December 22nd, 2016

Baru-baru ini menerusi rancangan MeleTOP pengacara Neelofa terperasan bahawa jari Amyra Rosli terluka.  Malah, peminat beliau turut menanyakan perkara yang sama. Oleh itu, Amyra ada memuat naik foto jarinya itu  dan menjelaskan ia adalah kesilapan beliau sendiri  ketika ingin membuka pisau yang masih baharu didalam plastik.

Namun, beliau tidak menyangkan isu itu akan menjadi besar apabila ada sesetengah netizen melabelkan beliau mengada-ngada dan pelbagai lagi komen negatif  dilemparkan kepada Amyra.

Saya nak buka pisau baru yang masih dalam plastik tetapi cara saya pegang itu salah. Tak sedar bila buka plastik dalam masa yang sama saya menarik pisau. Jadi terhirislah jari saya sehingga membuatkan ia luka dan darah banyak keluar bahkan isi juga terkeluar. Terbatas jugalah urusan kerja rumah, lagi pun di jari tangan kanan.

Seterusnya, apabila saya dan Amar diundang ke program MeleTop, Neelofa perasan jari saya berbalut dan penonton pun ada bertanya kenapa? Bukan di program itu sahaja, bila dah on air ramai yang tanya di laman sosial. Tak sempat nak jawab saya pun muat naik sekeping dan beritahu keadaan jari saya. Sejak beberapa hari saya mula perasan perkara itu menjadi isu yang besar.

Dalam pada itu, Amyra sempat mengucapkan terima kasih kepada mereka yang mendoakan agar luka dijarinya cepat sembuh.

Berdasarkan pemerhatian kami, Amyra nampaknya sudah memadam foto jari beliau itu. Mungkin kerana tidak mahu isu ini terus berpanjangan.

Sumber Berita : Media Hiburan


Comments are closed.

Loading...