Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kontrak Tudung Abby Abadi Ditamatkan Kerana Sertai Politik

Kesian pulak Abang Nara atas nasib yang menimpa Abby Abadi. Hari ini, Abby memberitahu pengikut Twitternya yang kontrak tudungnya bersama Al-Humaira Contemporary (AHC) telah dibatalkan pada 4 Julai yang lalu atas alasan dirinya menyertai politik.

abby abadi tudung

Advertisement

Namun Abang Nara respek dengan Abby Abadi kerana menerima pembatalan ini dengan hati terbuka. Kenyataan yang dibuat oleh Abby ini pun adalah untuk imej perniagaan AHC terjejas.

abby abadi tudung

Menurut tweet yang ditulis oleh Abby, pemilik AHC melahirkan rasa terkilan kerana perniagaannya mendapat kesan daripada penglibatan Abby Abadi di dalam politik.

abby abadi tudung

Orang kata kalau dah bukan rezeki kita nak buat macam mana kan? Pasti suatu hari nanti ada rezeki yang lebih baik menunggu Abby. Semoga Abby tabah menghadapi dugaan sebegini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

219 Comments

  1. cinta rasul

    August 1, 2012 at 12:54 pm

    Rasulullah pernah berkata pada puterinya Fatimah Az-Zahra, wahai Fatimah..ayahanda pernah ditawarkan kepadaku menjadi emas tetapi ayahanda lebih memilih kesenangan di akhirat~

    p/s: Utk semua umat Islam hari ini, cuba renungkan significance disebalik kata-kata Rasulullah ni =)

  2. Anonymous

    August 1, 2012 at 12:53 pm

    Rasulullah pernah berkata pada puterinya Fatimah Az-Zahra, wahai Fatimah..ayahanda pernah ditawarkan kepadaku menjadi emas tetapi ayahanda lebih memilih kesenangan di akhirat~

    p/s: Utk semua umat Islam hari ini, cuba renungkan significance disebalik kata-kata Rasulullah ni =)

  3. muslimat pas

    August 1, 2012 at 9:54 am

    siap ade akaun facebook kami boikot syarikat al-humaira lagi?? apa masalah umat hari ni? boikot produk bumiputera yang mengeluarkan produk yang berkualiti..
    to abby tanya iman tanya hati.. redha ke hati kalau ada org lain cuba mengadu domba sesama sendiri.. mana tanggungjawab peribadi??

    yang jadi admint akaun facebook tuh.. tunggulah balasan kat akhirat nnt..
    Allah bagi kita masing-masing cukup rezeki kenapa nak bolak balikkan hati insani.. AHC ada kacau periuk nasi admint tu ker?

    urusan AHC hanya dengan ABBY, kenapa orang lain mencanang siap bangga tak sampai beberapa jam orang yang like page tu bertambah..
    Allahu Akbar!!! Allahu Akbar!!

    Senyum CINA dan INDIA tengok orang MELAYU bertelagah sesama sendiri!!

    Tolong lah!! kembali pada ALLAH, Cari REDHA ILLAHI, MOHON KEAMPUNAN di bulan suci ini.

    cukuplah permainan ini~

  4. kakijah

    August 1, 2012 at 5:46 am

    kesian AHC, bertahun2 bersusah payah utk bisnes tudung ni sampailah berjaya….reputasi tercemar dek hal ni. Melayu jgn boikot org melayu, jika kita sesama bangsa boikot memboikot…… mcmmana melayu nak berjaya. Kita kena berbangga dgn kejayaan org melayu dlm bidang perniagaan ni. Kesian AHC…..kalau pasal ABBY mengadu tu, ketepikan aje, Kita kena bagi support kat AHC tanda support perniagaan org melayu….pendekata semua bisnes org melayu kita bagi full support Jgn ada irihati.

  5. xeph

    July 31, 2012 at 5:42 pm

    Padan laaaa dengan muke kau Abby oi. Nak sangat rasa bahang politik kannn.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama