Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kontroversi Berparti Di Kelab Malam : Finalis Dewi Remaja Bakal Disiasat

Beberapa video kontroversi gadis mirip juara Dewi Remaja 2018/2019, Haneesya Hanee dan peserta Dewi Remaja yang lain sedang berparti sakan di kelab malam sambil meminum arak viral di media sosial semalam.

Advertisement

Rata-rata netizen mengecam tindakan mereka yang tidak harus diangkat sebagai ikon remaja apatah lagi ada diantara mereka dilihat sudah membuka tudung. Ia memberikan pengaruh buruk kepada masyarakat.

Ada juga meminta agar gelaran Dewi Remaja yang diberikan kepada Hanee ditarik balik sekiranya beliau benar-benar terlibat dalam video terbabit.

Terbaru, penganjur rancangan pencarian bakat tersebut yang juga sebuah majalah popular, Remaja memberitahu pihak mereka sedang menjalankan siasatan terperinci berkaitan kontroversi terbabit. Tindakan akan diambil terhadap finalis Dewi Remaja berkenaan sekiranya dakwaan tersebut adalah benar.

Advertisement

Buat masa ini, biarlah pihak penganjur menyiasat isu ini secara terperinci dan kita nantikan sahaja pengumuman rasmi daripada mereka nanti.

Sumber Berita : Instagram Majalah Remaja

Kredit Video : MHE TV

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 Comments

  1. hmm

    January 16, 2019 at 3:21 pm

    nama pun remaja.. apa lagi.. sosial la.. mentang2 dia kulit hitam, macam2 controversy dah.. baru nak bangga sikit orang kulit hitam ni menang… dah x jaga adab… terus buat macam ni… apa la ko ni..

  2. Anonymous

    January 16, 2019 at 3:17 pm

    those girl tau boundary… xder lah masuk dewi remaja nk jd ikon remaja
    yg kaki minum.. kaki disko… jantan sana sini xde nak tup2 jd ikon…
    anzalna dulu pun xmsuk top5 sbb kes gmbr dia ade bf dgn mat saleh.. gmbr jer juri terus tolak
    ni dah terang2 ikon remaja 2019… ni contoh setan masyarakat bukan ikon tuk anak2 muda… patut tarik balik gelaran… such disgrace attitude as icon

  3. Anonymous

    January 16, 2019 at 2:52 pm

    Tarik bali la kemengangan dia, boleh? br adil pada yg lain..

  4. Lala

    January 16, 2019 at 2:49 pm

    Haneesya Hanee minum arak, suh makan babi tak nak pulak, katanya haram.

  5. KingKoKoNek

    January 16, 2019 at 2:25 pm

    Sorry to say lah kan. Dewi Remaja 2018 ni kan. aku tengok kan. kelima lima finalist tak boleh jawab soalan akhir. hampehhhh

    walhal dah tau kan ke final, dah tau kan ada soalan last. korang baca, baca dan baca. baca tentang hal semasa, hal dunia, hal persekitaran. tengok jawapan semua finalist semua tak menjawab soalan.

    affierania – kekecewaan terbesar dalam hidup anda. kurang sopan, kata kata kasar sampai ibu menangis. jawapan tak solid
    annajobling – socmed telah menyebabkan komunikasi lack. jawapan boleh improve lagi
    sherinamiri – tokoh yang amat dikagumi. jawapan tergantung
    faeleafy – kempen merokok 3 m. jawapan longgar
    anak negro – jawapan biased!!! ada patut tanya tentang warna kulit??? apakah soalan final mcm tuu??

Loading...
To Top