Written by Bella | September 3rd, 2019

Ramai juga yang bersimpati apabila mendengar berita perceraian pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila. Baru sahaja berkahwin selama dua tahun, agak sedih jika mereka memilih untuk berpisah memandangkan anak mereka, Jebat Jayden juga masih kecil. Meskipun pelbagai spekulasi timbul, Sharnaaz bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai punca rumah tangganya bergolak.

wak doyok sharnaaz ahmad

Disebalik reaksi netizen mengenai apa yang berlaku kepada Sharnaaz, komen selebriti popular, Wak Doyok terhadap berita perceraian tersebut menarik perhatian ramai.

Entak kenapa, Wak Doyok menerusi laman Twitter memberikan komen “Lol” yang bermaksud ‘lough out loud’ dalam ‘tweet’ Astro Awani yang melaporkan berita mengenai isteri Sharnaaz sah failkan cerai.

wak doyok Lol sharnaaz ahmadwak doyok

Agak keliru juga maksud komen Wak Doyok tu, mungkin dia hendak cakap ‘lots of love’ tetapi mungkin caranya tidak kena? Takkanlah hendak ketawakan orang lain yang sedang dilanda ujian.

Sumber Berita : Forum CARI

11 responses to Komen “LOL”, Wak Doyok Persenda Isu Sharnaaz Ahmad Bercerai?

  1. Anonymous says:

    kenapa takda komen bawang rangers lagi ni

    • Anonymous says:

      Sbb blog ni semak iklan.. pengomen lari duduk rumah jiran!

    • Yesaya says:

      Bca gosip kisah putri aisah ngan naza tu thin 2017 tringat kes skrng ni..bleh than pongomen2 semua thu kisah sm f tu..leh bca blik komen kt blog nara ni tajuk sm brcinta dgn putri aisah..tp pe sbb tk leh komen blik..uhu

  2. Anonymous says:

    mulut hansuang mcm shahnaz nih memang xheran pun mendapat LOL tuh… samada Laugh Out Loud atau Lots Of Love… tp ramai bagi laugh out loud kaw2 !!!!! org kata what goes around comes around… shahnaz bole start bungkus baju mcm fizo omar

  3. Wak Bobghok says:

    Naseb baik Fattah x terjebak dgn famili diaorg, kalu tidak… sama je dibuat pelapik kaki mcm ni.

    • Nad says:

      yuck sapa nak dgn patah tu..dahla kayu berlakon mcm haram..semua pelakon nak di try..syukur neelofa xnak dgn patah ni..byk lagi lelaki yg lebih bgs dr si patah..

  4. Watever says:

    Keluarga dominan.no wonder la kalo lelaki di jadikan pelapik kaki atau jd pak turut..mcm lembu kene cucuk hidung..si shahnaz y bajet bajet gangster pun boleh tunduk ngan bini.
    Hahahaha…

  5. Anonymous says:

    makin lmbt laaa lopak nk dpt jodoh… org trigger mulut hansuang family paki ni uiiisshhh shahnaz yg kaki maki org pun bole tunduk jd pelapik kaki…
    watch out next victim !!! hahahahaa

    • Anonymous says:

      lopak bole start misi mencari kt pakistan.. layak kawin geng paki jer… kalo bole xpaham eng malay.. selamat skit time kene maki dgn family lopak sbb aper pun xpaham

  6. rabiah ahmad says:

    Dulu-dulu Sharnaz pernah kondem dia kot. Now pay back time la.

  7. Ally cat says:

    Ramai je yg nak LOL kan isu ni..tapi berani LOL dalam hati je la..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini