February 28th, 2019

Gara-gara kontroversi Aliff Aziz berlaku curang dengan isterinya Bella Astillah, nama penyanyi dan pelakon Alif Satar turut terjejas.

Sekali lagi netizen membuat jenaka yang sama kononnya mereka keliru dan menyangkakan kedua-duanya adalah individu yang sama. Sampaikan ada yang kata mereka tertipu dengan imej Alif Satar yang selalu keluar di kaca televisyen ketika solat Jumaat di Masjid Negara tetapi hakikatnya tidak setia kepada isteri. Teruk juga kecaman yang diterima.

Bengang dengan segala komen yang dilemparkan sedangkan suaminya tidak bersalah, isteri Aliff Satar iaitu Shadila Halid menerusi Insta Stories memberi respon berhubung isu tersebut. Shadila menyifatkan lawak mengaitkan suaminya itu sudah lapuk dan tidak lagi kelakar.

Hati isteri mana yang tidak marah sekiranya suami menerima pelbagai kecaman dan kritikan atas kesalahan yang beliau tidak lakukan? Mungkin netizen dah boleh berhenti ‘troll’ Alif Satar, memang tidak kelakar kalau dah mengguris hati orang lain.


15 responses to “Kontroversi Aliff Aziz Curang Tapi Alif Satar Pula Kena Tempiasnya”

  1. Anonymous says:

    aliff aziz mcm biasa laaa.. buat taik kt bini asek2 curang…. cuci tgn kaki sok2 buat lagi…
    si bella pun bodoh dah laki mcm tu kecoh kt media… settle hal laki bini diam2 dlm umah sudah… laki sendiri yg kaki pompuan… sblm kawin pun dh tau… ingat dpt nonok bella tu sedap sgt kerrrr…. sure lah aliff aziz tu cari yg lain pulak

    • Anonymous says:

      dlm metro kot, ada tajuk “bella mahu bersemuka dgn octopus”

      apalah bella ni, kenapa octopus yg x mahu bersemuka dulu.

      nmpk sgt..lemah dlm hati, syg terlampau kat AA.

    • wakakaa says:

      ramai dah perasan si bella tu nk pung pang jer lebih… laki curang bising2 kt media mintak netizen kasihan… sah2 dh tau dr zaman bercinta aliff memang dh gatal dgn pompuan lain… nak jgk kawin ala2 tempias tumpang glamor retisss gittuuu…

      aku confident bella tak kan fail kan penceraian lah even aliff ni kawin lain… nk bising2 jer dr dulu perangai..

  2. tu jer says:

    panas giler 2 3 hari nih. suhu mencecah hampir 36 dar.cel. minum air putih masak banyak2 gaisss..tu jer

Loading...