Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Khairy Jamaluddin Di Muka Hadapan Maskulin Januari 2012

Biasanya menampilkan model-model, tetapi sedikit pembaharuan dari Maskulin pada awal 2012 ialah ia menampilkan ahli politik pula. Khairy Jamaluddin menghiasi kulit muka hadapan majalah Maskulin untuk Januari tahun hadapan, yang akan muncul lebih kurang seminggu lagi. Bergaya dengan sut kelabu dan talileher ungu muda, Khairy tampak elegan.

Satu idea yang baik juga ini. Diharap lebih ramai eksekutif dan personaliti berjaya yang akan dipaparkan sebagai muka hadapan majalah Maskulin, taklah mengharapkan model atau artis saja. Bila pula nak menampilkan Dato’ Syed Faisal Nasimuddin yang ada stail dan berjaya pula itu? Bersama kita nantikan.

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 Comments

  1. ahmad112

    May 6, 2012 at 8:37 pm

    Sumpah…..aku dulu mmeng benci ikutan2 mcm korang gak…

    ta[i bila aku dengar debate dia ngan Ambiga pasal isu Bersih 3.0…

    Memang dia tip top dan clear winner..malahan ramai orang Bersih yang tidak berparti akui KJ mengupas dan menghujah isu secara berfakta dan sangat rasional.

    OK kalau korang dah cop benci dia..tak leh wat apa…tapi serius cuba ko orang nngok kat youtube dan kemudian tengok ramai pembangkang sendiri puji KJ.

    Emosi lawan rasional….selalunya rasional akan menang akhirnya/

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama