Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kini Bertudung, Sasha Aziz Kata Tiada Sebab Namun Gembira Ebit Lew Beri Kata Semangat

Sasha Abdul Aziz

Personaliti media sosial terkenal dan juga usahawan, Sasha Abdul Aziz khabarnya telah mengambil keputusan untuk berhijab sepenuhnya.

Advertisement

Tampil bertudung litup di Instagram, Sasha yang memang dikenali sebagai seorang wanita bertubuh seksi berkata dia tidak mempunyai jawapan mengenai sebab penghijrahannya itu.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha aziz (@sashaabdulaziz)

Namun bagi wanita itu lagi, dia beranggapan bahawa setiap insan berhak mendapat hidayah daripada Allah S.W.T.

Ramai bertanya macam mana Sha boleh terdetik nak berubah dan terus drastik berubah? Maaf Sha takde jawapan untuk soalan ini. Yang Sha tahu Allah sayang kita semua. Hidayah milik Allah. Teruskan berdoa semua orang jangan putus asa tau.

Ibu kepada seorang cahaya mata ini juga menitipkan pesanan agar mereka di luar sana untuk terus berdoa agar sentiasa dibukakan hati berubah ke arah yang lebih baik.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha aziz (@sashaabdulaziz)

Dalam hantaran berasingan, Sasha menzahirkan perasaan teruja apabila pendakwah terkenal, Ebit Lew menitipkan ucapan tahniah di atas perubahan dia kini.

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen tumpang gembira melihatkan penampilan Sasha yang terbaru dan berharap usahawan produk kecantikan wanita itu terus istiqamah dalan penghijrahannya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. UNKNOWN

    September 13, 2021 at 3:35 pm

    BETUL TU ANONYMOUS! PERLU KAH KITA TUNJUK IBADAH KITA DPN UMUM? NAK HIJRAH, HIJRAH JE LAH.. FAKE BETUL BETINA NE!! MUKA MCM JANTAN DARI DULU AKU PERHATIKAN!! OVER ! RIYAK PULAK TU!!! TERAJANG KRG… TERBURAI TULANG KO KEDING

  2. Anonymous

    September 13, 2021 at 11:15 am

    aku tak tau nape bila dia ni berhijrah..aku rasa dia over..cerita baca quran lah…nk kawin dgn mix dpt lah…perlu ker??? nana af berhijrah pun tak peghak mcm hang…chill sudah la..kalau betul berhijrah, kau patut buang video n gmbr seksi yg nampak bontot n tetek all…malu la skit

  3. v

    September 13, 2021 at 8:41 am

    retis ke? klu bkn retis x pyhlh up2, bkn org knl pun!!

  4. dee

    September 12, 2021 at 3:48 am

    sapa

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top