October 26th, 2009

azwan ali

Rasanya ramai yang dah tau kot Azwan Ali nie suatu ketika dulu pernah suka kat Ziana Zain. Masa tue Azwan Ali bukanlah Azwan Ali yang sekarang. Masa tue Azwan Ali masih Azwan Ali yang macho dan boleh dikatakan lelaki yang bergaya. Sayangnya perasaan cinta dan kasih sayang Azwan Ali terhadap Ziana Zain telah di”reject” time tue. Kesian kat Azwan Ali. Mungkin sebab tue sampai sekarang dia taknak bercinta dah kot. Mungkin fobia.

Gambar kat atas tue kalau tak silap kami adalah sepasang kasut pemberian hadiah dari Ziana Zain kepada Azwan Ali. Simpan sampai sekarang tue beb. Tak sangka Azwan Ali nie romantis gitu ~~ Perasaan tak ada frame gambar dia ngah posing ngan Ziana Zain? Hensem tue Azwan Ali zaman memuda remaja dulu.

Tapi kami terharu dengan Azwan Ali bagi komen tentang cakap-cakap orang mengenai pengumuman dia dah berubah selepas balik umrah. Cuba korang baca:-

[note]Itu pun terpulanglah. Saya tak kisah apa orang nak cakap sebab saya berjanji dengan Allah bukan dengan you atau wartawan lain. Jadi, apa pun orang nak cakap, biar lah.Macam yang saya cakap sebelum ini, sampai bila nak kejar hal-hal dunia saja. Azwan Ali pun ada hati dan perasaan juga. Bila tuhan dah buka hati orang itu akan berubah, siapa kita hendak persoalkan/ [/note]

Kami mula respek kat Azwan Ali lepas baca kenyataan dia yang kat atas tue. Semoga Azwan Ali mampu meneruskan kehidupan yang lebih baik seperti yang telah diumumkan baru-baru ini. Dan kalau boleh janganlah fobia nak bercinta lagi. Hidup mesti terus bro ~~


Comments are closed.

Loading...