Written by Bella | November 19th, 2018

Ramai yang sudah tahu semalam akters jelita Fasha Sandha sudah mengikat tali pertunangan dengan cinta hatinya, Aidil Azizi dalam sebuah majlis tertutup. Tentunya ramai yang gembira dengan berita tersebut dan mengucapkan tahniah kepada mereka.

Bekas suami Fasha iaitu Jejai ataupun nama sebenarnya, Rizal Ashram Ramli menerusi akaun Instagram memuat naik satu ucapakan dedikasi khas buat pasangan tersebut mendoakan agar mereka dilimpahi dengan kebahagiaan.

Ucapan ikhlas Jejai itu mendapat perhatian netizen yang rata-rata memuji sikap beliau yang sangat ‘sporting’ selain tetap mempunyai hubungan yang baik dengan bekas isterinya itu.

Terdahulu, Fasha dan Jejai pernah mendirikan rumah tangga pada 27 April 2012 sebelum bercerai pada 20 Januari 2016. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu, Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemyma.

18 responses to Kongsi Foto Pertunangan Fasha Sandha Dan Aidil Aziz, Ucapan Ikhlas Jejai Dipuji Netizen

  1. peratijangantakperati says:

    mcm tu lah..move on..
    tak ada dendam2…

    semoga jejai bertemu pilihan hati jugak..

    21

    0
  2. fasha sandha fans says:

    kita tunggu tahun depan front page paper tulis “fasha sandha bercerai”

    2

    33
    • Anonymous says:

      klu x boleh ckp yg baik2 lebih baik diam…. klu ada org kata “tahun dpn kau atau one of your family bercerai”….ada ko rase happy…?

      13

      0
    • mak mawar says:

      fasha sandha fans ……………….tahun depan kau mampus!!! if nothing good to say just go and die bitch. orang tu nak kahwin dah jodoh dia bukannya ambik laki kau!!!chipap no buluuuu

      0

      0
      • Zig Zag says:

        Hahaha…padan muka fasha sandha fan…mulut batang koeng..jahat plk doakn org yg tak baik…mmg patut pun mak mawar sontot mulut dia kikiki…

        0

        0
      • mak mawar bodoh says:

        ko pulak hujung tahun ni mampus, mayat ko dicampak tepi longkang aje!! pastu nenek ko mampos pulak,mak ko tanam!

        0

        0
      • mak mawar bodoh says:

        lagi satu, sebelum ko mampos, sebagai batak artis,ko better gi jilat bontot fasha masa dia tgh berak!..sesuai lah tu, batak artis jilat bontot artis pojaan

        0

        0
    • Anonymous says:

      wei! too much la. kalau tak suka si fasha pon xyah la nak komen yg buruk2. org tu at least dah nak dirikan masjid kot. ko sakit hati sgt ni apehal????

      3

      0
    • Anonymous says:

      KAWEN PUN BELOM…KO DAH DOA MNTA CERAI…NNT TUHAN BALIK DOA TU KAT KO..

      1

      0
  3. Menantu pilihan says:

    Kesian jejai, berkorban cinta demi keluarga…..lps ni suh mak hang pi cari marka yg dia kenan, kau ikut jelh noo…

    14

    1
    • hahhahhahahhahahah padan muka hang jejai……………pilah mentekedarah

      0

      3
    • Anonymous says:

      padahal dorng sndiri masing2 nak pisah dah, family libat atau x, klau dah kau taknak pisah, takkan boleh pisah melainkan dah sama2 plan nak pisah, tu tanda dorng sendiri pn dah taknak teruskan hbungan yg sulit, dah terfikir nak cuba khidupan lain dan teman baru lol.

      1

      0
  4. makcik timun says:

    smlm aku tengok ig story nelysenrose tuh die up gamba jejai n ada girl sebelah die, baju sedondon color orange gituw… lawa jugak la.. hope jejai dpat la penganti kak pasha ea… hahaha

    3

    0
  5. Anonymous says:

    Aidil Azizi pun bole ya BN hehehehe

    0

    1
  6. datin nora gitu says:

    kali ni mak fasha shut up nampak mamii……..tulah dolu dolu mami pilih punya pilih dapat ikan bilih!!! anak kita tak seropa orang anak kita seksi lunyai mami ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baru mami ada akai…lani mami tongkat dagu gigit kuku!!!!!dapat menantu alahai………………huk huk huk…..kah kah kahhh.

    2

    2
  7. mak mawar bodoh says:

    lagi satu, sebelum ko mampos, sebagai batak artis,ko better gi jilat bontot fasha masa dia tgh berak!..sesuai lah tu, batak artis jilat bontot artis pojaan

    0

    0

Leave a Comment

Optional