May 29th, 2015

Oh yeah!!! Akhirnya yang dinanti-nanti sudah tiba. Zalora sudah pun melancarkan koleksi baju raya mereka. Abang Nara yang lelaki ini pun terpesona tengok, inikan korang yang perempuan. Semuanya cantik-cantik. Ada koleksi Jovian Mandagie, ada koleksi Zalia dan paling awesome, sudah tentulah koleksi Rizalman yang dilancarkan hari ini. Namun sebelum korang buat pembelian, sila hafal voucher diskaun special untuk pembaca BeautifulNara di bawah.

zalora raya

Sila pastikan anda menggunakan voucher “BNARA22” di www.zalora.com.my dan “BNARA15MP” di Zalora MarketPlace. Abang Nara dah berjaya pujuk boss-boss Zalora untuk bagi korang special diskaun nie. Kalau tak bersyukur jugak tak tahulah. Ok meh kita layan gambar-gambar koleksi baju raya Zalora. Confirm mata meleleh punya.

1. Koleksi Hari Raya ZALIA.

zalora raya
zalora raya
zalora raya
zalora raya

2. Koleksi Hari Raya Jovian.zalora rayazalora rayazalora raya

2. Koleksi Hari Raya Rizalman.(ini kena terus beli kat website ZALORA)

zalora raya
zalora raya
zalora raya
zalora raya

Cantik-cantik semuanya kan? Berdarah mata tengok kan? Nasihat Abang Nara, silalah cepat beli/pre order. Kalau lambat, takut out of stock. Setiap tahun memang sambutan hangat tahap gaban untuk koleksi Hari Raya Zalora. Terlambat sikit je memang habis. Ingat pesanan Abang Nara. gunakan voucher “BNARA22” di www.zalora.com.my dan “BNARA15MP” di Zalora MarketPlace. Selamat membeli!!!

UPDATE: Untuk koleksi Rizalman, voucher kod di atas tidak boleh digunakan. Namun korang masih boleh beli macam biasa. Selamat bershopping!!!


Comments are closed.

Loading...