January 9th, 2011

siaran langsung ajl25

First thing first, buat mereka-mereka yang duduk di oversea, sila pergi ke link ini untuk melihat siaran langsung AJL25. Pihak TV3 akan buat live streaming bermula jam 7.30 untuk Red Carpet AJL25. Dan untuk anda semua, kami akan updatekan keputusan penuh terkini AJL25 dan pemenang AJL25 secara live sambil mengunyah keropok di depan TV bermula jam 9 nanti.

Pastikan anda bersama kami untuk ulasan AJL25 yang terkini dan termantap. Kami juga akan updatekan gambar-gambar red carpet AJL25 secepat mungkin untuk tatapan anda. Untuk anda yang nak berinteraksi kat Facebook BeautifulNara, sila klik link ini.

ULASAN AJL25:

1 Hebat gila suara Nash ngan Fransica Peter. Terbaik dari ladang

2. Persembahan pembukaan yang mantap. Orang old school memang bagus.

3. Cheryl Samad nie dari dulu pakai baju jenis-jenis gini (kata ibu kami)

4. Wow. Yuna nampak oren. Kami suka. Vokal mantap. Terbaik.

5. FBI buat lawak tak menjadi. Hmmm.

6. Oh kami suka dengan Tomok punya baju, persembahan dan aura. Marvelous

7. Tiba-tiba terfikir bakal adakah kaitan AJL25 dengan illuminati?

8. Gile ah suara Lan nie. Mantap gila. Memang hebat time vokal nyanyi A.P.I

9. Shahir ada rupanya. Ingatkan sakit lagi. Good luck Shahir.

10. Haa. Kami suka Shahir punya persembahan. Simple je. Tak ada penari-penari. Baju pun putih dan suci.

11. Aduh, vokal Shahir macam kureng jer. Boleh pergi lagi mantap nie.\

12. Kenapa suara Black pun agak down malam ini? Adakah kerana sound system?

13, Black pandai bola. Kalau tak wakil Selangor

14. Suara Hafiz AF terbaik

15. Fuh. Terbaik ah tembakan tue. Konsep menarik.

16. Tak faham motif Anna Raffali nyanyi dalam sangkar.

17. Faizal Tahirrrrrrrrrrrrrr !!!! Ok memang mantap.

18. Konsep persembahan FT menusuk ke jiwa kami.

19. Vokal terbaik setakat ini ialah FT.

20. Adira nie kami pernah jumpa sekali. Kecik molek je orangnya. Cute.

21. Mantap gile Adira tarik.

22. Persembahan Bunkface @ vokal Sam lagi bagus berbanding AJL24. Tahniah Sam.

23.  Terasa macam Black tak all out pulak untuk lagu nie. Dia boleh buat lagi power nie sebenarnya.

24. Ok semua orang tunggu Hanyut dari Faizal Tahir. Tengok camner.

25. Pergh FT terbaik dari ladang. Confirm menang.

26. Stacy go Stacy. Ok baju macam Chun Li

27. Shadap not shadap (diam tak diam). Lawak terbaik AJL25

28. Mencari Konklusi dari Hujan. Biasa-biasa ajer kot.

29. Gile ah suara Kak Ziana Zain.

30. Datuk Siti boleh menang persembahan terbaik AJL25.


Comments are closed.

Loading...