Written by Bella | December 26th, 2018

Satu-satunya selebriti Malaysia yang terseranai dalam 100 Lelaki Paling Seksi Dunia 2018 dan menduduki tangga ke 76, pelakon Fattah Amin semakin mendapat perhatian ramai.

Memuat naik foto terbaru beliau yang kini sedang bercuti di sebuah pulau, Fattah membuatkan ramai wanita tergoda dan tidak keruan melihat ketampanan dan keseksian beliau.

Mempunyai kulit putih melepak , bibir merah yang seksi serta tubuh badan sasa, Fattah dianggap sebagai jejaka paling hangat.

Amboi, bukan main lagi komen-komen peminat wanita Fattah. Memang dah terpikat habis dengan wajah kacak artis pujaan mereka itu.

42 responses to Kongsi Foto Sedang Bercuti, Ramai Wanita Tidak Tahan Dengan Kekacakan Dan Keseksian Fattah Amin

  1. faraj says:

    Jangan Perasan lah Fattah….Hafiz Hamidon lagi Seksi…!!! tau….

    0

    18
    • Anonymous says:

      HAHAHAHAHHAHHAHHAHA LAWAK KOMEN2 DORANG.
      TAPI TAK DAPAT NAK PERTIKAI DAH, MEMANG PUN.
      KENA BADAN DAN MUKANYA MEMANG TOP.
      TAK OVER BERLEBIH2 DAN TAK KURANG JGK.
      TAKPE KAK JURA, DAH CELEB, ORG PUJI TERANG2 BERMAKNA MMG ORG RASA NAK PUJI JE, YG KENA BERJAGA KLAU ADA YG KONON TAK HERAN KAT ABAM FATAH TP SECARA HALUS MINTA DISUKAI DAN MENDEKATI LAKI2 ORG.

      18

      1
      • Anonymous says:

        tgk video kt ig fattah, perut fazz mcm berisi je, jelas sgt..tgk air muke fazz skang pon lain, xmcm sebelum ni. babymoon la ni kat pulau tu..

        7

        0
      • Laki org pun jahat jugak says:

        Kalo nak tuduh laki org kena caras, tengok dulu kiri kanan,ko hengat tepuk sebelah tangan berbunyi ker?yg laki og pun gatal..dah pompuan tak nak diusahakan lagi..last2 pompuan jugak dituduh perampas pemusnah..lelaki kalo dia setia dan jenis baik…dia takkan pandang dah pompuan lain..kalo usaha jugak nak tackle pompuan lain dah apa kes..mengelak pun datang jugak..mmg mintak maki jenis laki mcm ni…lebih parah kalo jenis main setan jin..lagi lahanat..

        1

        0
    • Anonymous says:

      ko saja jek kan? lolol

      1

      0
    • Safi says:

      Apa plak Hafiz Hamidon….
      Muhammad Sajjad lagi seksi lah…
      Pakai bikini , tunjuk **tek pelesu…
      seksi giler tu Muhammad Sajjad…

      8

      0
      • Anonymous says:

        hahahahahahaha… ke main lagi gelek-gelek berbikini abang SAJJAD….huyyyyooo aku xle lupa dia gelek sambil tayang ”tek pelesu dia”.

        0

        0
    • Anonymous says:

      dlm video TA ..fazura mcm dah peggy je..

      4

      0
    • Anonymous says:

      dlm video FA ..fazura mcm dah peggy je..

      2

      0
      • Anonymous says:

        kalau ada mcm berudu, pasti takut nak informed..kalau dh 4 bulan ke atas, kenapa perlu diam…bonjol x leh sorok, kecuali yg gedempol..

        0

        0
    • Faraj says:

      Saya perli Hafiz Hamidon lagi kacak dr Fattah pun kena Dislike…huhuhu

      4

      1
    • Anonymous says:

      gelinya baca komen kt ig tu…betul la esok dlm neraka kaum hawa lagi ramai dari kaum adam…ikat la anak isterimu di saat kluarnya dajal…

      3

      0
  2. aku says:

    perempuan zaman sekarang -_-

    10

    0
  3. Anonymous says:

    inilah rakyat malaysia terutama wanita2 yg belum berlaki, yg dah berlaki, org punya pun di puji2. Sbb tu lah perceraian byk berlaku hanya kerana terpesona dgn org punya. Di mana akhlak anada sebagai wanita yg bersopan dan isteri yg menutup mata dri memandang dan memuji yg bukan hak anda. Itupun dh kira dosa. Berdosa membuat perkara tanpa pengetahuan suami.

    Tidak cukupkah belaian dan kasih syg dri suami anda. Dan yg belum berlaki, jaga lah maruah.

    21

    0
    • Anonymous says:

      doa yg baik2 jer laaa… yg puji2 pun kt ig jer xluak aper…. jgn jd mcm ctdk sudaaa… puji2 dato K depan2.. siap dtg banglo besar tu di hidang makanan sedap2 oleh Tengku Zawyah.. diam2 rampas laki org tu smpi soh cerai bini 1st halau dari banglo tu…

      soo bagi aku yg takat ig2 ni bukan smpi msuk umah kelamin fatah laki bini pun… mudah kan otak jer pikir… org2 dlm ig lebih berakhlak nmpk takkk… drpd jenis2 geng ctdk sopan2 pun rampas laki org smpi suruh cerai bini 1st… akhlak perosak rumahtangga mcm tu pun dpt ribuan pujian tau lebih lagi jd perampas dpt anak.. byk sgt pikir ko ni.. tah aper pulak nk label maruah anak ctdk hasil merampas laki org..

      12

      1
    • Stupidyou says:

      Kalakorla ko..
      Yes, perangai x tau malu prmpn mlyu skang mmg tahap kritikal.. mmg jns xde maruah dh..(x sume, segelintir sj)

      Tp perangai llki mlyu yg sundal dr dl smpai skang tahap nazak, xde sapa nak tegur.. tp makin mnjadi2, tp xde sapa nak tegur..
      Sume bnda asyk prmpn je.. asyk istri je yg bdosa.. laki deorg yg gatal bt bnda2 lg truk tu x dosa ke?
      Ooppss silap.. llki mlyu muslim lg2 husband org kn kebal dosa.. deorg xkn pena bt dosa.. yg bdosa juz prmpn atau isteri2 deorg.. typical stupid ppl..

      Kalo llki dh jd setan, yg prmpn pn ikt akn ikt sm.. knp? Bab llki patut jd ketua, tp deorg sndr lalai.. tp asyk salahkn prmpn.. bl salah deorg d tegur klrklala staatemnt bodoh, dosa bk aib suami(walau pn spesis keji mengalahkn setan, rogol ank sndr sume) isteri durhaka (wlau hakikat tiap hr kena c isteri belasah tanpa sebab) tu la reality masyrakat mlyu islam skng ni..
      So jgn heran, kalo yg prmpnnya pn makin hanyut sama..

      0

      0
  4. Org tani says:

    Ni baru fattah Amin…. BELUM lagi Dajal datang menyusul……

    9

    0
  5. Anonymous says:

    alaa….tersenarai pun sbb UNDIAN PEMINAT…so kayu ni kene terima kasih pd PEMINAT DIA Y UNDI..KALAU TAK X MERASA NK TERCALON LELAKI PLG HENSEM….kah kah kah…alaaa…edit je lbh tu….hp canggih…edit2 terus hensem…hahahaha…TETAP NMPK MUKA JAWA TU…

    3

    12
    • Anonymous says:

      pedengki btul ko kan

      12

      1
    • Anonymous says:

      ni fans batak tu mula meroyan… nnti si paki tu masuk senarai ape2 mula laa panggil mek2 kelate soh puji2… keling n kelate ni kan perangai ular

      7

      1
    • Anonymous says:

      Dengki nye lah hai… Kesian lobatak

      5

      1
    • Anonymous says:

      kann. aku setuju la. fattah ni harapkan pakej ketinggian dan badan sado je. muka tu masih jawa. setiap kali teringat drama ‘Playboy itu suami aku’ nak tergelak tengok si patah ni. senang je kalau nak tau orang tu keturunan lawa/ hensem, tengok adik beradik dia, kalau semua hensem2, lawa2, helok2, memang betul2 la dia hensem.. kalau dalam adik beradik dia, dia sorang je yang good looking, tak adanya aku nak cakap dia hensem, harap gaya je lebih.. anak pun biasa2 je nanti..

      0

      6
    • Pohdah says:

      Hahahaha…….bibir merah?! Kan pakai lipstik tuuuuu…..

      6

      1
  6. Duh says:

    Oh please. Jangan duk perasan la. Ramai wanita tak berkenan FA. Yg berkenan Faz jer.

    2

    17
  7. Anonymous says:

    Sudah2lah fattah oii.. cuti melaram makan duit harammmm… duit agent ko yg ko dok menipu tu..lepas tangan jek!! sampai sudah takde beriter..penipu!!! acah angel depan peminat! blakang, songlap duit agent! Booo!! Hidup ni ibarat putaran roda. Harini ko menipu duit agent. sok lusa ko akan dapat balasan dr Allah. Pecayalah.

    1

    16
    • Anonymous says:

      ker ko yg tgh hidup malang skrg.. balasan kifarah mulut puaka ko tu
      tu laaa check dulu owner sape… ni asal retis je berangan cepat kaya… fattah tu cuma duta produk jer… cafe tu pun bukan dia punye cer check cafe tu daftar atas nama sape… asek meroyan jer ko camne nk kaya… g lah cari sape owner/founder product MRP syarikat tu daftar atas nama sape.. tu pun nak kene ajar aiiishhh

      10

      0
  8. Anonymous says:

    Kalau handsome dan kaya ramai bini nanti mcm Ashraf muslim.baru setahun kawin sudah gairah perempuan lain…. bercerai berai mcm romiang , ude peroboh masjid, ulama terkenal akil hayy dan geng2 mereka….

    0

    1
  9. kak melah says:

    gatalnye pempuan zaman skg..laki org korg na puji depan2 camtu..xde perasaan malu dh pempuan zaman skg ni.

    8

    0
  10. patahtumbuh says:

    apehal perempuan melayu sekarang menggelitis weyyyyyy. Patah tu tak tau pun korang wujud. so tak payah nak obses2 sgt dgn retis2 ni.

    7

    0
    • Anonymous says:

      itu sbb Mia yg berlaki x kacak tu pun meroyan, dh x ada lelaki bujng lain lgi kah nk kacau.
      Open minded betol faz ni ye..nnti kena sapu org baru ko tahu.

      0

      5
  11. unknown says:

    apabila sifat malu hilang tada dalam diri.. pity u girls

    4

    1
  12. Anonymous says:

    Euwww yg komen tu pon xde sikit rasa malu ke? Agak2 ah kalau nak puji pon ada caranya yg lebih sopan. Ni sure spesis kalau laki org even ensem pon xpe boleh rembat. Beware ler sume dgn nama2 yg komen tu. Seram aku.

    2

    0
    • Anonymous says:

      ingat org2 ig tu mcm perangai mcm ctdk… smpi halau bini 1st dari banglo besar tu… beware ler yg tak active ig lagi bahaya jgn ajak makan umah ko yerr.. siap haribulan ko kene halau dr umah

      2

      3
  13. Maruah says:

    Org2 mcm ni bila kita tegur akhlak dia , biasanya dia akan jawab rileksla, triggered? atau x chill.. Bkn psl soal tulis je xde niat rmpas. Ni berkait psl akhlak Dan maruah seorg perempuan. Tlgla jadi perempuan yg bermaruahh Dan Ada harga diri. Simpan pujian tu untuk Suami .

    7

    0
  14. Anonymous says:

    Ramai nye lobatak mcm cacing kepanasan… Sabar ye idolat korang tgh cari si mata biru

    2

    8
  15. Ain says:

    aku je ppuan yg x batak ngan pelakon jantan melayu yg acah2 ensem ni?
    baik jul apirin sampai lah ke si patah ni. bg aku org melayu mmg semua cantik2. jadinya mcm biasa shj. xde lah sampai nk memuji melebih2. yg ppuan pon mcm tu jg ramai je yg cantik. x yah nk puji lebih2. kang x psl kene penyakit ain lak.

    7

    0
  16. Mekyam says:

    Fatah ni lebih dia Kat pakej tinggi n Sasa. Kalau takat muka dia…..rempit kerinchi pun ramai. Jantan melayu banyak ketot2…..tengok Mar sabu sudah.

    0

    1

Leave a Comment

Optional