Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kini Berniqab, Penampilan Terbaru Neelofa Disambut Baik Oleh Keluarga Dan Peminat

Pelakon dan juga usahawan, Neelofa sekali lagi mencuri perhatian netizen apabila dia dikhabarkan telah berniqab sepenuhnya.

Ini berikutan ibu kepada personaliti popular ini iaitu Datin Noor Kartini Noor Mohamed dilihat telah memuat naik sepotong video pendek yang telah membuatkan netizen tertanya-tanya.

Advertisement

Video tersebut telah memaparkan Datin Noor Kartini sedang memeluk erat Neelofa yang tampil berhijab penuh dengan memakai purdah dan tudung serba putih.

Dalam pada itu, ibu kepada pengusaha tudung Naelofar itu juga turut menulis kapsyen berbaur kesyukuran di atas anugerah Ilahi atas kurniaan anak seperti Neelofa.

View this post on Instagram

??????????? ?????????? ??????????? ??????????? ????? ???????? ??????????? ?????? ????? ??????? ?????????? ????????? ?????????? ???? ?????? ?????????? “Bagi orang-orang yang berbuat baik, ada pahala yang terbaik (syurga) dan tambahannya. Dan muka mereka tidak ditutupi debu hitam dan tidak (pula) kehinaan. Mereka itulah penghuni syurga, mereka kekal di dalamnya.”

Advertisement

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

View this post on Instagram

Calling everyone to tell them about my new set of jewellery @swarovski #Swarovski #SparkDelight

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

Malah video tersebut turut dikongsi personaliti terbabit di ruangan Instagram Storynya. Meninjau laman media sosial Neelofa, pelakon tersebut turut memuat naik beberapa keping foto memperlihatkan dia yang kini berniqab.

Meninjau ruangan komen, ramai peminat serta rakan artis tampil mengucapkan tahniah dan turut mendoakan yang terbaik buat Neelofa sekeluarga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    October 16, 2020 at 4:29 pm

    Moga istiqamah, dan dapat influence orang ramai buat kebaikan ye,lofa. Amin amin amin #SySuka

  2. raymee

    October 16, 2020 at 1:02 pm

    Yg penting Nabil tak membuat lawak di depan neelofa kerana beliau suka ketawa …. bila dah berpurdah, Neelofa dah tak blh ketawa mcm dulu2

  3. Anonymous

    October 16, 2020 at 12:26 pm

    Niqab tak WAJIB

  4. Siti Covida

    October 16, 2020 at 12:08 pm

    ataupun nak keluarkan niqab jenama neelofar lps ni…..niqab tak wajib sedangkan solat pon muka pon kena ngadap Allah….

  5. Anonymous

    October 15, 2020 at 8:05 pm

    Haha dulu pajura kawin dia launch tudung kat zouk. Now pajura dapat baby dia pakai niqab. Carasss attention ke tuwww? Nak limelight kat dia je. Sian baby fatima pun kena carasssss

    • Anonymous

      October 15, 2020 at 9:34 pm

      ni semua sebab PU Riz punya influence. haha

    • Anonymous

      October 16, 2020 at 9:23 am

      exactly tiba2 nak berniqab padahal fake

    • Anonymous

      October 16, 2020 at 4:40 pm

      Yang follow lopak mesti perasan kan… gila well planned minah ni. aku dpt rasa dia tak move on pasal fattah… oh well

    • Anonymous

      October 16, 2020 at 9:26 pm

      kau ni memang sejenis busuk punya orang.. kenapa nk rasa insecure sgt dengan lofa? tergugat ke? anyway, famous sgt ke baby fattzura sampai nk tuduh orang carass, tak ada la sepopular anak tokti dan che ta kan?

    • Anonymous

      October 16, 2020 at 9:51 pm

      kau ni memang sejenis busuk punya orang.. kenapa nk rasa insecure sgt dengan lofa? tergugat ke? anyway, famous sgt ke baby fattzura sampai nk tuduh orang carass, tak ada la sepopular anak tokti dan che ta kan?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top