Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kru Produksi Drama Dakwa Dicengkam Leher Oleh Sharnaaz Ahmad

Mengejutkan sungguh dakwaan daripada kru produksi drama yang bertajuk Darah Panas ini. Tak sangka pula Sharnaaz Ahmad sanggup melakukan perkara sebegini. Kalau ini benar-benar terjadi, pastinya reputasi Sharnaaz akan jatuh di mata peminat-peminatnya.

sharnaaz

Advertisement

Tragedi ini berlaku kepada seorang kru yang bernama Hafiz. Hafiz menguruskan bahagian pakaian. Oleh kerana terpaksa pakaian terpaksa ditukar, Hafiz tiba di tempat penggambaran lewat beberapa jam. Kata Hafiz kepada B*Pop semalam:-

Apabila saya turun daripada kereta, pengurusnya memanggil saya. Dia tanya kenapa saya lambat? Kemudian Sharnaaz pula panggil saya. Dia cakap “kau ingat aku balaci kau, tunggu lama”. Saya minta maaf. Saya cakap saya beli pakaian. Tiba-tiba Sharnaaz tolak saya dan cengkam leher saya dengan tangannya sehingga badan saya rapat ke dinding. Siku saya terkena kayu dan berdarah. Parut masih ada lagi. Tindakannya memang kurang ajar.

Fuh. Seram gila kan? Tragedi ini seolah-olah mengesahkan lagi khabar angin sikap panas baran Sharnaaz Ahmad. Mungkin Sharnaaz perlu belajar mengawal kemarahannya. Orang kata, kalau dah kahwin panas baran akan kurang secara automatik. Mungkin Sharnaaz perlu berkahwin secepat mungkin. Hehehe.

P.S: Rumah bertemakan Wild West untuk dijual.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

116 Comments

  1. bedah PS

    November 6, 2012 at 10:56 am

    bak kate org kg aku…there are always two sides of a story…si hapiz udoh story…jadi nyer kite dengor plak apa story si shanaz…haa baru ler adil

  2. Akus

    November 6, 2012 at 10:45 am

    mngada2 sngt!! tunggu lmbt skit pun x bleh..ko ingt ko tu sape…setakat retis pun nk brlagk! jgn nk demand sngtlah wey..

  3. entah la

    November 6, 2012 at 10:44 am

    org tengah bercinta mmg la pijak dinasour pun tak mati…cb kalo dah dpt nanti…dah jd suami isteri sah…mau jadi mangsa keganasan rumahtangga…org panas baran nie bkn leh bt suami tau…bt pe nak seksa2 diri kawin gan org panaz baran nie…kang tak pasal2 lebam2 muka n badan…nsb kalo tak ronggak gigi kene tumbuk…

  4. ...

    November 6, 2012 at 10:36 am

    takde makne nyer shila nak tinggalkan shanaz…sbb shila saaaayang sgt shanaz…mama shila pun sayang shanaz…org panaz baran ni ada obatnyer…iaitu selalulah berdamping dgn AlQuran…

    • si comel fryna

      November 6, 2012 at 1:02 pm

      Betul tu.. Mcm cite runtun qalbu..kamal adli berlakon.. Sye minat kamal adli..sharnaaz pulak mmmm..bosan!

  5. kak Nera

    November 6, 2012 at 10:02 am

    patutnye die kene paham, tunggu menunggu ni dah jadi sebahagian daripada job description dalam penerbitan. kalau tak artis yg buat hal.. crew pulak yang lambat. tapi kebanyakkannye artis la yg selalu lambat… smalam nampak die duk shopping ngan shila n family kat ikea. begitu lemah lembut aku tgk.. pijak semut pun xmati..

    • Anonymous

      November 6, 2012 at 10:45 am

      engko niiii…..tengah shopping xkan nak panas baran kot.lgpun org panas baran ni bukan xde nilai kasih sayang.bila dorang cool,dorang adalah insan yg sgt penyayang.tapi bila marah,semua barang melayang.hahaha

    • Akus

      November 6, 2012 at 10:48 am

      BIASALAH..BRLAKON JERK LEBIH..TU NAPENYER KEPURA2AN..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top