Kucing(Sphynx Cat) Seiras Dobby Harry Potter

Trending

Kucing(Sphynx Cat) Seiras Dobby Harry Potter

Sapa yang tak kenal watak Dobby kan? terkenal dengan kuasa trsnsporter beliau dan mengangap Harry Potter sebagai tuan nya. Tapi di U,S mereka ada Dobby versi mereka sendiri, iaitu kucing yang dipanggil Sphynx. Spesis kucing ini sangat rare kerana kucing ini mempunyai cuping telingga yang besar dan tidak berbulu. Kucing ini macam bela vampire la pulak, tak boleh kena matahari dan kena selalu dimantikan tapi vampire tak mandi kan? gua tengok si mamat vampire dalam cite twilight tu tak pernah ada pun scene di mandi manda beriang bersama gadis tu. Tapi gua tak puas hati tul, ada ke harga kucing ni $2,000 mahal tu better gua ambik kucing yang bergelandangan lagi power!! dorang ni mana takut mati!

1

2

Advertisement

3

4

5

6

Sumber: Dailymail

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Audrey Hepburn

    January 13, 2013 at 11:54 am

    Dobby baik tau…

  2. Zyeeha37

    January 11, 2013 at 1:52 pm

    ezotik nye muka kucing ni.klu nk bela pn mcm takot..

Loading...