December 16th, 2009

[note]Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru. Konsert Ne-Yo di Kuala Lumpur dibawakan khas oleh Xpax. Untuk maklumat lanjut, layari laman promo konsert Ne-Yo.[/note]

ne-yo in KL

Korang kenal tak mamat yang macho semacam kat atas tue? Renungan mata dia tajam tue beb. Itulah Ne-Yo, artis berbakat dari Amerika Syarikat yang telah mencairkan jutaan hati para wanita dengan kemachoan dan bakatnya dalam nyanyian.

Susah nak percaya kan kemachoan mamat nie? Meh korang try dengan lagu feveret kami dari Ne-Yo yang bertajuk Mad. Lirik dan melodi dia memang mantap beb. Memang sangat-sangat sesuai untuk couple-couple yang selalu bergaduh tanpa sebab. Cuba korang layan sikit video dia kat bawah nie. Jangan tangkap leleh udah la.

Dah habis feel dah? Dah mula terpikat ngan Ne-Yo tak? Kalau tetiba terasa teruja nak dengan Ne-Yo secara live, inilah peluang anda. Xpax akan membawa Ne-Yo ke Kuala Lumpur untuk satu konsert yang mantap dan hebat.

  • Tarikh: 7 Januari 2010
  • Tempat: Sunway Lagoon Surf Beach

ne-yo live in KL

Untuk pengguna-pengguna Xpax, tiket yang sepatutnya berharga RM140 bakal dijual dengan harga RM90 sahaja untuk anda. Caranya mudah saje iaitu anda kena taip REGNEYO, hantar SMS ke 28881 dan topup kredit Xpax anda RM50. Berbaloi kan?

xpax neyo ticket

Untuk mereka yang gunakan pakej U.O.X./S.O.X. pulak, anda cuma perlu taip REGFREETIX dan hantar SMS ke 228881. Selepas tue reload RM30 untuk dapatkan 2 tiket dengan harga cuma RM158. Memang sangat murah dan terlampau berbaloi-baloi kan?

Semua tiket-tiket boleh diredeem kat outlet-outlet yang join. Kalau korang tak tau nak redeem tiket kat mana, boleh telefon Tiket Hotline kat 03-7725 1177 @ 03-7725 1166. Nak lagi senang pergi je terus website Tiket Hotline. Pastikan anda redeem secepat mungkin sebab tiket dijual atas konsep siapa cepat dia dapat.

ne-yo

Dan jika sememangnya anda peminat kipas susah nak mati Ne-Yo, pastikan anda sentiasa melayari laman web ChannelX sebab banyak download-download yang berkaitan dengan Ne-Yo akan diupdate kat situ. Kami rasa akan ada caller ring tone, mp3, wallpaper dan banyak lagilah.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman promo Ne-Yo yang dikuasakan oleh Xpax. Ada X ada Segalanya.


Comments are closed.

Loading...