Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Krisis Syafiq Farhain Dan Bapanya Saleem Iklim Sudah Lama Selesai

Tindakan penyanyi Saleem Iklim yang sebelum ini melarang anaknya, Syafiq Farhain untuk menyanyikan lagu-lagunya kerana mendakwa mengganggu ‘periuk nasi’nya mendapat perhatian ramai. Bukan itu sahaja, Saleem juga tidak mahu anaknya itu mengaitkan nama beliau dalam mana-mana temuramah.

Advertisement

Terbaru, Syafiq yang dahulunya bertugas sebagai ahli bomba dan kini bergelar penyanyi serta merupakan salah seorang peserta program Big Stage, memberitahu beliau sudah berbaik dengan bapanya.

Syafiq juga sempat untuk melawat Saleem yang kini berada dalam keadaan koma di hospital selepas terbabit dalam kemalangan jalan raya beberapa hari lalu selepas motosikal yang ditunggangnya dilanggar sebuah kereta dari arah belakang. Saleem cedera parah sehingga patah 12 tulang rusuk dan salah satu tulang itu tertusuk pada bahagian paru-parunya.

Pada saya, yang lepas itu biarlah lepas. Ramai pihak tak tahu perkara sebenarnya. Ada juga yang tak tahu, tapi buat-buat tahu. Jadi, terpulanglah pada sesiapa untuk buat andaian.

Tapi apa yang sebenarnya terjadi itu memang antara kami sahaja yang tahu. Alhamdulillah hubungan kami sekarang tiada masalah dan tiada apa-apa saya nak komen.

Dalam pada itu, Syafiq memohon kerjasama dan pertimbangan semua pihak agar berhenti menyebarkan khabar angin kononnya bapa beliau sudah meninggal dunia.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Anonymous

    September 25, 2018 at 2:41 pm

    pakai uniform bomba nampak smart. pakai baju biasa ni macam biasa pulak aku tengok. muka dia macam fahrin ahmad lak sikit2.

  2. Anonymous

    September 25, 2018 at 1:20 pm

    Mak tiri tak teriak2 dlm tv lagi ke….. boleh guna surat syafiq untuk belanja perubatan..

  3. gogi

    September 25, 2018 at 11:56 am

    sedapnya tengok Syafiq ni. badan sedam, bulu2 lagi. lecakkkkk

    • Anonymous

      September 25, 2018 at 1:40 pm

      jilat sedap

  4. anonymous

    September 25, 2018 at 11:34 am

    Bomba gaji sederhana tp pendapatan tetap, ada pencen. Sepanjang berkhidmat dapat quarters. Tak sayang ke berenti keja gomen. Lain cerita kalo confident akan top.

    • huhu

      September 25, 2018 at 12:07 pm

      dia berhenti kerja gomen ke..bukan amik cuti tanpa gaji ke.

    • anonymous

      September 25, 2018 at 3:37 pm

      Cuti tanpa gaji gomen tak akan diluluskan sewenang-wenangnya. Yang diberi kelulusan adalah seperti mengikut pasangan ke luar negara/daerah (Mesti ada salinan surat transfer pasangan) dan menjaga ahli keluarga sakit. Juga harus kemukakan salinan surat doktor.

    • anon

      September 25, 2018 at 1:17 pm

      mana ada dia berhenti. aduhai sblum ckp tgk kiri kanan dulu ye!

    • anonymous

      September 25, 2018 at 3:31 pm

      Baca balik petikan artikel : “Terbaru, Syafiq yang dahulunya bertugas sebagai ahli bomba dan kini bergelar penyanyi serta merupakan salah seorang peserta program Big Stage, memberitahu beliau sudah berbaik dengan bapanya.”

      Kalau dah kata dahulunya bertugas sebagai ahli bomba macam maknanya dah tak kerja bomba lagi

    • nurul

      September 25, 2018 at 4:00 pm

      kan mase temuramah die da cakap die cuti tanpa gaji.

    • wekkkkkkk

      September 25, 2018 at 4:03 pm

      bkn “macam”..mmg dh berhenti. (job history)

    • wekkkkkkk

      September 25, 2018 at 4:10 pm

      tapi saya rasa yg ” dahulunya” adalah bertugas di Johor. Kini di balai bomba & penyelamat Putrajaya.
      Dia x mgkn akan berhenti, kerana dlm bomba lagi byk tawaran menyanyi…

      ..itu yg di tulis dlm info terkini 31/8/2018 di website.
      .wekk..google jap..

    • kona

      September 25, 2018 at 4:09 pm

      pandai2 je ko mcm dok serumah dgn dia punya teror..
      tengok la Ig dia post yg terbaru ni, dia ada cakap ” terima kasih kepada majikan saya Bomba malaysia kerana memberi pelepasan pd saya sepanjang program ini berlansung.

      tak faham lagi taktau la.. “pelepasan” je ye.. takdenye berhenti..dia dah berkali2 cakap takkan berhenti bomba

  5. faraj

    September 25, 2018 at 11:05 am

    Bagus lah, ni semua sebab Mak tiri..!!! Neelofa ? jgn harap nk jadi Mak Tiri…jadi Mak org pun jauh ..Neelofa ni jadi Mak Nyah boleh kot.. tu pun kalo Neelofa gi Tahiland sambung alat tu jadi Mak Nyah…baru org dtg minang kot….

    • Pohdah

      September 25, 2018 at 11:30 am

      Comment ape ni faraj aka p_p_k? Nonsense….tak sudah!!!
      Buat Salem, semoga cepat sembuh….

    • Anonymous

      September 25, 2018 at 12:45 pm

      Elok nampak budi pekerti budak ni walaupun perangai bapak macam siamang. Isteri pertama ditinggalkan terkontang kanting dengan 5 anak nak sara sebab nak kahwin lain.Lepas tu anak sendiri nyanyi lagu, kau meroyan dah la kau tak tanya khabar budak2 tu dah bertahun. Kalau aku sorry la nak berbaik balik.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top