Written by AbangNara | April 30th, 2019

Telah mendirikan rumahtangga pada April 2017, Juliana Evans pastinya sedang berdebar-debar menunggu kelahiran cahaya mata pertamanya tidak lama lagi. Kini sedang hamil 6 bulan, semakin hari semakin cun melecun Juliana Evans ini. Kalau tengok gambar-gambar yang dikongsikan di Instagram, memang nampak jelas wajahnya semakin berseri-seri. Mulus macam seorang bayi yang baru dilahirkan!!!

 

View this post on Instagram

 

10 tahun lalu collagen penuh di muka #10yearschallenge

A post shared by Juliana Sophie Evans (@julianaevans) on

Orang tua-tua kata, memang masa mengandung kulit wajah seorang wanita akan bertambah baik. Namun Abang Nara percaya Juliana Evans menyimpan satu rahsia besar untuk memastikan dirinya tampak lebih ‘glowing’, lebih memukau dan lebih jelita sepanjang kehamilan ini. Selaku Pengerusi Bawang Seluruh Malaysia (dilantik oleh diri sendiri), Abang Nara sudah menjalankan tugas menyiasat dan akhirnya berjaya membongkar RAHSIA tersebut.

1

tengah mengandung pun cantik camnie, agak-agak apa rahsia Jue?

Juliana Evans berkongsi cara yang diamalkan olehnya untuk kekal muda pada hati, minda dan jiwa selepas dicabar oleh Celmonze The Signature (CTS) untuk membongkar rahsia kecantikannya. Ha lepas nie boleh la kita sama-sama cuba buat jugak!!! Untung-untung boleh jadi cun melecun macam Jue.

1. Buat senaman yoga

2

Yoga bukan sahaja dapat me’rileks’kan badan kita, malah minda juga akan lebih tenang kerana segala stress yang terkumpul di dalam badan dapat dikeluarkan. Yoga memang amat sesuai untuk ibu mengandung yang selalu sakit-sakit urat, lenguh-lenguh badan dan susah untuk tidur. Juliana Evans sampai tertidur dibuatnya!!! Bangun-bangun confirm rasa segar dan bertenaga.

2. Bermain dengan si kecil

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliana Sophie Evans (@julianaevans) on

Segala stress, masalah dan kerungsingan pasti akan hilang apabila kita meluangkan masa bermain dengan anak kecil. Itulah salah satu cara yang diamalkan oleh Juliana Evans untuk kekal muda, bukan sahaja pada muka malah pada jiwa. Keletah si kecil yang comel membuatkan Jue tersenyum, menghilangkan segala stress dan menambahkan keceriaan dalam hidup.

3. Menggunakan Collagen Peptide oleh Pusat Kecantikan Celmonze The Signature (CTS)

Ini adalah rahsia paling besar yang disimpan oleh Juliana Evans selama ini. Patutlah kulit wajah Jue nampak perfect sangat-sangat. Rupa-rupanya Jue menggunakan Collagen Peptide oleh CTS yang mampu mampu menjadikan kulit kita umpama bayi yang baru lahir.

3

Jadi apa yang bagus tentang Collagen Peptide Celmonze The Signature ini? Collagen Peptide Celmonze The Signature ini memberikan kesan seperti “filler injection” tanpa anda perlu mengambil sebarang suntikan. Kehebatan formula MPC™ Milk Peptide Complex yang digabungkan dengan booster semulajadi seperti Gingko Biloba, Lu Gen dan Fun Ling akan membantu kulit wajah anda memperolehi collagen yang secukupnya dari dalam. Ditambah pula dengan rawatan 8 langkah “Air Gym Machine “ yang membentuk, melembutkan dan menyeragamkan warna kulit wajah anda, ini memang adalah rawatan yang sempurna buat semua kaum wanita di luar sana. Hebat bukan?

4

Dengan pengunaan Collagen Peptide dari Celmonze The Signature, kulit lebih berseri dan mampu menhilangkan kerutan dan garis halus dengan hanya rawatan kali pertama ! Wajah akan kelihatan awet muda dan tegang!

5

Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa Juliana Evans sanggup bongkarkan rahsia kecantikannya yang disorok selama ini? Ini semua tak lain tak bukan bersempena ulangtahun ke 3 Collagen Peptide yang bertemakan “I want to be me, Everyday”. Ramai selebriti dan influencers yang turut serta di dalam kempena ini untuk menggalakkan semua wanita tanpa mengira latarbelakang agar kekal muda di dalam apa jua situasi, terus menyerlahkan kejelitaan, keyakinan dan mencari kekuatan dalam diri mereka. Seperti yang dinasihatkan oleh Juliana Evans, untuk nampak muda anda perlu “keep young at heart !“

6

Khas untuk anda semua yang ingin tampil lebih yakin seperti Juliana Evans, boleh mendaftar di SINI untuk mendapatkan diskaun 50% bagi Voucher Treatment Collagen Peptide hanya di Pusat Rawatan Kecantikan Celmonze The Signature.

Selain itu anda juga akan mendapat FREE Eye Radiance Treatment yang bernilai RM88. Kena cepat sebab tarikh tutup promosi ini ialah pada 15 Mei 2019. Lepas dah daftar, wakil Celmonze The Signature akan telefon anda untuk temujanji.

7

SELAMAT TAMPIL CANTIK !

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Kini Hamil 6 Bulan, Wajah Juliana Evans Semakin Berseri-seri Seperti Bayi!!!

  1. naras says:

    neng yatimah dulu mengandungkan rose yatimah lagi berseri2 sampaikan Apple iphone amik neng dengan rose yatimah jadi duta..

    0

    8
  2. abg jat says:

    BN puji kuat sgt ni mak buyong ni .. msti ad udg dsebalik mi mamak .. tp ak xtpedaya pn dgn iklan kolagen hahaha sori cube lg BN / Abg Nara

    11

    0
  3. ProductX says:

    Duta produk ker… Cantik sbb masih muda.. Emm..

    12

    0
  4. Anonymous says:

    Dah memangnya lawa cantik di make up berseri lah abang nara oi. Bapak mat salleh ape ade hal.

    9

    0
  5. wekkkkkkk says:

    org tak lawapun kalau dpt berlaki kn org kaya, pasti berseri wajah..sebb semua ada. Apatah lagi jika ada rupa.

    15

    1
    • puki says:

      merepek je kerja kau. kalau dah lawa tu lawa lah, kalau memang tak lawa tu tak lawa lah. itu pun tak faham ke? ada jer yang kahwin dengan orang kaya tak berseri, pasal apa? pasal tak bahagia lah!!

      2

      5
    • minah says:

      awak silap..org x lawa takkan dapat berlaki orang kaya…kalau ada pun..yg tak lawa u slalunya berpelajaran tinggi. Untung jadi orang lawa…dapat hidup dgn senang di dunia. Akhirat x tau la….

      5

      0
  6. micheal says:

    maikel ang dan masuk islam

    4

    0
  7. sje gtau says:

    huntung la.. klu mmpu ape slh ny nk cantik2 kn dri.. ade mse byk nk tgk dri kt cermin. jnis struggle mom dgn ank kcik. kje lg.. tgh pregy suami plk wt hal agak2 muke tu beseri tak..

    0

    0
  8. naras says:

    masalahnya neng yatimah tu lawa ke?

    0

    2
  9. Adudu says:

    Amboi tajuk.

    0

    0
  10. ein says:

    Gile? pregnant mana boleh mkn collagen. Nak promo pon hagak2 la

    2

    0
    • Anonymous says:

      aku pun pikir mcm tu…. mengandung xbole kolegen2 ni…
      juliana evan ni cerita laaa kawin kerabat raja.. laki lepak kt umah pun duit masuk dpt komisen dari istana… anak sakit ker cacat ker mampu jer bela… org2 biasa ni tau diri kawin berlaki kan keje cukup2 makan jgn laa nak cari pasal…

      0

      0
  11. faraj says:

    semuga anak ini tk ikut melayu2 pemalas yg nk duit free jer dr Najib…aminnn

    1

    3
    • muka dah lawa says:

      Muka dah lawa pakai make up mahal sentiasa buat rawatan muka mau tak lawa berseri- seri. Nak cari model orang biasa biasa tgk mcmana

      1

      0
    • Anonymous says:

      biasa laa ade setengah melayu ni suka duit free… tak semua tp ditujukan tuk melayu jenis nk hidup duit free dari langit…
      contoh paling dekat sepupu aku sendiri keliling kalangan sedara pun ade mcm tu… soh keje byk alasan… padahal malas bangun pagi2… nk raya ni sure meroyan minta govt sponsor baju raya plak..

      0

      0
      • aakulah says:

        bodoh la engkau ni.bukan melayu jek suka duit free oi…ko cari la seluruh dunia…semua manusia suka duit free..ko pun suka kalau org nk kasi free rm1juta kan?nampak sangat ko ni jenis katak bawah tempurung, nampak melayu jek…bestu ko ingat cina india x suka duit free?

        1

        0
  12. muka dah lawa says:

    Muka dah lawa pakai make up mahal sentiasa buat rawatan muka mau tak lawa berseri- seri. Nak cari model orang biasa biasa tgk mcmana

    0

    0
  13. esah jendul says:

    tajuk cm nak soh bahan je…klo dh edit..filter mmg la nmpk kulit cam baby…klo tgk real kdg xda la seindah gmbr dlm ig…contoh nelydia la…dlm tv berlobang muka…dlm ig sikit punya glowing cm kulit telor

    0

    0

Leave a Comment

Optional