Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kereta Yang Diconteng “Perampas Laki Orang” Bukan Milik Saya – Izreen Azminda

Kecoh di laman sosial Twitter mengenai dakwaan sebuah kereta Honda Civic  putih yang dikatakan milik aktres Izreen Azminda disembur  cat warna merah dengan tulisan “Perampas Laki Orang”. Foto tersebut menjadi viral dan sesetengah pihak mempercayai kenderaan itu memang milik Izreen kerana hangat dengan kontroversi bernikah secara rahsia dengan pemuzik berstatus suami orang beberapa bulan lalu.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Izreen yang sedang menjalani penggambaran drama memberitahu kereta tersebut bukan miliknya dan tidak terkejut dengan berita tersebut kerana sudah lali menjadi mangsa kecaman dan tuduhan masyarakat.

Eh, bukan kereta sayalah. Saya sedang berada di set penggambaran. Biarlah apa orang nak kata atau fikir… Janji saya okay. Seandainya, terjadi pada saya sekalipun, negara kita ada undang-undang.

Izreen bernikah dengan Ude Wahid pada 8 Ogos lalu di Damansara tanpa pengetahuan isteri pertama Ude. Ia mencetuskan kemarahan netizen kerana Izreen merahsiakan pernikahan itu dan dituduh mencipta kebahagiaan sendiri di atas air mata wanita lain.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 Comments

  1. Anonymous

    January 4, 2018 at 10:35 am

    hahaha..kete ni dkt putrajya..dkt presint 15..

    • anon

      January 4, 2018 at 10:55 am

      ntah si ijeren yg upah orh spray ..
      kete dia juga tapi guna nama org kot
      nak manpk kan dia ” orang di aniaya ” sangatssssssssssss
      dah2 lah tu ijereeennn

  2. Anonymous

    January 4, 2018 at 9:34 am

    Cian minah bacin ni… Nmpk sgt kurang kasih syg.. Lg teruk bila perangai cam ‘Belanda dpt tanah’.. Dah dpt, nak memunya…
    Pas tu acah2 suci…
    Sedih tgk msh wujud ppuan cam ni…

  3. siti diva perampas x blh dikutuk

    January 4, 2018 at 8:57 am

    izreen ni gedik tapi peminat siti nurhaliza tetap lagi gedik dan celaka….

  4. Ex-Amnet Forumer

    January 4, 2018 at 8:47 am

    Jelingan evil

  5. Jojo

    January 4, 2018 at 2:01 am

    Haisshh buat apelah dia ni rajin nak ‘extend masjid’ padahal masjid tu sememangnya baru sangat lagi dibina dengan plan yang perfect (siap pakai Quantity Surveyor lagi!) dan tak perlu apa2 extension.

Loading...
To Top