Kesemua 20 Peserta Miss Korea 2013 Kembar?

Trending

Kesemua 20 Peserta Miss Korea 2013 Kembar?

Same Doctor For Plastic Surgery!

Tapi kan makeup pun boleh jadi jugak ni.

Advertisement

Macam mana juri nanti nak bezakan mereka ni. Muka dah la sama, cantik tu letak tepi la.



Advertisement

Advertisement

Mari Lihat rupa sebenar mereka. Makeup je ni, makeup! Tapi kalau makeup pun kenapa muka tetap sama?

miss korean 2013 real face

Sumber asal: BlogSerius

p/s Miss Korea 2013 or Miss Plastic 2013. adik dah boleh angkat Abby Abadi tak pun Kak Mah jadi idola. Korean ni bukan boleh pakai dik. Kami cakap serius ni. Kak Mah dengan Abby lagi cun.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Amertyst

    May 3, 2013 at 8:47 pm

    1 Dan 14 saja yg ori cantik yg lain tak cute pun harap kan makeup je….

  2. Fish Fairuz

    May 3, 2013 at 2:24 am

    kanan – before PS kiri – after PS hahah!

  3. sue

    May 1, 2013 at 12:21 pm

    ahaha mata sepet muka kota sekali bikin jadi sama hahah.. syurga mereka di dunia sbb tu pulun nak nampak cantik…bila dah berusia badan dah kedut2 muka cekang lagi ahaha

  4. kindo

    May 1, 2013 at 11:01 am

    no.1, 8, 14, 18 je yg kiut ckit aku tgok..yg lain kelautt~~~

  5. cik mamat

    May 1, 2013 at 5:49 am

    1st?

    • wee

      May 1, 2013 at 4:22 pm

      pLastikkkkkkkkkkkkkkk

Loading...