Written by Bella | September 17th, 2019

Setiap perkara berkaitan dengan pelakon Elfira Loy pasti akan mendapat perhatian ramai. Ada sahaja kritikan dan komen yang dilemparkan oleh netizen terhadap pelakon itu.

elfira loy

Baru-baru ini, viral sebuah video Elfira ‘prank’ suaminya, Faris K Anuar bahawa dia mengidam hendak makan sabun.

Didalam video tersebut itu juga, Elfira ada mengatakan dia mahu mengadu kepada ibunya kerana Faris tidak mahu menuruti kehendaknya. Seperti biasa, sekali lagi ia mendapat reaksi negatif daripada netizen.

Kerja asyik ‘complain’ je kat mama

Kenapa laki dia macam malas nak

layan?

elfira loy kerja complain mamaelfira loy kerja complain mamaelfira loyelfira loy kerja complain mamaelfira loy faris Kita fikir positif, mungkin memang itu gaya suaminya ketika bercakap, tetapi dalam hati mestilah sayang gila dekat bini kan?

Sumber Berita : Forum CARI & Twitter

47 responses to Kerja Asyik ‘Complain’ Kat Mama Je – Suami Elfira Loy

  1. Anonymous says:

    lepas beranak tau laa nasib ko el… anak tuh meal tiket jer utk hidup senang… tp jgn ingat ade anak xkan jadi janda… anytime laki mcm faris bole cari lain… lagi kekwan dia sume bukan calang.. geng2 pompuan pun sama bukan calang2 eng power educated position pun meletop… nnti faris dh nmpk lain… tunggu laaa nasib di hujung tanduk ngadu laa smpi muntah kt mak xkan nyer faris tu toleh kt bini…

    • Brunes says:

      masih budak kan, n dia ni tak educated.. aku pun cringe tengok video dia tu. sekarang kita tunggu lah selepas 5 tahun akan datang adakah dia akan diceraikan atau di berikan payung emas.. sama2 kita nantikannyaa ~

      • Rio says:

        cakap yang baik baik, takut satu hari berbalik pada diri kita sendiri, Allah maha Adil, just saying, bahasa menunjukkan bangsa :)

        • Brunes says:

          kalau bahasa menunjukan bangsa, then kelakuan dia tergedik2 tak masuk akal sana tu sambil record menunjukan wanita hamil memang mengada ka? no need to show the world lah.. unless desperate nak tunjukkan HePpY dekat netizen dan pian. menyampah adalahh.. macam dia sorang ja ada suami kaya.. pregnant pun masih nak meroyan dahaga attention. juliana evans kawin dengan kerabat rilex je tak payah gedik. ini calon artist yang bakal diceraikan atau di madukan. good luck pirah

  2. kak kiah says:

    apa je je komen2 ni semua. ni lah perangai laki yang sebenar ye dik. laki akak macam tu jugak ye. 12 tahun kawin + 6 tahun bercinta =18 tahun total. agak akak cakap nak makan meja dia confirm tak berbelah bagi dia izinkan je.

    • Anonymous says:

      kawin dgn laki kayooo lain dgn kawin laki kayap kak kiah oiii…. kayo anytime ade duit cari lain… kayap ni pikir 10x nk pasang lain kadang2 xpikir pun…

  3. Emanon says:

    korang triggered dgn tajuk tu kan. it sounds very normal jer.. come on lah be a better human being. im not a fan of her. but yeah, use ur common sense pehlizzz.. ntah2 yg sbuk dok triggered ni kawen pon x lg.

  4. peminat gosip says:

    kat mana nak tengok ulangan prank tu???sape tauu?? aku nak tgkkkk

  5. Jah Lopsz says:

    Kau tengoklah juliana evans macammane. Elfira macam mana. Beza jauh. Elfira macam kera dapat bunga. Jue educated and very well proper je. Tu sesuai kahwin dengan sekufu.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini