Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kes Tampar Polis Dan Ganja : Farid Kamil Ditahan Reman 4 Hari

Pelakon dan pengarah filem terkenal, Datuk Farid Kamil ditahan reman selama empat hari bermula hari ini sehingga Isnin depan bagi membantu siasatan kes beliau menampar anggota polis trafik dan menendang dua orang awam semalam.

Advertisement

Farid tiba di Kompleks Mahkamah Petaling Jaya dengan menaiki trak polis pada 10.07 pagi tadi dengan memakai baju lokap berwarna ungu.  Turut hadir di mahkamah adalah adik Farid iaitu Fadzil Zahari.

Perintah tahanan reman terhadap Farid dikeluarkan oleh Majistret Zaki Asyraf Zubir bagi membolehkan siasatan lanjut dilakukan mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan, Seksyen 90 Akta Polis, Seksyen 15 (1) (a) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan Seksyen 353 Kanun Keseksaan.

Terdahulu, Farid datang ke balai bersama seorang lelaki untuk membuat laporan polis kes kemalangan jalan raya, namun apabila anggota trafik bertanya laporan yang ingin dibuat, Farid kemudiannya menunjukkan mesej aplikasi WhatsApp 300 artis hutang ah long. Tidak pasti apa yang berlaku, Farid secara tiba-tiba menampar muka petugas lelaki yang menerima aduan itu sambil disaksikan beberapa anggota lain dan orang awam.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Video : Facebook Kosmo Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 Comments

  1. lol

    January 12, 2018 at 8:46 pm

    Aku tak rase ianye ganja semata2 , kalo mengamok tak psl2 selalu nye psl mental breakdown xpon pengaruh akohol, polis pon tapis2 jugak xnak bukak sgt aib dia lebih2 ! dan setahu aku ganja xde nye mcm tu otherwise xde la kt certain negara2 luar ganja ni halal blh sedut merata mcm kt HOLLAND lalu depan kedai bau ganja brenti kt traffic light melintas selisih slamba sedut ganja so air kt sana bau ganja !!memasing org sana sedut ganja mcm rokok gitu gak kt BELGIUM .. tu blom lagi kt Vietnam area kampong2 makcik2 jual ganja fresh mcm jual pucuk ubi je , jual utk dibwat ramuan masakn katenye biase nye yg jenis soup2 !!! Dan bagi aku tak de kena mengena ngan politik walaupon FK ni lantang bersuara , ramai lagi org yg lantang dari dia dan FK tiada kepentingan pengaruh dlm politik or mn2 !!! btw aku pon pro Tun M gak !!! be realistic gais !!! peace …

  2. Panca Delima

    January 12, 2018 at 7:27 pm

    Setuju.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top