaysia pun salah satu konsert worldtour diorg. diorg nak berpecah pun malaysia antara tempat2 terakhir diorg buat konsert. bodoh gila statement ni. ko membesar zaman juatin bieber kot.

  4. tip

    March 21, 2019 at 2:53 pm

    dah tua baru nak datang malaysia.. uhuhuhu

  5. esah jendul

    March 21, 2019 at 2:50 pm

    bersiap sedia kila peri…apa plak adegan kali ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top