Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Keputusan Terkini Siaran Langsung Anugerah Skrin 2012

Sebentar lagi akan berlangsungnya majlis Anugerah Skrin 2012 secara langsung di TV3. Sekiranya anda tidak memiliki televisyen di rumah, maka bolehlah mengikuti update terkini keputusan-keputusan ASK2012 di sini. Abang Nara akan cuba update secepat mungkin.

anugerah skrin 2012

Sekiranya anda memiliki Internet dan mahu menonton live secara online, boleh terus ke laman web rasmi Anugerah Skrin 2012. Pihak TV3 ada live streaming untuk anda di situ. Untuk ulasan santai, anda boleh ikuti Abang Nara di Twitter BeautifulNara.

Advertisement

1. Lakon Layar Terbaik – Bunohan
2. Lakon TV Terbaik – Di Telapak Kaki Bonda
3. Videography Terbaik – Aku Ingin Terbang
4. Laporan Khas/Berita Terbaik – Berita TV9 Bom Jangka
5. Rancangan Realiti Terbaik – Jemputan Umrah
6. Drama Komedi Terbaik -Elly & Apit
7. Artis Harapan Pantene – Puteri Balqis
8. Rancangan Bual Bicara Terbaik – Bella Labour Day Special
9. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama – Namron (Parit Jawa)
10. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama – Sherry Merlis (Di Telapak Kaki Bonda)
11. Rancangan Hiburan Terbaik – ABPBH25
12. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem- Lisa Surihani (Ombak Rindu)
13. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem- Syafie Naswip (Songlap)
14. Pelakon Wanita Terbaik Filem – Maya Karin (Ombak Rindu)
15. Pelakon Lelaki Terbaik Filem – Shaheizy Sam (Songlap)
16. Dokumentari dan Majalah Terbaik – Dunia Tersembunyi
17. Rancangan Muzikal Terbaik – AJL26
18. Pelakon Wanita Terbaik Drama – Ruminah Sidek (Parit Jawa)
19. Pelakon Lelaki Terbaik Drama – Abu Bakar Omar (Gincu Ayah)
20. Pengarah Terbaik Filem – Songlap
21.Pengarah Terbaik Drama – Khabir Bhatia (Di Telapak Kaki Bonda)
22.Anugerah Yasmin Ahmad – Pierre Andre
23. Drama Rantaian Terbaik – Jangan Ambil Padang Kami
24. Anugerah Filem Terbaik – Bunohan
25. Anugerah Drama Terbaik – Di Telapak Kaki Bonda

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 Comments

  1. joyah bn

    November 12, 2012 at 2:21 pm

    anugerah paling bodohhhhhhhhhhhhhhhh kat dunia!

  2. bad

    November 11, 2012 at 8:30 pm

    kesian kat nadiya nisaa tak menang anugerah pelakon pembantu wanita terbaik mesti dia ingat dia akan menang sekali lagi thn ni dah ler muka hodoh nak jadi heroin nyampah beto………….

    • mak c kina

      November 12, 2012 at 1:13 pm

      bkn sbb muke la nk jd heroin…mcm lofa tu muke cntk,tp program hancusss…

    • Eja

      November 12, 2012 at 2:42 pm

      Muka cantik atau tidak bukan persoalan utama, yang penting lakonan mesti mantap dan penonton tak jemu menonton. Pelakon yang bagus, adalah pelakon yang berjaya mengusik emosi penonton…bukan begitu…Itu pendapat saya…

  3. glen

    November 10, 2012 at 6:47 pm

    seumur hidup aku ni anugerah skrin yg paling menghampiri tahi… bosan nak mampus, dan sgt2 tak jadi tema kayangan.. real sampah.. sorry to say

  4. allamarla

    November 10, 2012 at 1:55 pm

    suke kat part rita dan adibila dia org nak berganding bersama..mesti meletoppp..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top