November 19th, 2018

Ramai yang sudah tahu semalam akters jelita Fasha Sandha sudah mengikat tali pertunangan dengan cinta hatinya, Aidil Azizi dalam sebuah majlis tertutup. Tentunya ramai yang gembira dengan berita tersebut dan mengucapkan tahniah kepada mereka.

Bekas suami Fasha iaitu Jejai ataupun nama sebenarnya, Rizal Ashram Ramli menerusi akaun Instagram memuat naik satu ucapakan dedikasi khas buat pasangan tersebut mendoakan agar mereka dilimpahi dengan kebahagiaan.

Ucapan ikhlas Jejai itu mendapat perhatian netizen yang rata-rata memuji sikap beliau yang sangat ‘sporting’ selain tetap mempunyai hubungan yang baik dengan bekas isterinya itu.

Terdahulu, Fasha dan Jejai pernah mendirikan rumah tangga pada 27 April 2012 sebelum bercerai pada 20 Januari 2016. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu, Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemyma.


19 responses to “Kongsi Foto Pertunangan Fasha Sandha Dan Aidil Aziz, Ucapan Ikhlas Jejai Dipuji Netizen”

  1. mak mawar bodoh says:

    lagi satu, sebelum ko mampos, sebagai batak artis,ko better gi jilat bontot fasha masa dia tgh berak!..sesuai lah tu, batak artis jilat bontot artis pojaan

  2. datin nora gitu says:

    kali ni mak fasha shut up nampak mamii……..tulah dolu dolu mami pilih punya pilih dapat ikan bilih!!! anak kita tak seropa orang anak kita seksi lunyai mami ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baru mami ada akai…lani mami tongkat dagu gigit kuku!!!!!dapat menantu alahai………………huk huk huk…..kah kah kahhh.

  3. Anonymous says:

    Aidil Azizi pun bole ya BN hehehehe

Loading...