Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kontroversi Buka Tudung Tidak Jejaskan Karier, Emma Maembong Dihujani Tawaran Lakonan

Membuat keputusan untuk menanggalkan tudung beberapa bulan dulu mungkin membuatkan nama Emma Maembong dikecam serta dihimpit kontroversi. Bagaimanapun, Emma boleh menarik nafas lega kerana tindakannya itu tidak pun menjejaskan kariernya. Sebaliknya, beliau sendiri mengakui menerima banyak tawaran lakonan.

Advertisement

Alhamdulillah, kerjaya seni saya setakat ini kekal berjalan dengan baik dan lancar. Apa sahaja kontroversi yang sudah berlaku, itu adalah hal peribadi dan tiada kaitan dengan karier saya sebagai pelakon.

Memang sejak kebelakangan ini tawaran lakonan semakin banyak, namun saya hanya fokus satu projek pada satu masa. Bagi saya, kualiti lakonan meningkat dan masa saya lebih terurus apabila memilih cara begini.

Terdahulu, kecoh apabila Emma yang sudah lima tahun berhijab membuat keputusan untuk tidak lagi memakai tudung kerana enggan terus hipokrit dan mengakui imannya belum cukup kuat untuk terus istiqamah menutup aurat.

Sumber Berita : Kosmo

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. esah jendul

    April 4, 2019 at 2:50 pm

    oh ni yg ko nak selama ni…patut la krg job bila dh bukak tudung byk job ye…smpi masa job ko akan sendu…jgn smpi Allah tarik nikmat & sorry to say la…artis ni biasa x bertahan lama…

  2. embong

    April 4, 2019 at 2:05 pm

    ni lagi satu.. tak lawa mana pun. harapkan putih saja. i cannot brain lah dia wanita paling cantik di malaysia? like seriously? fathia latif lagi cantik

  3. Rin

    April 4, 2019 at 1:13 pm

    Alahai manusia, hidup hanya sementara, masih saja sombong, dan riya

  4. kakak

    April 4, 2019 at 12:52 pm

    dari dulu dia komen macam org tak sekolah
    eh yela lupa mmg tak sekolah.

    bai

  5. naza

    April 4, 2019 at 12:50 pm

    Jom guna kuasa kite… boikot!!!

Loading...
To Top