Written by AbangNara | April 7th, 2013

Malam ini akan berlangsung Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 (ABPBH2012). Acara yang berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil ini akan disiarkan secara langsung di TV3. Kepada anda yang tidak dapat menontonnya namun menggunakan Internet, bolehlah mengikuti keputusan terkini di BeautifulNara.

abpbh 2012

Abang Nara akan update segala keputusan yang diumumkan di sini. Selain itu, anda juga boleh mengikuti Twitter BeautifulNara untuk ulasan secara santai. Jangan lupa LIKE Facebook BeautifulNara untuk sama-sama berkongsi pendapat di sana dengan pembaca lain.

KEPUTUSAN TERKINI ABPBH2012

1. Artis Baru Lelaki Popular -  Aiman Hakim Ridza
2. Artis Komedi Wanita Popular Didie Alias
3. Artis Duo/Berkumpulan Popular – Black & Malique
4. Pengacara TV Lelaki Popular – Datuk Aznil Nawawi
5. Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana
6. Pelakon TV Lelaki Popular – Aaron Aziz
7. Artis Baru Wanita Popular – Wawa Zainal
8. Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana
9. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
10. Pelakon TV Wanita Popular – Nabila Huda
11. Artis Komedi Lelaki Popular – Zizan Razak
12. Penyanyi Wanita Popular – Shila Amzah
13. Pelakon Filem Lelaki Popular – Shaheizy Sam
14. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Search
15. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
16. Pelakon Filem Wanita Popular – Yana Samsudin
17. Bintang Paling Popular Berita Harian 2012 – Shaheizy Sam

Tamat sudah ABPBH2012 untuk kali ini. Apa pendapat anda tentang keputusan yang diumumkan? Adakah anda berpuas hati? Sila kongsi pendapat anda di ruangan komen.

132 responses to Keputusan Terkini Siaran Langsung ABPBH2012

  1. nan hado says:

    meh tengok sape seksa mata nak nengok..hehehe

    0

    0
    • anakayam says:

      fafauu drumstick…yum yumm

      0

      0
    • faka says:

      meletop didi… tak berat kepala ker?

      0

      0
      • Anonymous says:

        yeay!!!! shaheizy sam menannGGG!!!!
        JOHAN N ZIZAN MMG TAK BLEY DUDUK DEKAT2.. HEHEHHE
        ZIZAN JADI DIRI SENDIRI BILA DENGAN JOHAN. TYME NGN FAFAU DIE SKEMA SKET..

        0

        0
    • lebih baik aku layan video klip 3gp dari tengok didi alias.

      0

      0
    • faka says:

      Sapa-sapa boleh toloh gi lekuk kepala biar bernanah yang menjerit tepi pentas tu… dengar jelas terjerit-jerit nama artis. Menyampah orang over.

      0

      0
      • HYDE says:

        JOHAN BOLE MENNG PENYAMPAI RADIO PALING POPULAR TAPI OF COZ LA TV3 TAKKAN BENARKAN. MESTI DIOWNG NAK JAGA KREDIBILITI HOT FM…

        0

        0
        • Anonymous says:

          he tk pyat nk bising . kemenangan dia semua bergantung kepada undian peminat, bukan tv3. suka suka je nk bagi org tu kontroversi

          0

          0
        • yeke says:

          yeke????fbi biase2…johan pon biase2 jgk…xde la best sgt pon johan jd penyampai radio..

          0

          0
        • asri duyung says:

          kenape yg bertanding tiap tahun orang yg samaje tukalah macam rita rudaini pun hebat gak ni asik2 nilofa maya karim macam naik jemu klu ada anugrah kita blh agak je siape calon dan pemenang

          0

          0
        • makcik blakang pintu says:

          betul.. banyak menang yg di media prima.. wawa zainal tahun 2012 meletop ke? ixara aisyah da 2 taon tak menang kot… ye la org astro… lisa pun da tak bawah david teo.. padahal liza ngan yana glemer lisa lagi

          0

          0
    • hijau says:

      neelofa sila cuba lagi .

      0

      0
      • tahniah sam.... i love u too... says:

        eh bkn ke hari tu si lopak ni ber ia2 cakap dia boleh menang dan boleh kalahkan si fafau…kalo korang perasan ms last2 patut lopak kuar sbb nama dia ada announce…tp lps iklan, dia tak muncul pon.. aiiii… malu sbb tak menang ke cik lopak??

        0

        0
      • Anonymous says:

        pasni mesti neelofa keluar statement “sekurang2nya saya tak order surat khabar satu lori untuk undi diri sendiri”.

        0

        0
    • Olga says:

      yana,sam n wawa menang sebab MIG borong surat khabar

      0

      0
  2. paku pakis says:

    dah tau dah..org yg sama ja..

    0

    0
    • Linzy Longkang says:

      Tiap2 thn mesti ada org yg sama cam aznil, AA, Fafau, undi sendiri ker, yg lain tak bolehlah menang, prestij la sangat

      0

      0
      • missa says:

        kalau dah banyak kali sangat menang… tarikla diri cam siti tu… relax je…. bosanlah org yang same je menang…

        0

        0
        • Nurul says:

          laa nk wt cm ne..da rezeki dorang menang..klu nk org lain menang undilah byk2..jgn tau nk merungut je..mmgla klu boleh nk tiap tahun berganti pemenang tp klu dah yg undinye pun malas jgn la harap berganti pemenang..ape pn kali nie abpbh sgt lemau..

          0

          0
        • Anonymous says:

          alhamdullilah rezki org sama menang.thanks peminat fafau

          0

          0
        • Anonymous says:

          ok lh abpbh thun ni sangat best. kepada yg tk suka tk payah merungut k

          0

          0
        • mini neelofa says:

          kak engku lgi huru hara.terjerit jerit.sekali bgi lh org lain mengacara pulak. asik org sama bosan jugak

          0

          0
        • Anonymous says:

          allhamdullilah aiman hakim redza menang

          0

          0
    • Mariah Kari says:

      mcm x best plak abp mlm ni..huru hara..kan best kalau kak engku n sharifah yg mengacara..

      0

      0
  3. see says:

    awattttttttttttttttttt si fida tu pakai seluar adik dia? aihhhhhhhhh!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      i tgk ok je dye pkai bj merah 2..ad pkai bj lain ke?

      0

      0
      • mekbunn says:

        baju merah mcm duyong sesat tu kira ok lg, baju yg dia perform apo kono eh jang tu cam haremmm nmpk xpax dia yg tembam tu xmalu btol baik amik tudung tu pkai kt pinggang xnmpk sgt xpax tuh (V) maluuu!

        0

        0
  4. Anonymous says:

    mcm semak jika pentas too crowd mcm opening tadi. dengan goyang2 peminat yang ada kat tompok bawah tu macam bakal kena histeri kejap lagi tu. huhu. seronok la diorang tu tengok jika orang diatas pentas tu pakai short dress atau seksi2. hmmm

    0

    0
  5. d says:

    Seram nyer tgk didi

    0

    0
  6. Anonymous says:

    hape ntah

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Ya Allah didie alias tu alien ke?

    0

    0
  8. kak non says:

    tak payah la tgk rancangan yg lagha cmtu…bosan…stp tahun mst org same yg menang…n stp tahun mst ade yg bt kontroversi dlm berpakaian…bosan,jijik…

    0

    0
  9. Karl says:

    Terima kasih kpd Didie kerana dpt hadir walaupun baru pulang dari planet.

    0

    0
  10. Naz says:

    x sesuai sangat pakaian fida mlm ni dengan tudung yang dia pakai. ketara mis v dia.

    0

    0
  11. ha.ha says:

    Putih siott adira..

    0

    0
  12. yusuke08 says:

    tggu sapa mng artis asia tbaik je

    0

    0
  13. boleh blah! says:

    nak muntah aku tgok wonder mlaysia…tlg la…didie alias cari publisti murahan jer.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    cantik dan antara sopan baju tasha shilla. dan tidak berlebih2

    0

    0
  15. morib says:

    Apa la teruk sgt sound n teknikal APBH nih…kecewa n malu btl progrm yg da lma n brprestij jd mcm ni…ish3

    0

    0
  16. aak says:

    erkkkk apehal lah ngan didie alias tuh , nak jdi lady gaga lh konon nyaaaaa? eeeeee muka pon lebih kurg sama je , lagi cantik enot

    *ke mana lh bn pegi akhir2 nih , lmbt betol update . aku mengharap kan blog nih je , sedap mata memandang drpd blog2 yg lain , tp kualiti hampehhhhhhhh

    0

    0
  17. wawa says:

    gile la nabila huda laga pipi ngan smua laki yg salam ngn die..dunia da akhir zaman

    0

    0
  18. syu says:

    aku harapkn fida pakai elok2..tutup dgn selendang ke…esok tgk r…mesti jd kontrovesi……sygnya dia xpandai komplen org yg suh dia pakai baju tu,,,

    0

    0
  19. syu says:

    aku harapkn fida pakai elok2..tutup dgn selendang ke…esok tgk r…mesti jd kontrovesi……sygnya dia xpandai komplen org yg suh dia pakai baju tu,,,org2 kat tgh pentas tu baik tak

    0

    0
  20. syu says:

    aku harapkn fida pakai elok2..tutup dgn selendang ke…esok tgk r…mesti jd kontrovesi……sygnya dia xpandai komplen org yg suh dia pakai baju tu,,,org2 kat tgh pentas tu baik tak pyh

    0

    0
  21. syu says:

    aku harapkn fida pakai elok2..tutup dgn selendang ke…esok tgk r…mesti jd kontrovesi……sygnya dia xpandai komplen org yg suh dia pakai baju tu,,,org2 kat tgh pentas tu baik tak pyh letakkkkk….serabut tol….

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Artis2 lama gak legend..Ella, Ziana, Umbrella, MNasir..
    Artis skang entah la…tade quality..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Best sgt ella nyanyi lagu pawana..wonder malaysia muntah hijau menengok hangpa melalak… suara kelaut semuanya..

    0

    0
  24. Popcorn says:

    Bosan aku asyik aaron aziz….bute ke diorg ni…..berlakon pun bukan best sgt….warga singapura pulak, cari lh org lain….berlakon mcm kayu…..tolonglh lain kali vote org lain…plez!!!!!!!!!

    0

    0
    • OiPopcorn says:

      oi popcorn. sedar cket. artis2 malaysia ni popular dkt sgpore and mlysia SAHAJA. tk payah nk berdengki. tak kemana pon.

      0

      0
      • Popcorn sedap says:

        Bukan nak berdengki, mutu lakonan bukannye best pun, berlakon mcm kayu….filem ngn drama pun bukannye rating tinggi pun….udah2 lh vote die…. Sokong artis malaysia….hidup zed zaidi….

        0

        0
    • 1 says:

      Betul betul betul…bosan tgk aaron aziz tu…nak2 bini dier tu dok entefrem jer…naik meluat aku…artis lain pun ada bini jgk, takdela nak dok entefrem jer mcm bini dier tu…huh!!!!

      0

      0
      • non says:

        Eh betul la…aku baru prasan yg selama ni bini dier tu dok entefrem jer kat laki dier…prasan lawa la tu…rambut pun karat…nyampah aku…yg peminat AA ni plak tak sedar2 lg…yg dapat bukannya korang, bini dier jugak…masa insiden kene marah ngan bini dier pun, masih lagi tak sedar2…apa punya peminat la zaman skarg ni..

        0

        0
      • kak timah says:

        BODOH LAH KO NI DAH BINI DIA JADI PENGURUS MESTILAH KENA IKOT SUAMI DIA G MANA2 BODOH3X

        0

        0
  25. Anonymous says:

    Johan patut menang anugerah bintang popular….betul kan!

    0

    0
    • anun says:

      johan lagi lawak dr zizan..zizan nk wat lawak kena ada johan tp johan bleh wat tanpa zizan..
      tp jep tetap dihatiku..
      jep,
      walau katamu pedas bak cili,
      aku tetap setia menanti.
      walau bibirmu tebal bak tempayan,
      aku tetap terus menyayang..
      ohhh sayang engkau la jejaka idaman..aku lah yg menanti menyayangi..
      seperti embun dingin di pagi hari..akulah bunga dibasahi.. begini….

      0

      0
    • arora says:

      kalau johan x kawen lg mesti lagi popular dari zizan. zizaf failed bila buat lawak sorang2.

      0

      0
  26. hitam says:

    kali nie abpbh boring..

    0

    0
    • navara says:

      stuju la !
      boring je.. even trkjut jugak ttba malam ni.. ingtkan siaran ulangan tahun lpas punya.. bbrpa minit tgok baru sedar..

      pasal result plak.. its so yesterday laaa.! except part yana samsudin tu still acceptable.
      xder muka laen ker asyek2 farah fawzana lg.. ??? tahun bila ni? pulak tu leh menang award lagi makcik tu? bukan dah suam2 kuku ke… sejak dh brenti melodi ngn wahid senario?

      fresh names yg patut mnang mcm elfira loy, neelofa, najwa lateef, pekin ibrahim, yana samsudin (included ok) johan raja lawak, beto kushairy, emma maembong, lisa surihani, shila amzah, aaron aziz..kiah propa…

      lain2.. muka audience masing2 nmpak boring. pengacaraan rimas. farah fauzana? giler awards ke dia ni? hahha.. lantak dia n tv3 larr..
      ABP yg plg x best jatuh pd tahun ni.
      x gempak langsung!

      0

      0
      • Anonymous says:

        suka suka je kutuk fara fauzana .kalo tk suka diam je lh bukan gila award . tapi dh rezki dia menang . fans dia yg undi, tk pyah lh pertikaikan.tk semestinya suam suam kuku. dia tk boleh menang. kerja tu gn asyik nk kutuk org je.dah ALLAH TETAPKAN REZKI DIA. .ANDA SAPA NK JUDGET DIA. SUKA SANGAT KALO FAFAU PENGACARA. TK DELH RIMAS SANGAT. KEPADA YG TK SUKA TU .JGN NK DENGKI SANGAT K..

        0

        0
      • Anonymous says:

        TK SEMESTI DIA SUAM SUAM KUKU. DIA TTK BLEH MENANG. DH TERTULIS REZKI DIA MENANG, TERIMA JE LH. SUKA SUKA JE KUTUK FAFAU .DH LH FAFAU TU TK DE KONTROVERSI. TK YAH LH SEBOK SEBOK BAGI KONTROVERSI. DIA SENDIRI PON TK GILER AWARD . DH FANS DIA UNDI .ALHAMDULLILAH ALLAH MURAHKAN REZKI FAFAU LGI THUN NI.KEPADA ANDA TK PYAH LH SEBOK NK CARI DOSA YA..

        0

        0
      • mak c kina says:

        ko nk retis pujaan ko menang,ko undi la…bli sokkabar pn idak,nk byk bunyi plak…

        0

        0
    • Anonymous says:

      KALO BORING. GI BCE AL -QURan lgi baik. dpt juga pahala

      0

      0
  27. hahahahahaha says:

    Yessss,yana menang…bkn dot dot dot yg menang..abg nara jgn mrh..hahahahaha

    0

    0
  28. she says:

    didi bawak peti undi PRU atas pale die tue…

    0

    0
  29. Hackers_1978 says:

    Zizan menang sorak aje….tapi fan tak undi….

    0

    0
    • jamy says:

      peminat undi zizan, tapi MIG tolong undi shaheizy sam, itu yang dapat sampai 79000 undian…shaheizy pelakon versatil, namun kemenangannya bukan 100% undian peminat, tapi ditolong oleh MIG yang kaya raya itu. lihat yana samsudin dan wawa zainal pun menang, semua ni artis MIG, dan banyak kali kamera fokus pada David Teoh, sebab dia main peranan besar. Shaheizy sendiri mengaku dalam ucapannya yang MIG ada menolong…kesimpulannya berapa banyak pun peminat undi, tak dapat lawan company besar macam MIG

      0

      0
  30. akirakaede says:

    yang penting,neelofa tak menang..luar jngkaan abg nara..

    0

    0
  31. akulah aku says:

    congratsss la pada yg menang. better tercalon dalam satu kategori dari banyak kategori tp xmenang lgsung. ahahaha

    0

    0
  32. abc says:

    neelofa perasan cantik + bajet bagos…bagus tak menang…ingat tu anzalna pesan KURANGKAN KONTROVERSI TINGKATKAN PRESTASI

    0

    0
  33. saya says:

    esok luse cnfirm kuar artikel sal lopa yg btajuk saya redha n xde rezeki..:p
    taun lps ckp tasha undi dri sdiri,taun ni nk ckp yana pulak ke undi dri sndiri cik lopa oiiii!

    0

    0
  34. Melati says:

    yang penting Lisa tak menang!!! harap muka je lawa, belakon macam plastik! tq aku puas!

    0

    0
  35. apbpppppuiiihhh says:

    undian dibuat oleh MIG. Thats why ramai artis2 dia menang

    0

    0
  36. Abpbh yg plg boring says:

    Boring giler abpbh thn nie!!! Nyesal aq tgk!! Best lg thn lpas pnyer.!! Asyik2 org yg sama gk yg mnang… Cam ape je si didie alias tu pnya bj.. Knon2 nk jd lady gaga/nicki minaj malaysia la knonnye.. Si nabila tu pon 1 dye ni tau hukum ke ape?? laga2 pipi ngan laki bagai.. Igt ni hollywood ke ape.. Klo ngan husband/bapak ko xpe la gk nk laga2 pipi.. Si tasha shilla 2 pon lg 1 menyampah btul aq tgk!! Dh la xcantik pastu asyik dye je yg bcakap smpai si fathia 2 xleh nk bcakap lgsung.. Panas hati la 2 tgk ade yg lg cantik n lg tinggi n lg gorgeous kt sblah dye 2.. Neelofa n anzalna yg prnah bgaduh 2 pon mse onstage xde la smpai si lofa 2 nk overshadow si anzalna tu (both of them look gorgeous) Btw suke tgk wawa zainal n fazura.. Cute n cantik sgt2 diorg ber2 nie..!! Aaron n aiman pon smart n hensem.. Yg laen 2 biase2 je laa…

    0

    0
  37. Joe Razack says:

    Fuuhh… i happy gila Yana Samsudin menang walaupun deep inside wish for Nora Danish! Tp puas hati gila lah, satu pun Neelopak tak sangkut! Fan dia kan bajet gila dah kerah semua utk undi.. Nampak sangat keplastikannya ms dgn Anzalna.. and Tasha Shila look over excited bila Fafau berjaya kalahkan Lopak!! Yesszzz… Mimpi indah.. Hahaha.. Tapi, overall, serius boring ABP tahun ni.. Kak Engku the best la i think.. Boleh lawak2, serius dlm ms sama dah senior which is agak berpengaruh di kalangan artis..

    0

    0
  38. Joe Razack says:

    Fuuhh… i happy gila Yana Samsudin menang walaupun deep inside wish for Nora Danish! Tp puas hati gila lah, satu pun Neelopak tak sangkut! and Tasha Shila look over excited bila Fafau berjaya kalahkan Lopak!! Yesszzz…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tasha saje cakap semua dalam kategori pengacara popular ni nerbes sbb nak perli neelofa yg over confident. hhaha

      0

      0
  39. lalala says:

    lofa…igt kecantikan bukan segalanya. jgn igt awk cantik dari fafau so lagi populer dan lg layak menang? sori ok.. fafau is much3 more better. and yana menang pelakon filem coz dia mmg pandai berlakon, tak kayu mcm awk ye. jgn pulak awk cakap yana samsudin n nabila huda vote utk diri sendiri ek… and lain kali jgn nak berlagak sangatt OK….

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Asal ND tak penah menang apa2 anugerah kat abpbh ni…? Kesian… Followers ND kat twiter dgn instagram punya lah ramai….takkan tak mengundi kot…huhu

    0

    0
    • zaza says:

      followers dia ramai lelaki2 gatal yg saja nk tgok “pic belanja” dia je.kehkehkeh
      yg undi ramai perempuan la..

      0

      0
  41. Mr M says:

    Sukanya bila tengok Wawa Zainal menang.

    0

    0
  42. yaya says:

    Hope sgt pengacara radio popular johan yg menang, tiap2 taun org yg same je..

    0

    0
  43. Roundtable says:

    Artis komidi lelaki dan pengacara radio lelaki sewajarnya Johan yang menang,tapi dah tkda rezeki.lagipun ni semua undian…

    0

    0
  44. Anonymous says:

    betul tuuu!
    Johan boleh wat kita gelak tanpa zizan tapi zizan tak leh wat lawak tanpa Johan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      fans johan ramai lelaki yg tak mengundi.. fans zizan ramai pompuan yg gile mengundi..

      0

      0
  45. Mimi says:

    Hrm. Lofa tak menang satu kategori pun eh?!

    0

    0
    • awek kulim says:

      hahahaha…. aku dh agak dh lopak uw x kan mnang… msti smlman tdow x lena kan, mgenangkan nsib bdan.. huhuhu… itulah len kali jgn tlalu bajet hot sgat.. kan dh kena… hahaha…ape2 pn anugerah kali nie ADIL…

      0

      0
  46. awek kulim says:

    hahahaha…. aku dh agak dh lopak uw x kan mnang… msti smlman tdow x lena kan, mgenangkan nsib bdan.. huhuhu… itulah len kali jgn tlalu bajet hot sgat.. kan dh kena… hahaha…ape2 pn anugerah kali nie ADIL…

    0

    0
  47. ikan masin says:

    Zizan patut menang anugerah paling popular tahun 2012..tpi dah memang bukan rezeki dia kan…yang over pula time tasha shila menyampaikan trofi semalam hahaha

    0

    0
  48. mak c kina says:

    org dah xgune dah stage mcm tu g dah skrg…nyemak,memekak…yg jerit2 nme artis tu mmg letak mike kt mulut dia ke?..sore dia je aku dgr…nasib baik mse karok tu suara dia xkuar…klu x,pecah gegendang tinga aku…

    opening serabut…ONE kelaut..finale, black in mood tp johan buat lawak plak..bes gak dorg nye kolaborasi…

    0

    0
  49. ikan masin says:

    Ingatkan neolofa menang anugerah bintang paling popular semalam hahaha…

    0

    0
  50. ikan masin says:

    Davit teo senyum memanjang, wawa zainal menang anugerah artis baru wanita popular 2012…mengalahkan emma melambong Ainan tasneem aniz suraya dan nad zainal…

    0

    0
  51. Roundtable says:

    Yeah wawa zainal layak menang berbanding Emma maembong.

    0

    0
  52. Anonymous says:

    yg menang sume tuk anugerah …popular….yg popular ye..bukan terbaikk…..yg terbaik tk semestinyer popular

    0

    0
  53. kakak anzalna says:

    neelofa kalah. boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  54. was says:

    aku tak faham asal aznil boleh menang. h,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    0

    0
  55. Anonymous says:

    neelofa nie student cemerlang spm dari mrsm – 10A’s…tapi tak smbung blaja….at least biarlah lah ada [email protected] dgree…paling cikai pun sijil….nie lpas abih blaja, trus jadi artis…..jd arits berguna tkpe gak…tp hancus…..berlakon kayu, mengacara pun cm tunggul kayu…..nk jdi model pun, dressing baju standard kain pasar mlm….poyos dgn kontroversi murah je…..award pun tak penah dpt…jgnkan award terbaik, popular pun tak menang…….hahahahahahahaha…….didie alias dressing cm haram mlm td pun dpt award…at least dia leh wat komedi…..blah la ko neelopak….malukan org mrsm jek….balik kampung potong getah la ko…..

    0

    0
  56. kakjemahjemoh says:

    abpbh kali ni membosankan..opening je dah hancus..tambah hancus dgn persembahan wondergirl msia yg dikatakan de bomb 2..(tah ape2 je,menari kaku,gedik lebih)..orang ramai yg duk depan 2 wat semak je..ganggu majlis terjerit2 cam hape..nway sape nyanyi lagu “sayang ” tu…skirt xleh pendek lagi ke..dhla org xkenal sape..bajet top sgt…

    0

    0
  57. ain says:

    puashati bila org yg layak menang anugerah..lopa gedik je lbih..mmg ramai tak suka dgn kau. bgus la tak menang..konon nk caras fafau..fafau mmg trbaik dari kau brlakon mcm kayu brlagak baik turun nk smpai kan anugerah siap pegang tngan anzalna lg. anzalna lg ok..lemah lmbut ckp dia. nmpak cantik sngat2. tp mmg boring la abph kali ni..yg ok pn ms otai2 lama buat persembahan…best giler suara2 diaorg tu dari persembahan wondergirl yg apa2 ntah..meluat tngok sbb ada yg gedik dn perasan lbih…

    0

    0
  58. ain says:

    puashati org yg layak menang…abph kali ni agak bosan. yg ok pn wktu otai2 nyanyi. lopa kalah walau byk trcalon. ksian, u mmg tak patut menang..fafau mmg layak menang..and you tak pyh la ingat blh caras fafau..dia terbaik..bkn mcm you. berlakon pn mcm kayu jer. tak pyh tunjuk baik brpegangan tangan dgn anzalna ms nk smpai kan anugerah..itu smua plastik je. anzalna lg nmpak cantik..dn ckp pn lemah lembut..

    0

    0
  59. Anonymous says:

    PELAKON TV WANITA HODOH POPULAR ABPBH 2012 – NADIYA NISAA

    0

    0
    • Anonymous says:

      kat mana2 ko mesti ada kn… pas 2 statement ko mesti benda yg sama…. cam xde statement yg lain… aku sendiri pun xthu la apa masalah ko dgn si NADIYA NISAA ni.. asik2 tulis “PELAKON TV WANITA HODOH POPULAR – NADIYA NISAA” cam xbole nk tulis benda lain… aku tgk muka si NADIYA NISAA cantik la juga ( 2 pendpt aku je la xthu org lain) tpi x ada la smpi nk kutuk org 2 HODOH..

      0

      0