Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kuasa Lensa SuperZoom Huawei P30 Tonjolkan Keunikan Rekaan Henna Malam Berinai Fasha Sandha

Salah satu tradisi majlis perkahwinan Melayu yang sangat unik dan menarik adalah malam berinai. Dianjurkan beberapa hari sebelum majlis pernikahan, bakal pengantin perempuan akan diserikan dengan rekaan henna yang memukau di tangannya sambil diperhatikan oleh sahabat karib dan kaum keluarga.

fasha sandha berinai

Advertisement

Bakal pasangan pengantin “wedding of the year”, Aidil Aziz dan Fasha Sandha telah berkongsi beberapa gambar ekslusif malam berinai mereka untuk tatapan para peminat. Jelita di dalam baju kebaya berwarna ungu, rekaan henna yang cukup unik di tangan Fasha Sandha dapat dilihat dengan jelas walaupun diambil jauh dari pelamin.

fasha sandha berinai

Sebelum ini, Fasha dan Aidil juga telah berkongsi beberapa keping gambar “pra-perkahwinan” mereka sehingga menyebabkan para peminat tertanya-tanya sama ada ia diambil menggunakan smartphone Huawei P30. Berdasarkan gambar di atas yang menunjukkan keupayaan “zoom” sehingga 50x, maka memang “confirm” bahawa gambar-gambar yang dikongsikan oleh Fasha adalah dibidik dengan smartphone terbaru Huawei tersebut. Ini kerana, hanya Huawei P30 sahaja yang mempunyai lensa SuperZoom yang boleh meng”zoom” sehingga 50x tanpa menjejaskan kualiti resolusi gambar dan menyerlahkan segala perincian yang ada.

fasha sandha berinai

Selain tak sabar nak melihat pasangan sama cantik sama padan ini disatukan pada tarikh yang masih dirahsiakan, kami juga tidak sabar untuk menanti hari pelancaran Huawei P30 Series pada 2 April ini. Sudah pasti banyak fungsi-fungsi baru yang bombastik, terkini dan memukau akan turut didedahkan pada tarikh tersebut. Sama-sama kita nantikan.
huawei backupP.S: Ura-ura menyatakan bahawa Huawei Backup yang menyediakan 1TB ruang simpanan akan diberikan sebagai hadiah PERCUMA bersempena dengan pelancara Huawei P30 ini. Semua gambar, Hanya seberat 270g, segala gambar, video, dokumen dan applikasi dari smartphone anda boleh disimpan di dalam Huawei Backup ini dengan sepantas kilat hanya dengan menggunakan USB-C. Terbaik kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. faraj

    April 1, 2019 at 12:08 pm

    kalo dh suami mika jakun semelai pakai Phone 5 lensa camera pun tk guna…suami tetap hodop pastu misekin plak..

  2. nana

    April 1, 2019 at 11:59 am

    neng yatimah lagi lawa..

  3. Anonymous

    April 1, 2019 at 10:23 am

    pasah promosi kan jenama hp ni, biasalah satu promosi rm3000.00 kan..

  4. yaya

    April 1, 2019 at 9:59 am

    yg 10x zoom mulut tak nganga tp bila 50x zoom tetiba nganga eh..dasyat huawei P30 ni #matadiatas

    • Princess elsa

      April 2, 2019 at 5:53 am

      Kansss..

  5. Aku sebatang kara

    April 1, 2019 at 9:31 am

    Moga kekal ke jannah.

Loading...
To Top