September 1st, 2018

Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila pelakon Fathia Latiff yang juga BFF Zarina Anjoulie memuat naik foto rakannya itu tidak bertudung serta berpakaian seksi dan berpelukan dengan penyanyi Ismail Izzani di sebuah kelab malam.

Pelbagai spekulasi yang timbul tentang kemesraan mereka itu termasuklah ada pihak mempertikaikan bagaimana Mael boleh masuk ke kelab malam sedangkan umur beliau baru sahaja 18 tahun.

Susulan kelakuan mereka yang tidak senonoh itu, pihak pengurusan Mael telah memohon maaf dan memberitahu penyanyi itu cukup kesal dengan keterlanjuran itu.

Secara jujurnya, Ismail sudah pun memohon maaf kepada pihak pengurusan dan juga kepada Mama dan keluarganya. Beliau kesal dan Insyaallah kami akan sentiasa berada di sisi beliau untuk terus memberi sokongan dari segala aspek. Lagi-lagi pada waktu sukar seperti begini.

Bagaimanapun, pihak media buat masa ini gagal untuk mendapatkan komen lanjut mengenai kontroversi hangat ini daripada mulut Mael sendiri.

Terdahulu, Fathia ada meminta artis remaja itu menghubungi Zarina. Namun, foto penuh kontroversi tersebut telah dipadam oleh Fathia selepas menerima kecaman daripada netizen. Malah, beliau juga sudah menutup ruangan komen di akaun Instagramnya.

Sumber Berita : mStar Online


80 responses to “Kontroversi Peluk Zarina Anjoulie Di Kelab Malam, Ismail Izzani Mohon Maaf”

  1. candy b says:

    Kau salah tered nie der. Vida kat page lain.

Loading...