Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kumpulan Kpop Nu’est & Vixx Dilayan Teruk Oleh Segelintir Hadirin Shout Awards

Penganjuran Shout Awards pada hari Jumaat lepas nampaknya dicemari dengan sikap tidak bermoral segelintir hadirin. 2 kumpulan Kpop iaitu Nu’est dan Vixx telah dijemput untuk memeriahkan lagi anugerah ini. Sayangnya layanan yang diterima oleh kumpulan ini sangat memalukan.

kpop

Advertisement

Mereka telah diboo, dibaling dengan kasut, botol dan kipas oleh segelintir pembenci Kpop. Ternyata mentaliti sesetengah rakyat Malaysia masih berada di tahap bawah. Tak perlu rasanya untuk berbuat demikian walaupun anda tidak menyukai Kpop.

shout awards

Abang Nara mendapat sepucuk email daripada seorang pembaca yang kecewa dengan sikap segelintir haters ini. Abang Nara kongsikannya untuk tatapan anda.

Just nak share something,notice x dkt twitter skang tgh trendding #malaysiasaysorrytivixxandnuest? smlm mase shout awards kt sunway surf beach rmai la kpop lovers yg dtg show support. I’m one of them. mmg rude giler kot haters, even x suke or x knal pon just listen and enjoy the music kan.lagipon free x payah nk boo~~ kn artis tu..sampai satu tahap diorg baling sampah atas stage. ktorg kt sane pon bole nampak sampah melayang layang ke pentas ,org kat rumah apatah lagi kn? Even sy pon x knal half drpada local artis yg buat performance smlm,just sit back n relax je la.cuba imagine Kalau Yuna ke Shila Amzah buat performance kt luar and received the same treat, org malaysia lagi la cepat naik angin. Bukan apa Gov sibok promote how ethic and behave Malaysian people kat org luar tp klu dh trending kt twitter, satu dunia tau kot. Just show some respect la, next time the organiser please do something to attract crowd.

kpop

Advertisement

Betul kan kata si pengirim email? Kalau orang negara lain bukan perkara yang sama ke penyanyi negara kita, tak ke sedih? Semoga tragedi sebegini tidak berulang lagi.

P.S: Ferrari milik Cristiano Ronaldo untuk dijual.

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info

hyundai coupe

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

203 Comments

  1. smile

    November 28, 2012 at 4:57 pm

    kalau x suke pn jgn la buat mcm tu..mcm org x bertamadun je….memalukan..ish3…kalau org dtg ke negara kite, patut nye layan la elok2….biar negara lain tau betapa bagusnye org Malaysia….tapi lain pulak jadi nye…harap2 perkara mcm nie x berlaku lagi….

  2. berabis bah jua .

    November 28, 2012 at 3:26 pm

    knapa bah nie ? klu tk suka pun . pleasslh .. jgn bgini . malu bah !!sya juga minat k-pop . tpi , honestly , sya tk minat dgan Nuest dan sya langsung tk knal VIXX .(tapi,skrg dh thulh)sya jga tk thu y dorang dtg Malaysia ntuk buat persembahan di SHOUT AWARDS.memndgkan sya lngsung tk thu apa itu SHOUT AWARS . apa y bleh d’ckp? klu artis-II K-POP tk nk sdh dtg MALAYSIA dsbabkan kjadian nie mcam mna ? kmi mnat pn ada btas .n sbgai artis , pless respect artis lain tk kira luar / dlam ngara .Slalu kita mmprknlkan ngara KITA kpda ngra luar sbgai negara y aman n berbudi bhasa , But , where it is ? bdak-II skola diajarkan bhawa kita hruslh berbudi bahasa,sopan-santun,hormat.tpi , rasanya sya tk prcaya itu . sbb , rsanya y dtg sna tue dh pun akil baligh dn sdh ada fikiran y waras .jadi , BAGILAH CONTOH TERBAIK UNTUK REMAJA DAN KANAK-II seprti kmi .

  3. aku suka super junior

    November 28, 2012 at 1:57 pm

    Kesimpulannnya..
    Malaysia sudah lama dikenali sebagai negara yang merbahaya untuk dilawati & kurang ajar sejak insiden pembunuhan Altantuya..

  4. fyda

    November 27, 2012 at 6:12 pm

    katenye malaysia dpt tmpt ke 8 ngare yg peace,,
    hahah tpi incdent ari tu da trg2 xmenunjukn yg malaysia ni bhgie..
    kpd artis2 yg trlibt jgn nk slahkn peminat anda kalau anda tak dapat cari makan.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama