October 2nd, 2013

Abang Nara pasti ramai yang ternanti-nanti siapakah insan bertuah yang berjaya memenangi sebuah mesin basuh mini LG. Untuk anda yang tidak tahu, BeautifulNara dengan kerjasama dengan LG telah mengadakan satu peraduan mudah sempena pelancaran mesin baru terbaru ini.

lg mini

Daripada 1,000 lebih penyertaan yang diterima, akhirnya seorang pemenang telah berjaya Abang Nara pilih. Pemenangnya ialah Nuurhafeza Husin dari Masai, Johor. Slogan yang dihantar oleh Nuurhafeza ialah “Saya sangat mahukan LG Mini Washing Machine ini kerana memenanginya adalah satu HARAPAN, memilikinya merupakan satu IMPIAN, dapat menggunakannya menjadi IDAMAN, dan senyuman Si Manja itulah satu KEINDAHAN.

pemenang
Tahniah kepada Nuurhafeza kerana berjaya mendapatkan sebuah LG Mini Washing Machine. Pihak LG akan menghubungi anda untuk penghantaran. Selamat membasuh baju dengan mesin basuh baru. Kepada yang tidak berjaya, nantikan peraduan yang seterusnya di BeautifulNara. Anda boleh membaca review Abang Nara mengenai mesin basuh ini di sini.


Comments are closed.

Loading...