Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kini Jual Laksam, Pelakon Shima Anuar Minta Maaf Kenakan Cas Setiap Bekas Dibeli, ‘Refund’ Kembali Wang

Pelakon yang semakin meningkat namanya setelah membintangi filem Flat 3A, Shima Anuar tampil memohon maaf kepada pelangganya kerana telah dikenakan cas untuk setiap bekas yang dibeli daripada agen laksam di negeri Johor dan Pulau Pinang.

Shima yang kini aktif menjalankan perusahaan makanan berupa laksam mengakui tidak tahu menahu mengenai cas yang dikenakan ke atas pelanggannya itu.

Advertisement

Dia hanya mengetahui mengenai perkara itu setelah berkongsi sebuah video di ruangan Instagram dan menjelaskan cas lebih hanya dikenakan per ‘person’ bukannya setiap bekas.

View this post on Instagram

Alhamdulillah syukur.. Izinkan makcik laksam bertenang sekejap. ????? Lepasni kena pinjam meja rumah jiran ni. Hahah ? Esok semua agent available tau? And tomorrow is the last day for this week. Sabtu ahad kita cuti. DM je diorang kalau nak selit order ok? Kat bawah ni senarai agent @laksambys @laksambys_kajangbangi @laksambys_kualalumpur @laksambys_putrajaya @laksambysklang @laksambys_ampang @laksambys_shahalam @laksambys_selayang @laksambys_petalingjaya @laksambys_gombak @laksambys_bandarmelaka @laksambys_nilai @laksambys_jb

A post shared by Shima Anuar Official Account (@shimaanuar) on

Menurut pelakon cantik ini, dia sama sekali tidak mahu para pelanggannya berasa teraniaya lalu mengambil keputusan untuk mengembalikan wang yang telah dibayar.

View this post on Instagram

Lepasni dah tak ada agent di Johor, Melaka dan Penang. Siapa yg dah buat pembayaran boleh DM @laksambys bagi your details ya? Hari jumaat i sendiri yg akan hantar laksam korang. Siapa org JB nak selit order pun boleh DM @laksambys

Advertisement

A post shared by Shima Anuar Official Account (@shimaanuar) on

“Disebabkan benda dah jadi, anda boleh direct message (DM) saya. Macam anda beli 10 bekas laksam dan dikenakan cas untuk setiap bekas tu. Tunjukkan bukti dan saya sendiri akan refund balik menggunakan duit saya sendiri dengan rela hati. Jangan risau,”

Shima turut menambah bahawa dia memahami perasaan pelanggan kerana telah meletakkan dirinya sebagai pembeli dan tidak mahu mereka berasa teraniaya. Dia dalam pada masa yang sama turut berjanji bahawa perkara ini tidak akan berulang lagi di masa hadapan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1 Comment

  1. zack

    October 15, 2020 at 8:23 am

    FLAT 3A kepala hangguk kau. Tak payah tumpang film orang lain le. Buduh

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama