June 2nd, 2011

mizz nina and frens

Siapa sini tak kenal Mizz Nina? Ada ke yang tak kenal penyanyi wanita yang bakal menjadi isteri Noh Hujan dan famous tahap gaban dengan lagu “What You Waiting For” ini? Kalau anda tak kenal, bermakna anda memang manusia yang tidak mengikuti perkembangan dunia hiburan. Abang Nara pun tak tahu macam mana korang boleh tersesat kat blog nie. Misteri sungguh.

mizz nina and frens

Berita baik untuk rakyat jelata Kota Kinabalu. Mizz Nina dan kawan-kawannya bakal membuat konsert hebat di Kota Kinabalu pada 4 Jun (Sabtu) ini. Konsert ini dinamakan konsert “Mizz Nina and Frens” kerana penyanyi-penyanyi yang terlibat kesemuanya adalah kawan Mizz Nina semenjak dia berada di Teh Tarik Crew lagi. Antara yang bakal membuat persembahan ialah Joe Flizzow, Altimet, DJ Fuzz, DJ Cza, Sona One, Pop Shuvit, Stylustiks dan juga rapper dari USA, Theo Martins. Awesome kan?

mizz nina and frens

Jadi untuk penduduk-penduduk Kota Kinabalu, tandakan tarikh 4 Jun ini bertempat di SAZARICE SABAH MEGA CARNIVAL, LIKAS SPORTS COMPLEX bermula jam 7 petang sehingga 12 malam, Mizz Nina dan kawan-kawannya bakal menggegarkan tempat tinggal anda. Abang Nara berani jamin korang akan enjoy gila-gila punya. Selamat berhibur ~~~


Comments are closed.

Loading...