Written by Bella | August 16th, 2019

Tidak mahu terus berselindung dan berpura-pura dengan orang ramai, Datuk Boy Iman mengakui dia sudah sah becerai dengan isterinya, Kumala Dewi Anas pada April tahun lalu dan mereka sudah jatuh tiga talak.

boy iman bercerai

Menurut Boy, dia dan isteri sebelum ini pernah bercerai sebanyak dua kali iaitu pada tahun 2015 dan 2017, namun  kerana masih ada perasaan cinta dan sayang, mereka mengambil keputusan untuk kembali rujuk sebelum tempoh edah tamat.

Selama ini dia merahsiakan perceraiannya kerana begitu terkesan dengan perpisahan tersebut. Mahligai perkahwinan mereka hanya mampu bertahan selama tujuh tahun sahaja.

boy iman sahkan sudah berceraiboy iman ceraiPada masa yang sama, Boy tidak menafikan punca rumah tangganya musnah adalah disebabkan masalah kewangan dan perniagaannya yang kini merundum.

boy iman

Boy dan Kumala mendirikan rumah tangga pada 11 November 2011. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki iaitu Norul Emmer.

Sumber Berita : mStar Online

24 responses to Kini Bergelar Duda, Boy Iman Dan Isteri Sah Bercerai Talak Tiga

  1. Anonymous says:

    haha..padan muka sekali 3 dia kasi…dulu kes tipu rumah murah..ko beriya-riya backup laki ko giler2 babas….

    bertabahlah yer sis.

    12

    6
    • Khutubah Jumaat says:

      Suatu ketika Umar bin Khattab bertemu dengan salah satu shahabat yang berperut buncit, beliau memegang perutnya dan berkata, “Apa ini?”. Sahabat menjawab “Ini kurnia dari Allah SWT”. Dengan nada marah Umar bin Khattab berkata, “Ini azab dari Allah SWT, karena perut gendut menyebabkan orang malas beribadah dan perut adalah sumber penyakit”. Kemudian Sang Khalifah memberikan nasihat agar kaum muslimin mejaga makanan dan minuman agar perut tidak menjadi gendut. So pikir dan…carilah rezeki dari sumber2 yg halal.

      14

      0
    • Anonymous says:

      ehh ehh perasan..
      ko ingt ko level fattah amin ke. statement xnk kalah… hiks.

      6

      1
  2. faraj says:

    perniagaan merudum? ohhh…sungguh terjejut aku…. wakaka

    3

    2
  3. Anonymous says:

    karma itu kurma?

    5

    0
  4. Anonymous says:

    ADA DUIT BINI SAYANG,
    XDER DUIT BINI MELAYANG?

    6

    0
  5. nak tau jer says:

    bini dia indo ke. #tanyajer#

    1

    0
  6. koh koh koh says:

    bguih la

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kenapa dekat rotikaya bini dia lain, pakai tudung dan nampak muda tapi dekat nara ni nampak tak muda?

    0

    0
  8. Teri ma chut says:

    Vida take note …time ni la nak masuk air …ni opportunity …kalau kawi. Dia sama spicis dgn kau vida ..bahagia

    3

    0
  9. Mytwocents says:

    Kat astrogempak n rotikaya nama isteri dia Ida Anas n pakai tudung. Muka pun lain. Kat sini Kumala pulak. Berapa orang isteri dia?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Malas nk layan.. retis :((

    0

    0
  11. faraj says:

    Boy Iman…ni dh jadi bahan ketawa Rakyat Malaysia..!!! .. kalau dia ader Duit skit…?:? Pikiaq sendiri lah…!!! ..kikiki

    0

    0
  12. alfie says:

    Apa cerita dari Polis kita setelah lebih daripada 5 kali si boroi ni yang kena remand?
    Kes dah tutup atau masih dlm siasatan?

    0

    0
  13. Smile says:

    Banyak-banyak Artis, Aku malas nak Komen tentang boy Iman…. Sebab Aku tak suka ambil tahu tentang dia…..jadi segala perbuatan dia Dan kisah hidup dia…….tak menjadi keutamaan bagiku.

    0

    0
  14. Kiambang says:

    Dia manaada bisnes.. menipu org adaler ???

    0

    0
  15. boy neraka jahanam says:

    tipu.. sebab isteri kau tak cantik dan tua kau pun macam separuh2 je la perasaan tu kan??? dlu kemain la dgn kakak si emma tu k usung sudahnya kantoi dia dgn ex bf dia tido skali

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini