Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Keputusan Terkini Siaran Langsung Anugerah Skrin 2012

Sebentar lagi akan berlangsungnya majlis Anugerah Skrin 2012 secara langsung di TV3. Sekiranya anda tidak memiliki televisyen di rumah, maka bolehlah mengikuti update terkini keputusan-keputusan ASK2012 di sini. Abang Nara akan cuba update secepat mungkin.

anugerah skrin 2012

Advertisement

Sekiranya anda memiliki Internet dan mahu menonton live secara online, boleh terus ke laman web rasmi Anugerah Skrin 2012. Pihak TV3 ada live streaming untuk anda di situ. Untuk ulasan santai, anda boleh ikuti Abang Nara di Twitter BeautifulNara.

1. Lakon Layar Terbaik – Bunohan
2. Lakon TV Terbaik – Di Telapak Kaki Bonda
3. Videography Terbaik – Aku Ingin Terbang
4. Laporan Khas/Berita Terbaik – Berita TV9 Bom Jangka
5. Rancangan Realiti Terbaik – Jemputan Umrah
6. Drama Komedi Terbaik -Elly & Apit
7. Artis Harapan Pantene – Puteri Balqis
8. Rancangan Bual Bicara Terbaik – Bella Labour Day Special
9. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama – Namron (Parit Jawa)
10. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama – Sherry Merlis (Di Telapak Kaki Bonda)
11. Rancangan Hiburan Terbaik – ABPBH25
12. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem- Lisa Surihani (Ombak Rindu)
13. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem- Syafie Naswip (Songlap)
14. Pelakon Wanita Terbaik Filem – Maya Karin (Ombak Rindu)
15. Pelakon Lelaki Terbaik Filem – Shaheizy Sam (Songlap)
16. Dokumentari dan Majalah Terbaik – Dunia Tersembunyi
17. Rancangan Muzikal Terbaik – AJL26
18. Pelakon Wanita Terbaik Drama – Ruminah Sidek (Parit Jawa)
19. Pelakon Lelaki Terbaik Drama – Abu Bakar Omar (Gincu Ayah)
20. Pengarah Terbaik Filem – Songlap
21.Pengarah Terbaik Drama – Khabir Bhatia (Di Telapak Kaki Bonda)
22.Anugerah Yasmin Ahmad – Pierre Andre
23. Drama Rantaian Terbaik – Jangan Ambil Padang Kami
24. Anugerah Filem Terbaik – Bunohan
25. Anugerah Drama Terbaik – Di Telapak Kaki Bonda

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 Comments

  1. Eja

    November 10, 2012 at 12:45 pm

    Konsep dan tema anugerah skrin 2012 memang berlainan dari yang lain. Itu memang satu pembaharuan. Custome juga menarik.Mungkin pihak penganjur ini membawa kelainan sekaligus mempromosikan teater.

    Tahniah buat Rita dan Adi Putra, memang berbakat, dan persembahan nampak hidup dan menghiburkan.

    Para penyampai anugerah perlu lebih bijak dalam berkomunikasi dengan penonton, agar majlis tidak hambar. Lebih baik jika bahasa yang digunakan lebih sopan dan tidak menyinggung mana-mana pihak.

    Buat Neelofa, perlu lebih yakin untuk berinteraksi secara langsung. Perlu lebih ilmu untuk menambat hati penonton agar majlis lebih berseri. Perbaili untuk masa akan datang, pasti berjaya….

  2. lisa masuk pilih kasih

    November 10, 2012 at 12:15 pm

    kenapa semua org ni buta haaa?
    LISA SURIHANI tu tak pandai berlakon.. nape asik menang anugerah je.. tak phm aku..

  3. mak c kina

    November 10, 2012 at 12:00 pm

    konsep bagus..teater muzikal…lagu bes,penyanyi bes..cme 2org tu je yg mcm salah chanel..xde pn xpe,xmembantu pun..biar kan umie aida je sorg cerita kt atas tu je pn xpe…bes plak yg tukang bg anugerah…zizan mcm skit sgt,xpuas gelak…

  4. aku

    November 10, 2012 at 11:37 am

    Untuk ke2 kalinya ASK sangat mengarut!tema bagai & pengacara?dah kate pon majlis anugerah,kenapa pengacara & org lain yg banyak bercakap?winner semua naik stage senyummm and blah.tu ke majlis pengiktirafan?bile dah meleret dgn dialog yg tak berfaedah,masa tak cukup cut off speech winner dgn music yang sangat kuat.so RUDE!Oscar pon simple and straight forward je tp tetap high class and ada tempatnye yg tersendiri. penat anak2 seni berlakon tp kena jadi badut atas stage sbb tema dan konsep.ni majlis penganugerahan utk appreciate anak seni ke atau pementasan teater yg x best??
    *sigh*

  5. don

    November 10, 2012 at 10:34 am

    memang amat mduka cita sgt ….wahai semua artis wanita yg mendedahkan aurat …ya allah beri petunjuk kpd mereka …agar tidak di azab atau memenuhi ruang dlm neraka..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top