Kongsikan Keriangan Percutian Bersama Keluarga Dengan Holiday Bucket & Nuget Udang KFC!

Branded

Kongsikan Keriangan Percutian Bersama Keluarga Dengan Holiday Bucket & Nuget Udang KFC!

Waktu yang dinantikan tiba lagi. Inilah masanya nak clearkan annual leave dan lupakan kerja buat seketika!

Tak semestinya kalau ambil cuti korang kena pergi melancong! Duduk rumah tenangkan fikiran sambil layan k-drama pun syok juga. Sambil tu jangan lupa order Holiday Bucket daripada KFC, baru ada feeling ‘bercuti’!

Holiday Bucket ada nuget udang. Bestnya!

Kami rasa ramai yang setuju kalau kami kata benda yang paling malas sekali nak buat bila tengah bercuti atau pulang bercuti ialah MEMASAK!!

Tapi sekarang ni kan segalanya dah di hujung jari, korang buka je smartphone dan order apa yang korang nak makan. Settle!

Tak tau nak makan apa? Korang order je Holiday Bucket daripada KFC, gerenti takde siapa yang tolak. Boleh makan ramai-ramai pula tu.

Ni kami nak kongsi sikit, istimewa Holiday Bucket KFC kali ni, korang bukan saja dapat menikmati ayam goreng kegemaran rakyat Malaysia. Untuk waktu yang terhad, siap ada nuget udang dalam hidangan Holiday Bucket ni.

Pada pecinta udang korang mesti suka nuget udang ni sebab ia digoreng rangup dengan udang sebenar yang disalut tepung. Confirm tak menyesal beli bucket ni!

Tenang-tenang saja, Holiday Bucket kan ada!

Perghh tengok video kat atas terus rasa macam nak order sekarang juga Holiday Bucket KFC ni, dahla nuget udang tu favorite kami.

Terdapat 3 kombo* yang korang boleh pilih:

Kombo 1: 6 ketul ayam, 1 kentang putar, 2 air berkarbonat (M) & 5 nuget udang

Kombo 2: 10 ketul ayam, 1 kentang putar, 1 air berkarbonat (1.5L) & 5 nuget udang

Kombo 3: 12 ketul ayam, 1 kentang putar, 1 air berkarbonat (1.5L) & 5 nuget udang

Kalau korang nak beli nuget udang KFC ala carte pun boleh juga! 

Tak perlu tunggu lagi, jom ke KFC berhampiran atau pesan secara online di aplikasi baru KFC untuk pilihan pandu lalu atau penghantaran. 

*Kombo & harga berbeza mengikut lokasi. Tertakluk terma & syarat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...