September 3rd, 2009

kris dayanti cerai

Nampaknya memang betullah khabar angin penceraian Anang dan Kris Dayanti adalah disebabkan orang ketiga. Yang tak confirm lagi sama ada memang betul Kris Dayanti bawak lelaki tue balik rumah dan berasmara kat dalam bilik kat rumah dia. Yang nie logik jugak sebab Anang cakap anak diorang sendiri yang bagitau perangai buruk Kris Dayanti nie kat Anang.

Itu yang sampai anak Kris Dayanti sendiri tak mahu jumpa dengan dia. Bukan sebab Anang tak kasik jumpa tapi memang anak dia yang tak mahu jumpa. Mungkin sebab malu, kecewa dan hampa kot tengok perangai mak dia. Mesti trauma anak Kris Dayanti sebab tengok mak dia masuk bilik dengan lelaki lain bukan dengan Anang.

Tapi kiranya Kris Dayanti nie jenis tak reti malu la jugak kan? Boleh selamba je bawak pakwe dia time anak-anak ada kat rumah. Nie mesti kes takder bajet nak pergi duduk hotel nie. Album banyak, lagu pun femes takkanlah nak buat projek kat hotel pun takder duit. Misteri sungguh.

Pengajaran dari kisah cerai Anang dan Kris Dayanti ialah susah jugak ada bini cun melecun nie. Ramai yang nak mengorat. Tambah-tambah pulak kalau si suami pun jenis sibuk tak ada masa untuk bini. Itu yang bini start carik lain tue. Apa pendapat anda?


Comments are closed.

Loading...