Written by Bella | March 21st, 2019

Berita gembira buat peminat kumpulan pop popular, Westlife, selepas tujuh tahun menyepi akhirnya mereka membuat kemunculan semula dan mengadakan konsert reunion mereka di Kuala Lumpur pada tahun ini. Kali terakhir Westlife mengadakan persembahan di Malaysia adalah pada tahun 2012.

Bersempena dengan siri jelajah The Twenty Tour, kumpulan yang dianggotai oleh Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily dan Shane Filan akan mengegarkan pentas Malaysia pada 8 dan 9 Ogos depan di Stadium Malawati.

Sudahkan anda bersedia untuk hidupkan semula zaman kanak-kanak dan memori ketika sekolah menengah dengan lagu popular Westlife seperti Uptown Girl dan I Lay My Love on You? Memang teruja betul kan?

20 responses to Kumpulan Popular Westlife Bakal Gegarkan Pentas Malaysia Ogos Depan

  1. faraj says:

    Aduiiii nanti awek melayu yg Selfie dgn mereka ni anggap mereka ni Tuhan mereka, mcm sebelom ni kumpulan BLUE..pompuan2 melayu yg bergambar dgn anggota kumpulan BLUE mesti sembah kumpulan BLUE tu…..

  2. Anonymous says:

    like this group…better than kpop

  3. Anonymous says:

    huh…dh sendu kat sana, baru nk dtg sini.

  4. wekkkkkkk says:

    malaysia ni pilihan artis luar negara yg dh tua…terutama omputeh, yg muda tak ndok nye deme..

  5. wekkkkkkk says:

    8 & 9 Ogos..knapa time ni, time bekerja, sesakan jalan federal arah ke s.alam je dan time ni byk pnternak bawa lembu dn kambing utk korban dri desa ke kota..bolehkah buat lepas Qurban Aidil Adha..ha..

  6. esah jendul says:

    bersiap sedia kila peri…apa plak adegan kali ni

  7. tip says:

    dah tua baru nak datang malaysia.. uhuhuhu

  8. Anonymous says:

    Dah tua2 baru sebok nk dtg.. Dulu masa fofuler tanya malaysia dok celah mana pn diorg x tau..

    • SayaFirstTimeKomenDekatNara says:

      First oversea concert dorang dulu-dulu dkt Malaysia lah.. aduss ada je benda nak complaint.. dalam video clip dorang masa tgh famous dulu pun ada je tunjuk part tgh nyanyi dkt Malaysia..

      • Shane Fan says:

        entahnye… berapa kali dah Westlife ni datang Malaysia. Tapi zaman tu kebanyakan boy band buat concert kat Sunway Amphiteater la. Belum tahap buat kat stadium. Aku siap pergi jumpa diorang kat Tower Records kot. Korang tau tak Tower Records? haha

    • Anonymous says:

      kasihan nye…westlife dah brp kali datang malaysia. even masa populariti diorg tgh dkt melonjak. malaysia pun salah satu konsert worldtour diorg. diorg nak berpecah pun malaysia antara tempat2 terakhir diorg buat konsert. bodoh gila statement ni. ko membesar zaman juatin bieber kot.

  9. Melody says:

    Jangan Fazura duet dengan mereka dah lah. Rosak lagu-lagu Westlife.

  10. Harrierty yusof says:

    Nk bli ticket mcm mn ni