Written by Bella | June 13th, 2019

Neelofa dikenali sebagai seorang selebriti yang cukup berani tampil dengan fesyen dan dandanan yang unik.

Berkongsi foto dirinya yang kini berada di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah umrah, foto Neelofa tanpa sebarang solekan tebal di wajahnya menarik perhatian ramai.

Rata-rata netizen tertawan dan memuji rupa paras jelita yang dimiliki oleh Neelofa. Memang cantik sekali apatah lagi dengan senyuman manis yang terukir di wajahnya itu.

Kejelitaan Neelofa memang tidak dapat disangkal lagi, sejuk mata memandang kan?

156 responses to Kongsi Foto Tanpa Solekan, Ramai Terpukau Dengan Wajah Cantik Neelofa

  1. faraj says:

    baru tahu ke min? lembapnye.

    6

    1
    • Mat Sahdo says:

      Faz lagi cantik…begitu juga dengan Mira Filzah. Cantik yang terbit dari dalaman bukan fake. Lagipun mereka ada bakat. Nak kecam…silakan. Ader ku kesah ke?

      8

      42
      • My 1 cent says:

        Faz is simply elegant and classy. Lofa is quite edgy but …failed always failed to deliver. She sometimes looks quite funny and yet clumsy. Sorry, always Faz wins by a big margin.

        24

        17
        • DatinMariam says:

          Fazura the winner of the best actress title two times sis….2 two times!!! Please, don’t put her and Neelofa in the same sentence.
          It is quite insulting.

          15

          15
        • Anonymous says:

          gosip lopak pakai tudung birahwati mana nara. buat2 masuk gua ke???

          6

          5
        • Anonymous says:

          True indeed…Faz is much prettier and better and stand in her own class…Lofa pun ok ..cuma Faz lebih berpersonaliti dan berkarisma dan lebih ayu dalam berkomunikasi..berbanding Lofa yg agak kasar dan kurang lembut.

          16

          8
        • Anonymous says:

          Org kampung nya ko nie

          1

          0
        • Anonymous says:

          Menang award bnyk to setahun x nmpk kat kaca tv baik x payah…dah sendu laki bini x da pengarah nak ambk berlakon ke???sedihhhh

          10

          4
        • ibu says:

          fazura done something to her nose. neelofa is more original and beauty.

          6

          0
      • Mira Birah says:

        mira filzah? eww

        21

        0
      • Si Wekkkkk muka tapak sulaiman says:

        mira filzah biasa jer. tidak WOW mana pun.. netizen yg over sanjung bagai.. maybe dia gedik kot banyak lelaki minat. kan lelaki mudah tergoda betina gedik

        34

        2
        • Anonymous says:

          Mira is sweet. You dont need to be wow to be an actress. If you are a prostitute…yes.

          5

          12
        • dodo says:

          betul..mira tu biasa je. gedik je lebih. dia bukan natural beauty. faz pon sebenarnya biasa je. cuma dia ada seri dia sendiri.

          17

          0
        • Ouch! says:

          Lelaki suka Mira lebih sebab muda padahal Lopak pun gedik gak kannn?

          4

          4
        • Mat Sahdo says:

          Pakat2 sentap fans kipas pengampu Lofa! Siannnn… :(

          1

          8
        • Anonymous says:

          oi mat sahdo yang tak sado2 mana pun. kau ni gila, pergi berambus!!

          1

          1
        • Mat Sahdo says:

          Ternyatalah.. fans Neelofa berkiblatkan Zouk.
          Mengucaplah ye.. semoga hidayah milik korang nanti. Insyaallahhhh!!! Huhu

          1

          9
        • ct says:

          ingtkan aku je yg rase dia gedik..org lain pon same ek huhu

          10

          0
        • Anonymous says:

          gedik yang teramat melampau dengan miming lagu bollywood. menyampah si garit tu!!

          11

          0
      • Sekian says:

        Bukan fans mana2 cuma aku rimas kalau baca psl lofa mesti org nak kaitkan dgn faz. Kalau baca psl faz mesti org nk kaitkan dgn lofa. Korang boleh stop tak nk melaga laga kan orang? And kalau memuji tu jgn melambung sgt puji tu. faz tu kalau tak ubah muka dia, biase je. Yg lofa pulak harini amik gmba kat mekah esok balik malaysia pakai skirt & turban balik. So jgn nk puji selebriti melebih lebih. Semuanya dusta!! Kan lg bagus kau puji penciptaNya, ada jugak pahala

        66

        0
        • Anonymous says:

          X da org puji ko ke? Lol

          0

          18
        • Anonymous says:

          SAmalah!! Artis ni kalau xpi inject putih muka biase je . Fazura tu operate hidung dagu pastu inject putih. Lofa tu natural beauty tapi ada masalah attitude. Semua artis lebih kurang je. Dustaaaaaaaaaa

          14

          1
        • Anonymous says:

          Lopak akan sampai 1 tahap kena injek gak. Kite bkn mude slamenye.

          1

          4
        • beautician says:

          agreed!! artis mana yg ori skang ni weh? kebykkan dah suntik putih & betulkan muka masing2, facial beratus ribu raban skali pegi…nampak natural xmake up tp xtaw behind the scene beribu duit perabis…sumer org pon blh cantek kalau ada duit kahkah

          7

          0
        • Anonymous says:

          Setuju… pelik orang taksub sangat dgn artis or celebrity.taksub sampai buta. Penyokong pondan jual barang, minah tonggek jual barang pun ramai. Semua betullah di mata peminat mereka, back up kalah back up mak sendiri. Aku rasa diaorg ni dropship

          0

          0
      • Anonymous says:

        Fazura who??

        8

        0
      • Kak Jem says:

        hodohnya perangai fans lopak atas tu… sedeyy carut2 cm x btamadun. ahli2 tn 50 ke tu?

        0

        6
      • faraj says:

        Hajjah Zouk retis pertama di tegur mufti… wakaka.. org suruh main dgn kucing x nak!

        3

        5
      • Anonymous says:

        muka mira mcm penyu wawawawa zizan yg cakap

        3

        0
      • Anonymous says:

        Cantik ke kalo bln pose je bertutup lituo..rya terbang smua tudung ngan purdah bagai..dia tu yg fake dr dlu..hidung pun palsu..puiii

        6

        1
    • Mat Sahdo says:

      Dah terbakar teruk ego fanclub hajjah zouk fest kita Neelofa. Mungkin lepas ni pakat2 cari turban Wakanda merawat ego mereka yg semakin tercalar.. i pity u all..

      0

      4
      • Anonymous says:

        kau terbakar kat api neraka. haa rasakan!!

        3

        0
        • Sahdo Cantas Fans Kaki Zoukfest says:

          Fan Lofa dah habis modal. Lol Bile idola ko x berbakat… senang je nk matikn hujah. Hurmm! Tunjuk award Lofa yg bkn peminat undi please? Jawapan… krik.. krik larrr!!! Kah x3

          3

          2
        • Anonymous says:

          award Forbes. BOOM!

          6

          1
        • Anonymous says:

          Shila Amzah pun Forbes gak.. lagi Wowowo.. ko sape stakat tauke tudong Vietnam?!!

          3

          0
        • SO WHAT says:

          LOFA BEAUTY WITH BRAIN. WITH TALENT YOU CAN ALWAYS POLISH IT. FAIR ENOUGH

          3

          2
        • Anonymous says:

          Bnyk award kalo x da job x guna jugak..bersawang award dlm almarj tu…setahun nie muka diorg laki bini x nmpk pun kat tv..sendu sngt tuuu…sedihhhh…award je lebih job x daaaaa…

          4

          0
    • Anonymous says:

      Pergi spa beribu2 ringgit sebulan utk muka dan jaga badan…dan rumah semua maid buat kerja….yg x cantik pun jadi cantik…ditambah pula dgn teknik kamera handphone…lg ler nmpak cantik…apalah sgt kan…..tertipu semua peminat ni kan.

      9

      0
    • Mary says:

      Faz mmg cantik, tapi pmbedahan plastik. Tu pun tak tau ke… Perangai samseng msa blom kawen, dah kawen dgn fatt bru nmpak sopan skit

      3

      0
  2. Anonymous says:

    semoga berjodoh sama nabil…amin.

    2

    4
  3. Anonymous says:

    hebatnya teknologi hp masakini…yg cantik bertambah cantik jadinya…
    nice..

    3

    1
  4. Latheefah Koyok says:

    cantik..cantik…tpi kalau kentot bukn bau bunga rose pun nara oii. same je bau kentot ssb tu tbatal solat sbb saluran najis kot wey. tahukan?

    2

    1
  5. Anonymous says:

    Cantik pun masuk studio makeup jugekkkk. Apooo?

    4

    1
  6. Anonymous says:

    ooo selama ni baru tahu dia hodoh. ok…next?

    3

    1
  7. faraj says:

    mcm anak dara tua tk laku jerrrr..lawa pejadah nya..????…kalau kt LONDON org ingat Bangla..!!! kalau kt Malaysia Fazura jauh lagi Cantik..!!! ini kenyataan…

    5

    7
  8. faraj says:

    lagi satu.. “kalau Mat Rempit EX5 memang terpukau..!!!”

    3

    0
  9. Anonymous says:

    filter lahh… cuba takde filter..

    6

    1
  10. The truth says:

    Faz lagi ada class and sense of fashion. Lofa ni nampak trying hard but then hakikatnya kelihatan murrrrr…. :(

    8

    6
  11. Anonymous says:

    Faz kena puji kaw2 pakai burqa di Mekah…mek ni pun gigih la berselfie bagaikannnn???? lol

    1

    5
  12. Anonymous says:

    filter memang la….nara kuat propa org kg dia khennnnn?

    2

    1
  13. Anonymous says:

    aikkk bang Nara….. up story ni nk cover kisah lopak pakai tudung stail gereja ker camne…. baru2 ni photoshot majalah tudung hitam stail sister kt gereja

    org kristian cover kepala pun tak ikut stail sister gereja… lopak ni tiap tahun tunjuk g mekah lah yg mengikut stail gereja… desparate publicity minah kelante nih !!

    1

    2
  14. joyah says:

    neelofa lg lawa lh dari fazura, fazura tu dh abis buat muka dh…ni pujian ikhlas nukn fan mane2 pihak.

    8

    2
    • Buaya Darat says:

      tak lah.. lawa lagi bontot aku

      1

      2
    • Anonymous says:

      Setuju..dr kecik pun mmg dh lawa..tngok la muka kerabat kerabat dia..minat lagi sorg tu karat je dlu…hidung pun pesek…tbe2x je hidung mncung skrg…fake sngt…mcm2x buat pun ttp x da job…

      2

      0
  15. Lol says:

    Fazura 2x best actress. Idola korang si Lopak.. dah give up berlakon ke?

    2

    2
  16. Anonymous says:

    Menanah geng Hajjah petang ni baca komen2 puji Mira! Terbaik ko Sahdo!!!

    0

    5
  17. Anonymous says:

    muntah… geli..

    1

    0
  18. Mat Sahdo says:

    Mat Sahdo bisa mematahkan ego peminat2 Lopak dengan hanya sebaris ayat! We love Mira… muaaahhh!

    1

    4
  19. Kelantit says:

    neelofa lawa? lawa lagi wawa zainal

    5

    0
  20. Anonymous says:

    fan lopak lari masuk gua…mira dipuji….. hikss

    0

    1
  21. Anonymous says:

    Nmpk tua dah… :(((

    1

    0
  22. snow says:

    lofa tu lawa…tp muka die jenis nmpak sombong, berlagak..mcm faz muka die nmpak lembut..

    4

    1
  23. Anonymous says:

    Lofak so 5 yrs ago. Time to turn off the light and stay with her husband at home!

    2

    2
  24. Reen says:

    lofa level sajat je…. mana ada bakat yg organik?

    2

    1
  25. Anonymous says:

    Lofa/Mira spesen muka desa bukan urban. Faz urban nmpk mahal .. dua2 nmpk elok sbnrnye. Cuma berlainan shape dan character!

    0

    7
  26. Kelantit says:

    kesian mat sahdo.. banyak pula masa kau nak komen2 puji2 diri sendiri..

    3

    0
  27. Anonymous says:

    Teroknye komen2 fan hajjah Zouk.. mat sahdo relak je. Diaorg yg menggelabah! Haha

    1

    3
    • Buaya Darat says:

      itu bukan relax sis.. dia defensive.. habis bersepah komen dia sorang jer. kesian.. no life si Mat sahdo tu

      3

      0
  28. Anonymous says:

    Mat sado… yay! Haha

    1

    1
  29. Anonymous says:

    famous nya neelofa. love u lof baby! <3

    3

    0
  30. Fakta Keras says:

    Dominasi Hajjah Zouk berjaya dicaras Wani Hasrita dan Mira Filzah!!!

    0

    2
  31. Wekkkkkkkk says:

    X lawa mana pun.. propa je admin Nara dri dulu. Kelantan mmg batak kenegerian!

    3

    2
  32. Anonymous says:

    84 komen..setakat 3.30pm..semua tiada makna..empty meaning..

    1

    0
  33. Anonymous says:

    Famousnye Mira.. wowooow!!!

    0

    2
  34. Anonymous says:

    86 komen stakat 3.32pm..komen tiada makna utk lopak..harap qty je lebih..tpi quality komen x ada..mcm Lopak juga lah..just popular..

    0

    3
  35. wekkkkkkk says:

    next please..nara..bagi cerita lain..

    0

    0
  36. omg says:

    mira kentot2 je mutu lakonan neelofake… thats so damn right.

    2

    1
  37. PMSL says:

    Lopak bakat selevel.. Sajat!!! Opssss!

    1

    1
  38. Anonymous says:

    orang yang komen nama mira ni macam org yang sama. kesian idol kau tak famous, sebab tu menyemak kat komen orang.. pathetic.. buat akaun banyak2 nama lain2 comment isi yang sama. try again please?

    5

    0
  39. Anonymous says:

    Talent only… Mira Filzah the most popular actress 2019. Sit Lofa.. sit!!!

    0

    5
    • Wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk says:

      why nak laga2 kan diorang? sudah2 lah tu laga2 kan fazura, but now Mira? kau setan ke jadi bati api?

      1

      0
  40. Fan Siti says:

    bakat lopak setakat gosip cenggi je lah, tudung, makeup, pergi parti.. tu je lah legasi dia.

    1

    2
  41. Ameera Khan says:

    Dear Neelofa, you are very beautiful inside and out!. please do not listen to all these parasites. they all just want to ruin your reputation because they don’t have what you have. they’re just jealous. you have everything they want. look, wealth, brain and everything! keep on going Lofa. we always support you. just kill all these parasites with your shine.

    5

    1
  42. Anonymous says:

    WOW NEELOFA SO FAMOUS. DAH BANYAK ORG KOMEN. thats how relevant she is !!

    4

    2
  43. Air Mani says:

    aku tengok gambar kat atas tu biasa saja. tiada lawa mana pun, sekali imbas macam mak cik kantin kat sekolah aku

    2

    1
  44. hasma says:

    alaaaaaa…phon mahal mmgla cntik..org cntik lgla cntikk nmpk..

    2

    0
    • Anonymous says:

      ye…itu aku stuju..phone mahal…abik gmbar mmg cantik..tak percaya sila cuba n buat comparison..mmg nyata weiiii

      0

      0
  45. Anonymous says:

    Propa.. biasa ja! Wanie Harita la wey!

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Beruntungnya dimurahkan rezeki boleh kerap2 ke Mekah Madinah. Pandai bawa diri Lofa, di sana elok teratur hijabnya. Bila di tanah suci semua cantik. X perlu peminat nak puji melambung. Sayang, istiqamah itu sukar. Takpelah dia muda lagi and takpelah peminat taksub dia pun ramai. Teruslah hanyut. It is sad when you become an icon and ur fans want to be like you. If you portray as a proper muslimah, InsyaAllah your fans will follow you. Now, they wear turbans because you sell them.

    2

    0
  47. tachaa says:

    fazura belum kahwin masa dia sebaya neelofa

    0

    0
  48. Anonymous says:

    kelantan ni pengotor !!!

    0

    0
  49. Makhluk Allah says:

    Tak payah puji org lain..dr sendr dh cukup perfect.. Sibuk jaga tepi kain org pahal..

    0

    0
  50. Anonymous says:

    kalau kat Pakistan, wajah mcm ni bukan lah cantik…kira org tak pdglah..x pujilah..Malaysia ni hanya 20% je lawa / kacak..itupun byk mix..selebihnya..fikir sendiri.

    0

    0

Leave a Comment

Optional