February 24th, 2012

Alhamdulillah akhirnya pada 13 Februari baru-baru ini, wife Abang Nara telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Cepat 2 minggu daripada due date yang dijangkakan tapi itu semua tak penting. Yang penting wife Abang Nara dan baby kedua-duanya selamat.

babynara

Comel kan? Inilah buah hati pengarang jantung Abang Nara dan wife sekarang ini. Oh ye, 16hb hari tue slot Abang Nara dan wife dalam Wanita Hari Ini (WHI) sudah pun selamat ditayangkan. Masa tue kami berdua masih di dalam hospital. Still kelam kabut nak jaga baby yang baru lahir. Tapi nasib baik masih sempat tengok lagi.

babynara

Banyak yang Abang Nara dan wife telah belajar daripada pakar nutrisi Dumex semasa rancangan WHI. Kepentingan minum susu untuk ibu mengandung (wife Abang Nara minum susu Dumil Mama) sebab baby yang di dalam kandungan makan apa yang ibu-ibu mengandung makan. . Jadi diet yang lengkap untuk nutrisi yang seimbang sangat penting untuk si ibu dan kandungan.

babynara

Dan semasa slot Abang Nara dan wife, kami berdua belajar yang setiap ibu mengandung mengalami ketidakselesaan yang berbeza. Alhamdulillah wife Abang Nara jarang muntah-muntah. Cuma dia selalu mengidam benda yang pelik-pelik. Mengikut pakar nutrisi Dumex, ada ibu mengandung yang muntah-muntah sehingga 8 bulan, walaupun ini bukanlah sesuatu yang biasa. Jadi jangan pelik kalau wife anda ada ketidakselesaan sebegitu.

Dan dengan kelahiran baby kami berdua, Abang Nara dan wife sekarang sudah pun bergelar ayah dan ibu. Kami berdua masih dalam fasa teruja. Abang Nara kalau dengar bunyi baby menangis je terus berlari dukung dia. Wife Abang Nara pula selang sehari ajak pergi hospital untuk check tahap kesihatan baby kitaorang. Memang super excited sekarang.

Apa pun, Abang Nara nak ucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan kelahiran bayi kami pada hari itu. Doa anda sangat-sangat kami hargai. Dan doakan bayi kami, Aariz akan sihat sentiasa sehingga dewasa kelak.


127 responses to “Kini Abang Nara Sudah Bergelar Papa Nara”

 1. Nazira says:

  Comelnyeeeer anak Abg Nara. Tahniah saya ucapkan.

 2. nyah zirafah says:

  congrats papa nara
  baby ni mcm ikut muka mummy dia hehe
  muah :)

 3. umi uwais says:

  tgok gambar terus je rasa nk komen,mulut dia sebijik mcm ayahnya……..

 4. uteh says:

  semoga besarmu menjadi anak yang saleh.
  tahniah nara suami isteri.

 5. ari says:

  tahniah bro, semoga menjadi bapa contoh.

  selesaikan hutang kad kredit, cegah sebelum parah
  http://pengurusanhutangkadkredit.blogspot.com/

Loading...