January 21st, 2020

Kehangatan cinta pasangan Risteena Munim dan Isa Khan sedang hangat membara dan jelas sekali mereka kelihatan bahagia bersama. Hati mereka sedang berbunga-bunga dan begitu terbuka berkongsi setiap momen indah bersama di media sosial. Bak kata Risteena, dia adalah wanita paling bertuah kerana mempunyai tunang yang baik dan mencintainya sepenuh hati.

Tidak kisah dikecam terlalu menayang kebahagiaan bersama, Risteena baru-baru ini memuat lagi video romantis mereka berdua sedang menari.

Video tersebut turut memaparkan aksi mesra Isa sedang mendukung Risteena sambil kedua-duanya saling bertentangan mata. Menerusi perkongsiannya itu, Risteena sempat menitipkan pesanan selamat tinggal buat ‘haters’ di luar sana. Tidak lagi peduli dengan kecaman tentang kemesraan mereka.

Aksi dukung mesra, hangat dilamun cinta

 

 

kongsi-video-aksi-berdukung-risteena-tidak-kisah-dikecam

Cepat-cepatlah kahwin

risteena isa khan risteena isa khan

risteena isa khan

Rata-rata netizen yang melihat aksi mesra pasangan ini meminta agar mereka cepat-cepat kahwin. Bila hubungan itu sudah halal barulah bertambah manis dan tidak akan menimbulkan fitnah. Buat masa ini, cubalah untuk menjaga batas pergaulan.

Terdahulu, Risteena dan Isa telah selamat mengikat tali pertunangan pada 23 November 2019 ketika bercuti di Bali, Indonesia. Bagaimanapun, mereka masih belum menetapkan tarikh perkahwinan.


10 responses to “Kongsi Video Aksi Berdukung, Risteena Dan Isa Khan Tidak Kisah Dikecam”

 1. Cat Ninja says:

  I feel very grateful that I read this. It is very helpful and very informative

 2. mama says:

  tak lama nnt putus la tu

 3. Asha says:

  Upload gamba main pls. Takpun gamba comolot plis. Apa kelas dokong dokong cenggini..

 4. Mak minah says:

  Apabila cipap mengenyam. Maka pelok pgg mmg pasti

 5. Rahsia says:

  Kalau pendek skirt lawa xpe huhu ni dahla xlawa tu je cara nak tarik laki handsome huhu ????? Nnt dah kawin hai hai bye nye lew

Loading...