Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kini Bercinta Dengan Diana Nasimuddin, Mas Khan Dah Jumpa Wanita Dicarinya Selama Ini

Mas Khan Diana

Jika sebelum ini berlegar gosip mengenai pelakon Mas Khan didakwa bercinta dengan anak usahawan ternama, Diana Nasimuddin, akhirnya dia tampil mengakui hubungannya bersama wanita itu lebih daripada seorang kawan.

Ujar Mas Khan, Diana memiliki kualiti dan sememangnya wanita yang diimpikannya sebelum ini.

Advertisement
View this post on Instagram

A post shared by Mas Khan (@maskhan_)

Dia berkongsikan mengenai perkara tersebut ketika sesi soal jawab bersama pengikut Instagramnya, baru-baru ini.

Kata pelakon Bukan Gadis Biasa ini lagi, Diana adalah segala-galanya dan melambangkan kualiti yang diimpikannya dalam seseorang wanita.

Mas KhanSumber : Instagram Mas Khan  

“Dia juga satu dalam sejuta. Mengambil berat, bijak, berfikiran terbuka, matang, punya ciri keibuan, berpenampilan tinggi dan penyayang.Itulah Diana.”

Mas Khan sebelum ini seolah-olah memberi bayangan seperti sedang menjalinkan hubungan cinta dengan anak usahawan terkenal itu apabila dia dan Diana sering berkongsi foto berdua dalam akaun media sosial masing-masing.

View this post on Instagram

A post shared by Mas Khan (@maskhan_)

Advertisement

Sekadar info, Diana atau nama sebenarnya Nur Diana Nasimuddin merupakan anak perempuan kepada usahawan automotif terkenal, Allahyarham Tan Sri SM Nasimuddin SM Amin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Lelaki Biashe

    June 15, 2021 at 4:46 pm

    aku sbgai lelaki pun x terliur tengok Diana ne.. aku org biashe2 je..

  2. anonymous

    June 15, 2021 at 9:53 am

    Money
    Money

    Money makes the world go around
    The world go around
    The world go around
    Money makes the world go around
    It makes the world go ’round

  3. brunes

    June 15, 2021 at 9:27 am

    dating history dia memang suka dengan rich milf.. all the sweet talking, kepujian melambung dan acah caring is just to sugarcoat his bullshit. bukan ke dia ada kes songlap wang a.aida dulu sampai ek husbang a.aida di suspekan..

    • Anonymous

      June 15, 2021 at 10:37 am

      No lah, she is not perfect. She expose too much skin as muslim lady.

    • brunes

      June 15, 2021 at 10:58 am

      she may not be perfect but pasal aurat tu biarlah urusan dia dengan Allah swt. im sure dia tahu hukum and well read. who are weolss to judge kan. one day dia berubah kita tak tahu jauh lebih baik dari kita yang biasa2 ni.

      yg aku tak siyoknya si mas khan ni semacam je vibe dia ni macam ketara pattern gold digger tu. to mas khan pls pandai2 lah cover line siket hahahahah

    • Sotheby's

      June 15, 2021 at 4:02 pm

      SIBOK JE KO BRUNES!!!!! JGA TEPI KAIN KO SENDIRI SUDAHLAH!!!! DUMB ASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • hamba Allah yang tak sempurna

      June 15, 2021 at 4:50 pm

      bkn kah ri tu ko bidas comen aku dgn hadith2 engko?? Look in the mirror, stare back at yourself and if you can’t honestly say that you’re perfect, then you have a right to judge the person standing beside you

  4. ma

    June 15, 2021 at 8:27 am

    ms becinta mmg la semua indah3..bidadari jatruh dari langit lah apa lah ,tggu kawen nanti..

  5. Anonymous

    June 14, 2021 at 10:02 pm

    Satu je. Sebab kaye. Kalo x kaye xdenya dia pandang

    • cLn

      June 15, 2021 at 10:21 am

      Klu tak kaya memang dia x pandang..sure dia nampak pompuan tu berkerak je..sbb kaya je dia puji melambung..mmg gold digger mamat ni..

    • Always positive

      June 15, 2021 at 6:49 pm

      How do you know that he is a gold digger? You or any of your friends/relatives pernah kena tipu ke dgn si Mas Khan ni? Knp orang Melayu ni always had bad assumption on other people? If a guy or a woman bercinta dgn lelaki atau perempuan kaya atau vvip that doesn’t mean he/she is a gold digger? Mungkin itu rezeki dia dpt pasangan dari orang berada. We cant judge a person based on their past mistakes, bcoz we don’t know them in person, they might have change for a better kita pun tak tahu, mungkin pengalaman lama mengajar dan menyedarkannya. Just doa yg baik2 jelah …Tuah ayam nmpk dikaki tuah manusia tiada sapa yg tahu. Bersangka baiklah sesama kita.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top