Written by Bella | June 13th, 2019

Neelofa dikenali sebagai seorang selebriti yang cukup berani tampil dengan fesyen dan dandanan yang unik.

Berkongsi foto dirinya yang kini berada di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah umrah, foto Neelofa tanpa sebarang solekan tebal di wajahnya menarik perhatian ramai.

Rata-rata netizen tertawan dan memuji rupa paras jelita yang dimiliki oleh Neelofa. Memang cantik sekali apatah lagi dengan senyuman manis yang terukir di wajahnya itu.

Kejelitaan Neelofa memang tidak dapat disangkal lagi, sejuk mata memandang kan?

156 responses to Kongsi Foto Tanpa Solekan, Ramai Terpukau Dengan Wajah Cantik Neelofa

  1. Wekkkkkkkk says:

    X lawa mana pun.. propa je admin Nara dri dulu. Kelantan mmg batak kenegerian!

  2. Anonymous says:

    84 komen..setakat 3.30pm..semua tiada makna..empty meaning..

  3. Anonymous says:

    Famousnye Mira.. wowooow!!!

  4. Anonymous says:

    86 komen stakat 3.32pm..komen tiada makna utk lopak..harap qty je lebih..tpi quality komen x ada..mcm Lopak juga lah..just popular..

  5. wekkkkkkk says:

    next please..nara..bagi cerita lain..

  6. omg says:

    mira kentot2 je mutu lakonan neelofake… thats so damn right.

  7. PMSL says:

    Lopak bakat selevel.. Sajat!!! Opssss!

  8. Anonymous says:

    orang yang komen nama mira ni macam org yang sama. kesian idol kau tak famous, sebab tu menyemak kat komen orang.. pathetic.. buat akaun banyak2 nama lain2 comment isi yang sama. try again please?

  9. Anonymous says:

    Talent only… Mira Filzah the most popular actress 2019. Sit Lofa.. sit!!!

    • Wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk says:

      why nak laga2 kan diorang? sudah2 lah tu laga2 kan fazura, but now Mira? kau setan ke jadi bati api?

  10. Fan Siti says:

    bakat lopak setakat gosip cenggi je lah, tudung, makeup, pergi parti.. tu je lah legasi dia.

  11. Ameera Khan says:

    Dear Neelofa, you are very beautiful inside and out!. please do not listen to all these parasites. they all just want to ruin your reputation because they don’t have what you have. they’re just jealous. you have everything they want. look, wealth, brain and everything! keep on going Lofa. we always support you. just kill all these parasites with your shine.

  12. Anonymous says:

    WOW NEELOFA SO FAMOUS. DAH BANYAK ORG KOMEN. thats how relevant she is !!

  13. Air Mani says:

    aku tengok gambar kat atas tu biasa saja. tiada lawa mana pun, sekali imbas macam mak cik kantin kat sekolah aku

  14. hasma says:

    alaaaaaa…phon mahal mmgla cntik..org cntik lgla cntikk nmpk..

    • Anonymous says:

      ye…itu aku stuju..phone mahal…abik gmbar mmg cantik..tak percaya sila cuba n buat comparison..mmg nyata weiiii

  15. Anonymous says:

    Propa.. biasa ja! Wanie Harita la wey!

  16. Anonymous says:

    Beruntungnya dimurahkan rezeki boleh kerap2 ke Mekah Madinah. Pandai bawa diri Lofa, di sana elok teratur hijabnya. Bila di tanah suci semua cantik. X perlu peminat nak puji melambung. Sayang, istiqamah itu sukar. Takpelah dia muda lagi and takpelah peminat taksub dia pun ramai. Teruslah hanyut. It is sad when you become an icon and ur fans want to be like you. If you portray as a proper muslimah, InsyaAllah your fans will follow you. Now, they wear turbans because you sell them.

  17. tachaa says:

    fazura belum kahwin masa dia sebaya neelofa

  18. Anonymous says:

    kelantan ni pengotor !!!

  19. Makhluk Allah says:

    Tak payah puji org lain..dr sendr dh cukup perfect.. Sibuk jaga tepi kain org pahal..

  20. Anonymous says:

    kalau kat Pakistan, wajah mcm ni bukan lah cantik…kira org tak pdglah..x pujilah..Malaysia ni hanya 20% je lawa / kacak..itupun byk mix..selebihnya..fikir sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini