May 24th, 2011

intrend mei 2011

Bila melihat wajah Kilafairy di atas, terus tak sabar rasa nak tengok filem Karak yang akan keluar kat pawagam minggu ini. Nak tengok adakah lakonan Kilafairy sehebat pose manjanya. Abang Nara tengok trailer Karak macam seram tak hingat punya. Untuk pengetahuan, Abang Nara hanya perasan Kilafairy dan Marsha sahaja di dalam cover di atas. 4 orang lagi tue sapa ek?

zouk cafe

Berita baik untuk anda yang suka pergi The Gardens, kini Zouk Cafe bukan sahaja menawarkan makanan Asian untuk anda, tetapi mereka telah bergabung untuk memberikan tawaran harga yang mantap untuk anda. Hanya RM20 (harga asal RM42.90) untuk burger lazat di bawah bersama dengan air soft drink free flow. Menarik kan?

zouk cafe

Kalau anda tak terasa nak makan burger, mungkin anda berminat dengan set afternoon tea yang bermula dengan RM35 sahaja. Kalau dah stress buat kerja memang terbaik duduk lepak-lepak di Zouk Cafe untuk menghilangkan tekanan dalam diri. Menu afternoon tea Zouk Cafe pun nampak macam lazat je.

zouk cafe

Dapatkan tawaran istimewa Zouk Cafe ini hanya daripada MilkADeal.


Comments are closed.

Loading...