Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Khai Bahar Dan Siti Nordiana Top Top MeleTOP AME 2019

Anugerah MeleTOP Era 2019 (AME 2019) menjadi momen terindah buat Khai Bahar dan Siti Nordiana apabila berjaya mengungguli kategori utama Top Top MeleTOP Wanita dan Lelaki. Malah, apa yang lebih membanggakan, Khai dapat mempertahankan gelaran tersebut untuk dua tahun berturut-turut.

Advertisement

Khai turut memenangi kategori penyanyi MeleTOP dan Siti Nordiana juga mencipta kejutan apabila memenangi kategori Hos MeleTOP.

Sementara itu, pelakon Syafiq Kyle juga begitu menyerlah dan berjaya membolot tiga trofi iaitu Pelakon MeleTOP, Bintang Filem MeleTOP, dan Fesyen MeleTOP.

Bertemakan ‘Yang Legit, Yang Legend’ AME 2019 diadakan secara langsung di Axiata Arena, Bukit Jalil dan dihoskan oleh Nabil Ahmad, Neelofa dan Jihan Muse.

Advertisement

Bagi anda yang tidak berkesempatan untuk menonton AME 2019 berikut adalah senarai penuh pemenang bagi setiap kategori yang dipertandingkan:-

Top Top MeleTOP Lelaki: Khai Bahar

Top Top MeleTOP Wanita: Siti Nordiana

Fesyen MeleTOP: Syafiq Kyle

Artis Baharu MeleTOP: Eyra Hazali

Couple MeleTOP: Nur Fazura & Fattah Amin

Si Cilik MeleTOP: Yusoff Al Qardawi

Program Radio MeleTOP: Johara Pagi Era

Grup/Duo MeleTOP: Hael Husaini & Dayang Nurfaizah

Penyanyi MeleTOP: Khai Bahar

Lagu MeleTOP: Jatuh Bangun

Program MeleTOP: Sepahtu Reunion Live 2018

Drama MeleTOP: Lelaki Kiriman Tuhan

Hos MeleTOP: Siti Nordiana

Artis Lawak MeleTOP: Jep Sepahtu

Pelakon MeleTOP: Syafiq Kyle

Bintang Filem MeleTOP: Syafiq Kyle

Filem MeleTOP: Munafik 2

Penyampai Radio MeleTOP: Johan

Anugerah Khas MeleTOP: Datuk M. Daud Kilau

Kredit Foto : Astro Gempak & Ladies Foto

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. anon

    April 22, 2019 at 4:28 pm

    jadi host pun kaku …bleh menang pulak host meletop ..adehh

    • Anonymous

      April 24, 2019 at 11:23 pm

      aku rase siti nordiana far better dari lopak yg di backup penjilat ramai tu…
      nordiana ni jd hos jemputan 1st time pun dia dah ok.. bole bawak…
      cer lopak 1st time dulu.. smpi laaa ni dah bertahun2 kt meletop xde improvement langsung dgn terkial2 tgk qcard lagi..

  2. sabar je la

    April 22, 2019 at 10:48 am

    aku xphm dgn taste and mind org skrg. mcm la xda org lain yg best. serious sedih dgn perempuan2 fan club dia dok jerit2 nangis2 bila dia menang. korg mmg gilaaa n xda life….

    • Anonymous

      April 24, 2019 at 11:28 pm

      sakit hati naper… gara2 retis kelantan xde yg menang terus meroyan2

  3. Ros

    April 22, 2019 at 9:42 am

    Kesian bebudak sekarang. Ini level retis malaysia kome dapat. hahahaha. sampah. no wonder la bile retis korea datang sini semua terus temporary gila. tak cukup hiburan. (ditambah lagi dgn rancangan Penunggang Ugama merepek2 yang ado).

  4. Adman

    April 22, 2019 at 9:11 am

    Suka tengok dorang berdua ni, kalau ada jodoh mereka bersatu memang ramai yg gembira hehe

  5. mirabirah

    April 22, 2019 at 8:43 am

    aku sangka aliff satar yg menang, but why nana??? serious tak dapat hadam

    • Anonymous

      April 22, 2019 at 9:02 am

      betul..tetiba

Loading...
To Top