December 22nd, 2011

Biasanya menampilkan model-model, tetapi sedikit pembaharuan dari Maskulin pada awal 2012 ialah ia menampilkan ahli politik pula. Khairy Jamaluddin menghiasi kulit muka hadapan majalah Maskulin untuk Januari tahun hadapan, yang akan muncul lebih kurang seminggu lagi. Bergaya dengan sut kelabu dan talileher ungu muda, Khairy tampak elegan.

Satu idea yang baik juga ini. Diharap lebih ramai eksekutif dan personaliti berjaya yang akan dipaparkan sebagai muka hadapan majalah Maskulin, taklah mengharapkan model atau artis saja. Bila pula nak menampilkan Dato’ Syed Faisal Nasimuddin yang ada stail dan berjaya pula itu? Bersama kita nantikan.


113 responses to “Khairy Jamaluddin Di Muka Hadapan Maskulin Januari 2012”

  1. ahmad112 says:

    Sumpah…..aku dulu mmeng benci ikutan2 mcm korang gak…

    ta[i bila aku dengar debate dia ngan Ambiga pasal isu Bersih 3.0…

    Memang dia tip top dan clear winner..malahan ramai orang Bersih yang tidak berparti akui KJ mengupas dan menghujah isu secara berfakta dan sangat rasional.

    OK kalau korang dah cop benci dia..tak leh wat apa…tapi serius cuba ko orang nngok kat youtube dan kemudian tengok ramai pembangkang sendiri puji KJ.

    Emosi lawan rasional….selalunya rasional akan menang akhirnya/

Loading...