October 15th, 2020

Pelakon dan juga usahawan, Neelofa sekali lagi mencuri perhatian netizen apabila dia dikhabarkan telah berniqab sepenuhnya.

Ini berikutan ibu kepada personaliti popular ini iaitu Datin Noor Kartini Noor Mohamed dilihat telah memuat naik sepotong video pendek yang telah membuatkan netizen tertanya-tanya.

View this post on Instagram

MashaAllah mashaAllah Ya Allah aku tiada ungkapan untuk ku ucapkan syukur dgn karuniamu mengamanatkanku bidadari yang terindah untuk ku, yang bnyk mengajarku, yang menjadi inspirasiku.. Ya Allah syukur atas hidayah untuknya yg kau kurnia kan dan ku mohon kurniakan hidayah yg terbaik untuk ku , seluruh keluarga ku dan seluruh umat manusia.. amiiinnn Love you bidadariku @neelofa ?? #anakluarbiasa

A post shared by Noor Kartini Noor Mohamed (@noorkartini) on

Video tersebut telah memaparkan Datin Noor Kartini sedang memeluk erat Neelofa yang tampil berhijab penuh dengan memakai purdah dan tudung serba putih.

Dalam pada itu, ibu kepada pengusaha tudung Naelofar itu juga turut menulis kapsyen berbaur kesyukuran di atas anugerah Ilahi atas kurniaan anak seperti Neelofa.

View this post on Instagram

??????????? ?????????? ??????????? ??????????? ????? ???????? ??????????? ?????? ????? ??????? ?????????? ????????? ?????????? ???? ?????? ?????????? “Bagi orang-orang yang berbuat baik, ada pahala yang terbaik (syurga) dan tambahannya. Dan muka mereka tidak ditutupi debu hitam dan tidak (pula) kehinaan. Mereka itulah penghuni syurga, mereka kekal di dalamnya.”

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

View this post on Instagram

Calling everyone to tell them about my new set of jewellery @swarovski #Swarovski #SparkDelight

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

Malah video tersebut turut dikongsi personaliti terbabit di ruangan Instagram Storynya. Meninjau laman media sosial Neelofa, pelakon tersebut turut memuat naik beberapa keping foto memperlihatkan dia yang kini berniqab.

Meninjau ruangan komen, ramai peminat serta rakan artis tampil mengucapkan tahniah dan turut mendoakan yang terbaik buat Neelofa sekeluarga.


23 responses to “Kini Berniqab, Penampilan Terbaru Neelofa Disambut Baik Oleh Keluarga Dan Peminat”

  1. Anonymous says:

    Moga istiqamah, dan dapat influence orang ramai buat kebaikan ye,lofa. Amin amin amin #SySuka

  2. raymee says:

    Yg penting Nabil tak membuat lawak di depan neelofa kerana beliau suka ketawa …. bila dah berpurdah, Neelofa dah tak blh ketawa mcm dulu2

  3. Anonymous says:

    Niqab tak WAJIB

  4. Siti Covida says:

    ataupun nak keluarkan niqab jenama neelofar lps ni…..niqab tak wajib sedangkan solat pon muka pon kena ngadap Allah….

  5. Anonymous says:

    Haha dulu pajura kawin dia launch tudung kat zouk. Now pajura dapat baby dia pakai niqab. Carasss attention ke tuwww? Nak limelight kat dia je. Sian baby fatima pun kena carasssss

    • Anonymous says:

      ni semua sebab PU Riz punya influence. haha

    • Anonymous says:

      exactly tiba2 nak berniqab padahal fake

    • Anonymous says:

      Yang follow lopak mesti perasan kan… gila well planned minah ni. aku dpt rasa dia tak move on pasal fattah… oh well

    • Anonymous says:

      kau ni memang sejenis busuk punya orang.. kenapa nk rasa insecure sgt dengan lofa? tergugat ke? anyway, famous sgt ke baby fattzura sampai nk tuduh orang carass, tak ada la sepopular anak tokti dan che ta kan?

    • Anonymous says:

      kau ni memang sejenis busuk punya orang.. kenapa nk rasa insecure sgt dengan lofa? tergugat ke? anyway, famous sgt ke baby fattzura sampai nk tuduh orang carass, tak ada la sepopular anak tokti dan che ta kan?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...