Komen Bayi Nora Danish Tidak Comel, Pengguna Twitter ‘Disekolahkan’ Netizen

Hiburan

Komen Bayi Nora Danish Tidak Comel, Pengguna Twitter ‘Disekolahkan’ Netizen

Seorang pengguna Twitter dikecam bertubi-tubi oleh Netizen kerana bertanya mengapa bayi Nora Danish yang baru dilahirkan sebulan lepas tidak comel.

Mazni Z. menulis:

Saya tak bermaksud nak biadab tapi kenapa anak Nora Danish tak…hmmm, tak co…ish susahnya nak cakap. Maksud saya, lihatlah kedua ibu-bapanya. Mereka segak. Saya ingat semua bayi lahir comel? Tapi, ummm, kenapa bayi dia (Nora) tak comel?

Advertisement

Screenshot_20180414-152953
Menurutnya, dia menulis tweet itu kerana dia hanya memberi reaksi kepada tweets yang ditulis orang lain.

Akibatnya, dia dihina gemuk dan buruk oleh pengguna Twitter lain sehingga terpaksa menukar gambar profil.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Netizen menulis:
Screenshot_20180414-153020

Screenshot_20180414-153052

Screenshot_20180414-200833

Pengguna Twitter tersebut telah memadam tweetnya namun menerima bahawa dia telah membuat kesilapan.

Screenshot_20180414-201429

Screenshot_20180414-201446

Screenshot_20180414-201523

Seorang pengguna Twitter melahirkan kekesalan yang anak Nora baru lahir tetapi sudah jadi mangsa buli siber:
Screenshot_2018-04-14_200710

Apa pun pada pandangan penulis anak Nora sangat comel dan bam bam pula. Soal comel atau tidak ini perkara subjektif namun anda sendiri pasti tidak suka jika paras rupa anak anda dikutuk.

Ada kalanya, ada pendapat yang tak perlu diluahkan, tak gitu? Tunggulah sedikit masa lagi pasti bayi Ney Ney bertambah segak. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

58 Comments

  1. xhdporn.org

    July 18, 2018 at 3:54 am

    ladyboy pee. thai hookers is given a foreigner’s cock. Cute Asian babe gives mind blowing massage. Busty Asian cougar has her pussy pumped. Misaki Ueno Asian beauty is a sexy racequeen. Perky and petite asian cutie teases with her ass.

  2. Anonymous

    April 17, 2018 at 9:03 am

    cannot brain lah manusia sekarang! tak ada kerja ke selain dari nak komen benda mengarut. kesian betul lah..bukan mazni ni sorang ramai lagi yg mempunyai kepala otak yg senget macam tu

  3. fifi

    April 17, 2018 at 8:52 am

    Hmn…tgk la muka bapaknye. Kbai… Tapi baby x salah tau, cume aku mmg x berkenan laki anak menteri bengong tu.

  4. Anonymous

    April 16, 2018 at 3:29 pm

    orang tua2 kata, kalau masa baby tak cute, dah besar akan jadi cantik/hensem.. masa baby cute sgt, dah besar tak cantik/hensem pun. cuba la korang tgk.. huhuhu

    • Anonymous

      April 17, 2018 at 11:34 am

      Setuju…yup betul sy byk dh perhati dan perasan.

    • Anonymous

      April 17, 2018 at 12:03 pm

      Itu nora denish dan nedim

  5. Anonymous

    April 16, 2018 at 12:24 pm

    Comel ke x comel itu hak mata masing2..yg si mazni tu jenis lurus bendul..ckp x toleh kiri kanan..lg2lh ank retis..mampus kau kena bash..mendapat aduh..

Loading...